A tribute to a great man

Lovade en (förra)veckans man ikväll. Och en veckans man ska ni få. :)
Håller alltid vad jag lovat... ;)

Den här veckan var valet ganska enkelt.

En man som jag från början inte hade mycket till övers för. Överskattad och överbetald. Nej, usch...gillade honom inte alls från början.
Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Han växte i mina ögon med tiden. Och det riktiga genombrottet kom när han spräckte ögonbrynet. Alla som känner mig vet att jag är jävligt svag för spruckna ögonbryn och ärr. Det är bland det sexigaste som finns. Hihi... ;P

Som ni säkert förstår så handlar det om en hockeyspelare.
En hockeyspelare som har betytt oerhört mycket för Skellefteå AIK de senaste tre säsongerna. En spelare som gjorde lika mycket nytta när han var skadad och stod i båset, som på plan. Som aldrig gav upp, utan kämpade och var tvungen att få in den där sista pucken, varje match.
En spelare med hjärta (för ett lag som han inte ens hade behövt ha ett hjärta för).
Det är med både sorg och glädje han idag lämnar oss för "sitt" lag.
Sorg självklart för att han betytt så mycket för laget. Men ändå med en glädje och tacksamhet för allt han gjort. Det går inte att hata honom för att han valde att sluta i AIK, utan han har skött allting så ytterst proffsigt och aldrig lovat någonting.

Så tack (som ni säkert redan listat ut) Magnus Wernblom, du är en värdig veckans man! :D
(Och "lycka till" i ett av Sveriges pissigaste lag... ;P)


image172

Kommentarer
Postat av: Abdullahaurora

hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback