Långhelg

Nu drar jag alldeles strax några mil söderut, till Umeå närmare bestämt. Ska hälsa på brorsans fd "sambo" och bara chilla. Blir trevligt hoppas jag! Stannar till imorrn skulle jag tro. Vet nämligen inte om jag pallar att vara där hela helgen. Vill hinna vara hemma lite på min lediga långhelg också. Men, vi får se som sagt.

Torsdag(visst är det?)

Jag är sjukt trött. Har inte sovit många timmar. Känner mig nästan bakis, fastän jag inte druckit något. Men det brukar jag göra när jag har sovit så här lite.
Hur som helst var det värt det! Kanske...

Pappa ringde nyss och tyckte att vi skulle luncha innan jag började jobba idag. Så det blir lunch, på jobbet. Haha... Men det blir nog bra. Är nämligen sjukt hungrig också!

Förresten, jag har varit duktig och både ringt tandläkaren(3 ggr!) och vårdcentralen de senaste dagarna. Fått tummen ur helt enkelt. Kanske är det nåt mer viktigt samtal kvar också, men det tar vi sen. Typ till veckan...

And that's what makes my life so fucking fantastic

Det blev en trevlig kväll på Alhem igår. Pizza, en flarra vin och godis. Mums! Men min mage verkade inte riktigt ha gillat det, för den är mindre glad idag. Man kan inte få allt helt enkelt!

Jag jobbar eftermiddag idag, dvs jag börjar först 12.30. Ändå var jag uppe 8.15. Det är duktigt, och det händer verkligen aldrig i vanliga fall! Inte i min värld. Men jag var tvungen att ringa till tandläkaren, och efter det så tyckte jag att det var lika bra att stanna uppe. Så jag har hunnit dricka kaffe(fast det gör jag ju varje morgon), ta en lång skön dusch, raka benen noggrant(ibland är jag så jävla slarvig...), tvätta håret, fixa naglarna med snygg fransk manikyr, plocka undan i lägenheten och ja, sitta här då. Tänkte hinna fixa räkningarna och kanske diska också. Så jävla duktig jag är! Hehe...

Jag har aldrig varit något fan av Lily Allen, inte alls faktiskt. Men jag gillar hennes senaste singel. Texten är klockren och låten har liksom något speciellt...
Dessutom får jag cravings att fixa mitt hår sådär. Längden och färgen har jag redan. Men jag vill ha det sådär perfekt plattat och med perfekt lång lugg. Snyggt! Men min lugg blir aldrig sådär snygg om jag inte fixar den i en timme på morgonen. Hm...




"And I'll take my clothes off
And it will be shameless
'Cause everyone knows that's how you get famous"


Kärlek är för dom

Thåströms nya singel från det kommande albumet med samma namn.

Till min glädje är även Bara om min älskade väntar med på albumet. Så jag har längtat efter det! Jag verkligen älskar den låten, och ända sen jag hörde honom sjunga den live i Piteå för något år sedan så har jag hoppats på att han skulle spela in den. Helt lovely!

13:de mars, nu tack! (Hur man nu kan längta till fredag den 13:de egentligen...)




Kärlek är för dom - Joakim Thåström


The pause button's broke on my video

Det går så himla mycket upp och ner hela tiden. Idag har det varit väldigt mycket så. Helt schizo. Jag lyssnar på Strong med Robbie Willams och känner att det är jag idag. Not good.
Men nu är det i alla fall lite bättre. Och det känns ju åtminstone bra att dagen inte slutar med tårar.

Anyway. Jag tänkte köra på värsta bästa dieten inför beach -09(eller snarare -15 kanske?). The rockstar diet. Kaffe, cigg, en jävla massa sex och rödvin när hungern verkligen tränger sig på. Både kaffe och cigg ökar ämnesomsättningen, samtidigt som det inte innehåller några kalorier och tar bort en hel del hungerskänslor. Vin däremot innehåller en hel del kalorier, men det ska ju ändå vara bra för kroppen så. Och sex är ju den bästa motionen sägs det...
Hur det går?
Åt helvete! Eller ja, jag har ju bytt ut godispåsen på fredagskvällen mot en pava vin och ett halvt paket cigaretter, men just nu puttrar en form med helt lovely enchiladas i ugnen. Mumma! Jag satsar helt enkelt på beach -20 istället...

Imorrn ska jag träffa lite folk. Ja, förutom de på jobbet då. Ska käka pizza och dricka vin med ett par människor som jag verkligen gillar att umgås med. Missförstå mig inte, jag gillar ju att umgås med alla mina vänner...men jag har alltid så kul med de här. Kul på att annat sätt liksom. Och han har så fint hus. Hehe...
Ska bli trevligt!

Sen är det jobb onsdag och torsdag med. Förhoppningsvis får jag träffa le lover också. Nice, nice. Sen på fredag bär det av till Umeå för övernattning till lördag. Ja, och träffa folk såklart. Och ja, sen får vi se vad det blir resten av min lediga helg.

Nu, enchiladas!

It's friday night!

Ja, vad ska jag säga?
Hot date ikväll igen.

Jag sitter här osminkad, oklädd, hungrig och med en jättestökig lägenhet. Dags att börja förbereda sig? Ja, men vart börjat man?




UPDATE:

Jag hann! Och dessutom med marginal. Jag är så jävla bra ibland! Haha...

Så nu sitter jag här med ett en drink i handen och lyssnar på en gammal Weeping willows-platta. Soooft. Och sen som sagt, då kommer en trevlig grabb hit. Lovely!



Tankar en torsdag

Jag blir galen på min badkarsfront! Nu har jag fått den rakt i foten två gånger på två dagar! Snart är jag väl helt blåslagen på grund av den där jävla fronten. Nej, det måste bli ett nytt badkar. Verkligen! Jag pallar inte!

Helt ledig idag. Fast ändå inte. Måste pimpa här hemma lite. Disken är redan avklarad, men det ligger hår och damm överallt på golven. Badrummet skulle nog också behöva sig en liten uppfräshning... Sen tänkte jag handla lite mat också. Det finns bara krossade tomater, bönor och alkohol i kylen. Inte helt fel det heller, men lite trist i längden kanske.

Imorrn hoppas jag på en ny het dejt. Vi har pratat om det i alla fall. Funderar på att kanske bjuda på mat. Om jag vågar. Tänk om han tycker att jag lagar äcklig mat? Det skulle ju inte direkt vara någon hit. Men äh, det blir säkert bra ändå. Får prata med honom och höra vad han tror och tycker.

Lyssnar mer på Winnerbäck, och tänker faktiskt på mitt ex M. Mitt favorit ex, om man kan säga så. Vad jag menar med det är att vi fortfarande är vänner och det finns inte längre några hard feelings. Jag saknar honom inte som pojkvän, men jag kommer alltid att tycka om honom som person. Hur som helst finns det många minnen. Vi har umgåtts sen jag var typ 12 och gjorde en hel del knäppa grejer. En lång period under mina tidiga tonår så umgicks vi nästan jämt. Tjuvrökte på hans balkong, drack folköl, var på galna fester, lyssnade på gamla lp-plattor, analyserade låttexter och pratade sönder hela nätter.


"Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
Du var sjutton, jag var sexton och
jag skolkade från allt
Jag ville bara vara med dig
Jag ville bara vara med dig"


Pet shop boys tredje medlem?

Som tjej är det mycket hår som ska noppas, tas bort och färgas.

Visst, det är helt frivilligt, men jag väljer ändå att göra det. Det känns bäst så för mig. Vad andra gör, det är deras ensak.

Ikväll fokuserar jag på allt ovanför halsen. Har en toning i håret och färg på fransarna och brynen. Sen ska det noppas och friseras bryn för hela slanten. Har man hårväxt som halva mellanöstern tillsammans så blir det lätt en överdos av det goda annars. Just nu ser jag däremot ut som Pet Shop Boys försvunna medlem. Det brukar bli så med svart färg på brynen. Hett som fan!
Eller vad säger ni?





Sorry för dålig web cam-kvalla.


Let's do a list!

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, den är igång dygnet runt. Men det är inte säkert att jag svarar jämt för det.

Vem såg dig senast naken?
En kille vars namn jag inte vill nämna här. Ja, förutom jag själv då.

Hur såg du ut på högstadiet?
Oj, du...måste vi ta upp det här?

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Mer omtyckt än hatad hoppas jag. Jag tror att de tycker att jag är pålitlig, social, punktlig och hjälpsam...men kanske en aning pratig.

Har du celluliter?
Jo, några stackare finns det nog.

Biter du på naglarna?
I perioder. Men just nu är de faktiskt fina.

Har du något handikapp?
Inte vad jag vet. Men det är nog inte så höga odds på att jag har en släng av någon bokstavskombination. "Jag har damp, ADHD och rastlöshet..."

Är det rädd för att få hängbröst?
Hört talats om plastikkirurgi någon gång?

Svär du?
För mycket och för grovt. Blev tillsagd senast i helgen. Borde verkligen försöka skärpa mig.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Jag respekterar verkligen människors tro, även om jag själv inte tror på samma sak. Så varför skulle jag vara otrevlig mot dem? Fast jag måste ju erkänna att de kan vara lite jobbiga ibland...

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Hm...kanske mammas lasagne? Den är riktigt god! Eller nä, jag kan inte bestämma mig...men det behöver jag förhoppningsvis aldrig göra heller.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Korv. Det är INTE ok. Eller någon inälvsmat. Blä! Oliver är också en stor miss.

Har du blivit arresterad?
Nej, så olaglig är jag väl ändå inte?

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej, verkligen inte. Jag respekterar dem inte ens. Tyvärr har jag träffat på för många rasistiska rötägg i den branchen för att kunna göra det.

Har du någonting att dölja?
Haha...O, JA!

Ljuger du?
Det händer. Eller kan vi säga att jag tänjer på sanningen ibland?

Har du kysst en polis?
Inte vad jag vet.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Oftast har jag inte ens gått och lagt mig då så det skulle inte vara några problem.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Weeds. Jag ska ju gifta mig med Conrad!


Varför tvätta när man kan köpa nytt?

Jag är inte så bra på att tvätta. Eller, jag förstår ju liksom hur maskinerna funkar(förut visste jag inte ens det...), men jag är inte bra på att väl ta mig till tvättstugan och tvätta. Mycket beroende på att det nästan aldrig finns några lediga tider, men också för att jag är riktigt lat av naturen. Så det blir kanske en gång i månaden jag orkar tvätta.

Har i alla fall bokat några maskiner till ikväll. Det håller nämligen på att ta slut strumpor och snygga trosor, och med tanke på min gedigna trossamling så är det illa. Vad jag däremot insåg är att när jag har slängt alla kläder i tvätten så har jag inga byxor att ha på mig på väg till tvättsugan. Verkligen inga. Jo, shorts typ...men de räkas inte då det är -20 grader ute. Jag är ju inte Alexander Bard direkt.
Vad göra?

Jo, shoppa nya kläder såklart! Andra skulle kanske köpa några "engångsbrallor" på superrea för ändamålet, men inte jag. Nej, jag kommer hem med två par jeans (till fullpris), en finstickad tröja och mindre pengar på kontot. Tröjan råkade bara hamna med av farten. Den var ju så mjuk och skön... Och varför bara köpa ett par jeans när man hittar två som sitter perfekt? Jag hade ju varit dum om jag hade lämnat kvar ett par i butiken... Dessutom hade jag oväntat mycket pengar på kontot...
Ja, ni förstår ungefär mitt resonemang när jag shoppar. Om jag får barn så hoppas jag att de inte tar efter mina vanor alltför mycket...(eller alls)

Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder

"Du har hittat nån att bli gammal med,
jag har hittat
nåt att göra tills dess..."


Jag borde egentligen sova nu. Måste som sagt vara på jobbet sju imorrn så.

Men istället för att sova så röker jag(det är en sån period nu) och lyssnar på gamla låtar med Lars Winnerbäck. Det var länge sen sist, men jag känner att det behövs nu. Han har en hel del bra låtar från förr. Från min flydda ungdom...


"Det är väl tanken som räknas ändå
Jag har bokat konsertbiljetter
Hjärter Dam, jag har betalat för två
Det blir så ensamt somliga nätter"



Tisdag

Är på jobbet. Det är såå segt. Inte mycket folk alls. Och inte känns det då bättre av att veta att jag måste hit 7.00 imorrn igen. Det ska nämligen komma hit nån servicekille som jag måste träffa. Jag är ingen morgonmänniska, och dessutom så är jag ledig resten av dagen, så det suger! Fick däremot ett upplyftande samtal idag, och det var ju bra i alla fall! :)

Ikväll...

...har jag druckit två glas rödvin, rökt x antal cigaretter och lyssnat på John Legend.

En bra måndagskväll skulle jag vilja säga.
But why do I feel like crap?

Ska testa att se Sex and the City och se om det kan hjälpa lite.
Kanske.
Kanske inte.

Jag orkar bara inte med det här just nu.

Men dölj era budskap väl mina vänner, kanske nån tror att ni e fina människor

Den här låten är så bra. Och som han själv säger, lika aktuell idag. Tyvärr. Är det någonting jag verkligen mår dåligt av så är det fördomar och rasism. Det är så onödigt, för det handlar bara om okunskap.




Orginalet...



...och en minst lika bra live-version.


Lyssna på texten. Ge den en chans. Har ni tur kanske ni också kan tänka efter en gång till nästa gång ni får konstiga tankar i erat huvud. För vem vill egentligen framstå som okunnig?


"Men allt på din teve
säger att jag står för allt som e fel med
rättsystemet och fosterlandet
Att jag snor dina kvinnor och får soc i handen
Att ja rånar - våldtar - mördar skär dej
Ge mej en chans och jag störtar Sverige"


Söndag kväll

Idag köpte jag nya underkläder + ett nytt nattlinne. Det är en av mina stora passioner, nattlinnen. Blev ett snyggt rött den här gången. Så nu sitter jag här med de nya snygga undisarna och nattlinnet på. Testade även ett par skyhöga klackar till. Sånt jag softar omkring i hemma liksom. Jo, det är faktiskt sant. Har hellre på mig sånt än sunkiga urtvättade myskläder när jag är hemma, även om jag är ensam. Jag kanske är konstig, men så är det i alla fall.

Nu tänkte jag koka en kopp starkt kaffe, digga lite Timbuktu och fixa mina naglar. En mysig söndagskväll i soffan. Det kan behövas ibland. Imorrn börjar en ny arbetsvecka så det är bäst att ta till vara på tiden.

Ciao!

Spelets regler...

Hur fort kan man ringa? Ska han eller jag ringa först?

Det är jobbigare än jag trodde det här med att dejta. Det var längesen sist, han är äldre(är han yngre har ju jag liksom alltid övertaget, känns det som) och dessutom har ju han ett jobb som gör att han faktiskt måste gå och lägga sig nån gång på kvällen. Så jag känner mig helt lost. Kan jag ringa redan ikväll, eller är det för tidigt då vi sågs i fredags(och lördag morgon)? Tror han att jag är knäpp/desperat då? Man vill ju inte direkt ge det intrycket...

Många säger att det här är den bästa tiden. Jag tycker att det är jobbigt! Jag vill veta. Vill han ha mig? Vill han bara umgås? Eller kanske vara kk? Vad svaret blir spelar mindre roll, bara jag får veta. Så känns det nu i alla fall. Fast hur ska han kunna veta, när jag knappt vet själv?

Jag tror att det har med åldern att göra. Det blir jobbigare med åren. Det som var kul när man var 18 är mindre roligt när man närmar sig 23...

Alla hjärtans dag

Det här med alla hjärtans dag alltså. Jag tror egentligen aldrig att jag har lyckats pricka in att fira det. Jag har typ alltid varit singel just den här tiden på året. Så även i år.

Men jag är inte bitter för det. Jag kan inte riktigt förstå storheten i sådana här "högtider". Man kan väl hylla kärleken och sina nära och kära vilken dag som helst på året, eller? Ni tänker säkert att det är för att jag är singel jag säger så. Ja, kanske...men jag tror faktiskt inte att jag hade brytt mig så mycket ändå.

Fast egentligen kanske jag har "firat" lite ändå. Dagen började väl vid midnatt, och jag hade en jättemysig kväll, natt och morgon. Inte pluttinuttigt-alla-hjärtans-dags-mysigt, men ändå. Närhet och värme. Sånt är viktigt. Sen umgicks jag ju med Bea och gänget idag. Även det var trevligt trots mina bristande friliftslivskunskaper. Jag tyckte att det var exotiskt, de andra skarattade. Och nu ikväll så har jag sett på Melodifestivalen med la familia. De som betyder mest.

Kanske är det sånna saker man ska göra sånna här dagar? Umgås med de som betyder något, utan att det behöver vara sönderplanerade och krystade akiviteter. Eller så känner jag bara så här för att det här dygnet har bestått av alkoholångor, cigarettrök och en seg dagen-efter-feeling. Men hey, jag gillar't! (Och jag förstår inte riktigt vad det här inlägget skulle ge men...)



Chockad? Nej, choklad!

Jag har sånna jävla cravings efter choklad att jag tror att jag ska avlida. Jag MÅSTE ha choklad nu!
Får smöra lite för Bea så kanske hon kan svänga förbi nån butik på väg till backen. För som sagt, idag är det den här jävla pulkåkningen som står på schemat. Jag är peppad!...not. Men hon fyller faktiskt år, och då kan jag väl ställa upp. Har ju till och med köpt present så.

Fast helst skulle jag bara krypa ihop i soffan med en stor chokladkaka, en ännu större cola och vila min trötta, lagom bakis kropp.

Nerver

Fan vad segt tiden går. Det är kallt och jag är uttråkad, med en lätt huvudvärk. Dricker kaffe för att råda bot på det. Ja, på alla tre faktiskt.
Kan det inte gå typ två timmar? Saknar honom faktiskt. Fast jag vet inte alls vad vi håller på med egentligen. Vad jag ska förvänta mig, och vad han förväntar sig. Jo, en sak förväntar jag mig faktiskt. Men vart allt ska leda har jag inte en aning om. Men det löser sig. Med tiden löser sig allt.
Kanske är jag ändå lite nervig inför kvällens dejt? Var länge sen jag kände så här, även fast jag inte riktigt kan identifiera känslorna.
Vi får se vad det blir av det hela helt enkelt...

Mat, vin och dejt

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Har hunnit köpa födelsedagspresent åt Bea som ska firas på dagen imorrn och dessutom hinnit ringa till Arbetsförmedlingen. Tjejen jag pratade med där var faktiskt riktigt trevlig och pratade inte så länge ens. Chockerande!

Nu ska jag käka lite middag. Gjorde jättegod variant på biff stroganoff igår, med sambal. Mums! Sen blir det att hoppa in i duschen, bädda sängen, sprätta en vinare och vänta på trevligt sällskap. Dejt fredag den 13:de, är det en höjdare? Kanske inte...men jag vågar faktiskt chansa. ;)


Make time to live a little?

"Make time to live a little
Don't let this moment slip by tonight
You'll never know what you're missing
'till you try..."


Senaste tiden har varit ett totalt kaos. På de flesta plan. Jag vet inte om det är över än, för jag vågar inte se framåt alltför mycket. Jag kan inte prata om det, än. Det är alldeles för jobbigt.

Det värsta är att jag inte ens vågar ta till mig de positiva sakerna som händer. Det känns som att gud kommer att straffa mig för att jag stundvis mår bra och tänker på mig själv. Det känns helt enkelt som att jag handlar väldigt egoistisk när jag mår bra.

Ändå hoppas jag på morgondagen. Hoppas att jag inte har för stora förväntningar och att det blir någonting över huvud taget. Som sagt, det är mycket som händer och jag vet inte alls hur jag ska handskas med alla de olika känslorna. Jag hoppas bara på att allt kommer naturligt och att jag inte behöver grubbla sönder hjärnan ännu mer. Jag hoppas att allt kommer att bli bra.

Nu ska jag borra in näsan i kudden och drömma mig bort ett tag.
God natt!

PS! Jag vet inte om jag är tillbaka här riktigt än. Jag lovar inget, utan ser det här mer som ett test.

Snart...kanske

Jag är förhoppningsvis tillbaka snart.

Nu: Hot date!