Middagen från helvetet? Nja...

Så där, då var middagen avklarad. Kom hem alldeles nyss. 
Helt ärligt, jag hade verkligen inte behövt oroa mig. Ks mamma var både trevlig och rolig. Inte en sån där jobbig tantig och fisförnäm mamma, utan en cool mamma som inte dömer och synar en. Jättelätt att prata med var hon också. Hon hade lagat en jättegod lax- och pastagratäng(nu vet jag var K har fått sina skills i köket ifrån), nästan lika god som min. Hehe...
Även hans 11-åriga lillasyster var trevlig. Lika väluppfostrad som sin bror. Och det är fan intre vanligt att tjejer i den åldern är normala, jag vet det inte i alla fall... Är rätt så sjukt egentligen för storebrorsan är 28, K är 19(snart 20) och syrran är alltså 11. Alla barnen är liksom sladdisar. Och det sjukaste av allt är ändå att mamman ser så ung ut. Hon är 47 år, har jobbat hårt, haft sviniga män och tre barn(varav en inte är guds bästa barn kanske...) men ändå ser hon inte ut att vara över 35 typ. Jag förstår det inte, men kul för henne!

Vi käkade, babblade på om massa olika saker och kollade på svenne-tv i form av Sing-a-long och Extra extra. Trodde att mina öron skulle börja blöda när han den där "snygg-Erik" sjöng Känn ingen sorg för mig Göteborg. Det var en pina redan när han förstörde den första gången i Idol, men jag trodde fan att jag skulle slippa uppleva det igen. Usch! Nästan lika hemskt som hon den där tjejen som sjöng Die Mauer. Ännu mera usch! Fast jag tror att Ks syrra gillade de där killarna, och så sågar jag dem totalt. Snällt av mig...


"I need you to hurry up now, cause I can't wait much longer"

Det blir en lite senare middag än planerat... Ks mamma har lånat en bil av en kompis, men den verkar inte riktigt vilja funka som den ska. Men nu har de i alla fall lämnat southside och är på väg uppåt. Bra det. Och jag har käkat fil, så jag klarar mig ett tag.

Tänkte hinna kika till katterna också. Och vore det inte slask ute så skulle jag ha tagit mig en promenad i samma veva, men vi får se. Vore jävligt skönt att gå en sväng med
Kanye i lurarna. Fast vore jag smart så kanske jag istället borde fokusera på att göra mig lite snygg för min "svärmor". Haha... Så att hon inte blir rädd.

Ja, ja...höres!

Tråkiga blogg-Sverige gör mig less

Jag är less på Beach 2008. Snoriga äckliga barn på bild. Vitlaserad pärlspont. Latte. Fula chinos med dålig passform. Svartvit inredning. Sånna där fula jävla tjocka modeglasögon. Timbaland-låtar. I detalj beskrivna bajsblöjor. Nyttiga luncher. Tråkiga dagens outfit.

Jag bryr mig inte om hur många drinkar du drack på innestället nr 1 igår. Vad du har på dig för tråkiga kläder idag. Var man fikar på Stureplan. Om dina jävla barn har snorat eller bajsat ner sig. Hur många kilo du måste gå ner för att ta på dig en bikini. Senaste "fyndet" på Gina, som alla andra redan har. Eller vad du shoppade på IKEA, det har också alla andra redan.

Jag är jävligt less på alla trista svennebloggar helt enkelt(men min egen inräknad). Är det ingen som har andra åsikter, en egen klädstil eller som vågar inreda med färg hemma? Är hela Sverige ner-dekat av koffeinfria lattes, tråkig partymusik, IKEA och fula "inne"-kläder?
Det känns så i alla fall.
Tråk. Tråk. Tråk.

Men ge mig gärna tips på roliga bloggar. Det uppskattas!

Och istället för att satsa på "Beach 2008" så satsar jag på "Hobbyneger 2008". Genvägar är mycket bättre. Men jag är fortfarande lika tråkig för det.

Nintendo och Apoteket

Ska snart och kika till kisseflickorna. De är så små och söta. Mammas kisse är också söt(sötare) men han är inte liten med sina åtta kg katt. Haha...

Efter det ska jag åka in till stan med brorsan. Kika lite i affärer, köpa nödvändigheter på apoteket, sola en omgång och kanske fika? Vi får se helt enkelt.
Har ju sagt att jag ska handla mindre den här månaden, och det ska jag också, men titta får man väl?
Däremot är jag grymt jävla sugen på ett 8-bitars Nintendo. J har ett och jag kan spela hur mycket som helst. Det är kult och mycket bättre än alla nya konsoler. Haha... 

Sen ikväll vet vi ju vad som väntar. Den hemska middagen...

En bra start på helgen!

Trots magont och en jävla trötthet så har helgen startat bra.
Kom på att jag lovat att vara kattvakt i helgen, så efter jobbet hälsade jag på kissekatterna. Såå söta! Efter det hälsade jag på mamma och brorsan en sväng. Fick de sista födelsedagspresenterna av brorsan och moster.
It's a Tensta Thing och en flarra importerad vodka. Livet när det är som bäst? Ja, kanske. Åtminstone var det en bra start på helgen. Ja, fick ju en till kaffekopp också, men det visste jag redan. Får alltid det. Haha...

Men nu måste jag fan inta vågrät position i sängen. Är grymt jävla trött! Imorrn är det en ny dag, och jag känner inte för att vara lika trött då.

Ciao!



En platta värd att lyssna sönder

Träffa sin älskares mamma

Ska snart iväg och jobba. Eftermiddag idag igen. Lika bra det, är alltid så seg på eftermiddagen/kvällen när jag måste upp och jobba tidigt. Men ikväll hade jag tänkt träffa lite kompisar, och då är det kanske bra om jag orkar hålla mig vaken.

Ringde nyss till arbetsförmedlingen för att berätta hur det går med mitt jobbsökande(=åt helvete!). Fick prata med en spånig tjej/kvinna, men som ändå var trevlig. Ingen häxjakt denna gång. Det tackar vi för!

I helgen kommer toy till stan. Men inte nog med det, vet ni vilka som hänger med? Jo, hans morsa och lillasyster. Holy! Har aldrig träffat mamman tidigare, och nu ska vi tydligen på middag hos hans knarkar-brorsa i ghetto-hamn. Det här kan sluta hur som helst känns det som. Haha... Men syrran är jag däremot inte rädd för i alla fall. Han gillar sin syrra och var ofta barnvakt och så när hon var mindre och mamman jobbade. Men mammor är alltid läskiga att träffa, och hans brorsa betedde sig ju
liiite underligt tidigare. Hm...det blir nog bra. Men varför ska jag träffa familjen när vi inte ens är ihop?


If you need a fix...

Lyssnade som sagt igenom lite gamla plattor jag hade i mina gömmor för några dagar sedan. Mycket var crap. Ren jävla skit.
Den hår låten gillar jag däremot fortfarande. Den håller liksom. Kunde lika gärna ha varit gjord nu. Typ.

På samma platta var den här Coolio-låten med. Jag gillade verkligen Coolio. Gangsters Paradise är en klassiker. För att inte tala om filmen. Hur jävla bra är inte Farliga sinnen? Måste fan se den nån dag...

Ska även erkänna en liten hemlighet. Jag "sjöng" faktiskt den låten på musiken på typ mellanstadiet. Jo, det är sant. Kan nog fortfarande hela texten. Haha...



"I'm the kinda g that little homie's wanna be like
On my knees in the night
Saying prayers in the street light "


;P



Tyck synd om mig!

Mensvärken från helvetet har kommit på besök. Passande då jag hade planer för helgen? Not! Stackars mig...haha. 

Får väl tycka synd om mig med dagens sjunde stora kopp kaffe, nersjunken i soffan framför nåt dåligt tv-program. Det brukar funka. Det är liksom min tycka-synd-om-mig-drog.

Börjar tänka på ett visst företag. Alla manliga säljare för det företaget verkar ha solat solarium en(?) gång för mycket, fixat håret några minuter för länge, pimpat öronen med lite för stora diamanter, övat på sin sängkammarblick lite mer än andra och gymmat all annan ledig tid. Det här företaget var och käkade på mitt jobb idag. Och ärligt, inte mig emot, för nog finns det en del snygga hantverkare där, men de är liksom mer råa och då kan det vara skönt med lite utseendefixerade killar som motvikt. Haha... Och säljare med säljknep, de är de verkligen. I det läget kunde de ha fått mig att göra i princip vad om helst. Haha...

Och på tal om solarium. Måste ta en sväng dit senare i veckan. Min sjuka blekhet måste botas! Men konstigt nog ser jag faktiskt inte lika blek ut med nytonat hår. Annars brukar man ju oftast se blekare ut med mörkare hår. Hm...skumt.

Vårkänslor(?) och arbetsglädje

Jag blir riktigt deppig av att titta ut genom fönstret. Snö och blåst. Det är fuckning april snart, inte december. Fatta det! Och jag som verkligen avskyr snö, även på vintern. Usch!
Jag vill ju sitta på balkongen med en drink, en cigg och en glassig tidning och spela skön sommarmusik. Reggae passar så mycket sämre med ihop snöstorm. Fy fan! Tur att jag (förhoppningsvis) får några varma dagar i Turkiet. Men det är fan länge kvar det med! Usch, vad negativ jag är.


Ett plus är i alla fall att jag får jobba idag, och imorrn. Känns riktigt skönt! Speciellt nu när känslan av arbetsglädje börjat komma tillbaka. Var länge sen jag kände det sist. Men det är helt great! Älskar ju att tjattra med mina kollegor och att faktiskt ha något vettigt att göra på dagarna. Går så mycket pengar annars. Haha...


image795

image796

Det här ser ju inte helt jävla fel ut...

En liten uppdatering

Oj vad jag har orkat skriva mycket på sistone. Haha...not.
Men jag har jobbat en del, faktiskt. Ska jobba ännu mer också.

Fast först ska jag på stan med mamma. Posta brev, lämna igen låneböcker und so weiter. Dvs, förhoppningsvis inget som kostar speciellt mycket pengar. Måste verkligen spara den här kommande månaden, så att jag kan shoppa loss i Turkland. Roligare att shoppa borta än hemma ändå så.
Sen kommer ju alltid sommaren också, med allt vad det innebär. Kortare resor, festivaler, drinkar, utflykter, spelningar....mm, mm. Och allt kostar. Men det blir nog bra, ska bli rik nån gång har jag bestämt.

Nej, nu är det på tiden att jag får på mig lite kläder. Är pigg som attan idag! Men då sov jag å andra sidan tre timmar i går afton/kväll och sen typ åtta i natt. Haha...inte vanligt i min värld.

På tal om hår...

Imorse när jag hade tvättat håret orkade jag inte göra mer än att sätta ihop det i en stor boll i nacken. Borstade det inte ens. I vanliga fall har jag nästan alltid i en creme som gör håret mer lättformat och rakare och efter det spray, men idag körde jag alltså naturellt.
Jag fick en chock när jag hade borstat ut det ikväll. Afro all over the place! Alltså vad jag än gör så brukar det alltid vara krull i underhåret, men nu var typ hela håret afrokvalitet. Mamma, är det nåt du inte berättat för mig? Haha...nä, men jag insåg i alla fall varför jag alltid kör på creme, spray och borste. Har ingen lust att göra en återförening med Jackson 5...




Kan ni gissa vem som är jag med lite brun utan sol?

Hårtoning

Jag insåg en sak idag, det är nästan två månader sen jag tonade håret sist. Brukar göra det en gång i månaden i vanlig fall. Men trots det ser det inte så hemskt ut nu. Det är mest bara att de gamla slingorna kommer fram och håret blir ljusare, för jag tonar det ändå i ungefär min riktigt hårfärg, bara för glansens skull.
Och glans får man verkligen med den här toningen, Casting creme gloss. Helt suverän tycker jag! Och dryg dessutom. I vanliga fall använder jag två toningar, men med den här behöver jag bara en. I och för sig tonar jag inte topparna, för de har ändå sugit åt sig mer och är alltid mörkare ändå.

Kanske får det bli att inhanda en toning idag i alla fall. Känns som att det är på tiden...





So it's over...

Sådär, nu var firandet över för det här året. Diskbänken är full och hela lägenheten stinker äppeltobak. Mumma! Or not... Eller jo, äppeltobakslukten är bra.

Men imorrn blir det att skärpa sig och inte äta onyttigheter på ett tag. Ett bra tag. Dessvärre har jag en halv tårta i kylen. Hm...nån som vill förbarma sig?

Jobb imorrn. Jag ska leka le chef och bossa i köket. Eller bossa över vem? Jag lär vara ganska ensam i köket. Men det blir bra. Hoppas på lagom med folk bara.

Nu lockar sängen mest. Ciao!

That's my brother!

Har min minsta lillebror på besök nu. Han är väldigt intresserad av Svenne, men har ändå hållit sig i skinnet än. Lite barnslig och "mammig" är han också just nu. Tigger gör han också.

Men han är grymt söt. And I really do love him!

image794

En trött lillebror på balkongen förra sommaren.

När man blir nostalgisk

Har kvar en del gamla cd-skivor hos mamma. Igår när jag var förbi så kikade jag bland dem. Hittade bland annat en gammal Absolute dance. Nr: 6 närmare bestämt, från -94.
Lyssnar på den nu, och jag inser en sak, dansmusiken(eller vad fan ska man kalla det för?) har fan inte utvecklats mycket på tolv år. Låter lika jävla crapigt nu. Eller okej, jag tror till och med att den där plattan är bättre än det som produceras idag.

Hittade också Fugees -The Score och en Most Wanted från -96. Blir att lyssna på det sen. Minns att jag spelade sönder mig på Fugees platta och den där Most Wanted. Sen smyglyssnade vi på "cool" hip-hop också. Det var ju bara de som var coola gansters som lyssnade på sånt egentligen, vi andra skulle egentligen lyssna på Backstreet boys, Hanson och Spice Girls. Gjorde det också, men i smyg så diggade vi Blues, Ayo, Ken, Petter och Wu Tang Clan. Haha...


"Känn dig aldrig fången
I förortsbetongen
Det spelar ingen roll vem du är
Förstå att där jag bor
Är kärleken till djungeln stor
Jag flyttar aldrig härifrån jag svär"

Feta texter...haha...

Presenter!

Så, då var jag officiellt äldre. Men det känns faktiskt okej. 20 och 21 var mycket värre att fylla. 29-årsdagen vill jag inte ens tänka på. Ens sista år som hyffsat ung. Usch!

Fick lite trevliga saker faktiskt. Ett nytt twinnermunstycke till dammsugaren(kanske inte så kul, men bra!), en Bruce-singel, rostfria salladsbestick, hooden jag hade önskat mig, en typ judisk jättesnygg bok, ja, och så pengar. Har däremot inte fått allt än. Moster har inte varit hit, pappa hade glömt farmors kuvert och brorsan hade beställt nåt som inte hade kommit än. Sen kommer lite kompisar på besök idag så. Nice, nice...

Jo, sen köpte jag faktiskt två presenter till mig själv också. Dels hittade jag ett erbjudande på Ica. Om man köpte en burk espressokaffe från Zoegas för 29:- så fick man med en espressokopp från Rörstrand "Hanna" gratis. Helt perfekt ju! Funderar däremot på att köpa en till omgång för att få två muggar.
Sen inhandlade jag en wct-jacka. Hade sett en skitsnygg på MQ från Fred Perry för 800:-. Den var svart med gulddragkedja. Den här var svart, med svart dragkedja...men sååå mycket billigare på rean, så jag slog till! Herregud, får väl byta till en gulddragkedja i värsta fall.

Nej, nu måste jag diska bort från gårdagens kalas.


En röd sån kopp var det.

It's MY birthday!

"It's your birthday
We gonna party like it's your birthday!
"

Japp, ett år äldre men inte visare. But on the other hand, jag fyller ju bara 19 så. Hehe...

Födelsedagen kommer att se ut ungefär så här. Nu dricker jag kaffe och ska snart klä på mig. Sen jobba fyra timmar till 15.00. Efter det blir jag hämtad i stan av pappa och Ewa som kommer hit och fikar med brorsan. När mamma slutat jobba kommer även hon hit, troligtvis min moster och hennes man också. Sen tänkte jag bara chilla, ta en drink eller tre och leta efter gråa hår. Haha...
Imorrn får jag nog lite annat besök. Orkar inte ha alla på samma dag, nu när jag blivit så gammal... ;P

Ja, ja...ha en bra dag i alla fall!
Ciao!



Leka lite groupie?

Blev middag i alla fall, om än någor försenad. Gott var det också! Pappa gillar inte kryddstark mat(what?), men Ewa gillar det. Tur att hon hade lagat maten med andra ord. Haha...

Efter middagen hälsade jag på hos brorsan ett tag. Eller, ett bra tag, kom nyss hem så. Först hade vi tänkt gå ut en sväng. Lyssna på lite hip-hop och ta en drink. Men jag orkade inte fara hem och tvätta håret och byta om, och dessutom ska jag jobba imorrn...så vi skippade de planerna. Blev en tv-kväll istället. Ja, och så fortsatte vi att plöja igenom gamla hip-hopplattor som han hade i sina gömmor. Run DMC hade en hel del bra grejer. Haha...men faktiskt. Hittade också en skiva med typ världens mest patetiska band(?). Inte lika bra...

Jobb och kalas imorrn alltså. Bra, bra. Även fast jag egentligen inte hade nån större lust att jobba. Men, men...det går la ändå.

Om det inte vore så satans dyrt så skulle jag leka groupie även nästa helg. Adam Tensta på Umeå Open. Men över 300 spänn för en biljett, nja...inte just nu. Tror inte heller att toy skulle bli så jävla glad om jag åker dit utan att höra om han vill hänga på, och let's face it, det funkar inte att leka groupie med honom i hasorna. No offence, han är skitgullig och så, men kombinationen funkar inte. Lika bra att skippa hela skiten alltså. Men när jag blir rik, då ska det fan åkas ut på groupie-turné, så det så! ;D

Nej, nu ska det diskas lite och sen tror jag att jag ska göra sällskap med El Choco i sängen. Mycket bra skit!

Middag och Flinck

Idag ska jag och brorsan till pappa med respektive på middag. Tacomiddag.
Grejen är den att vi skulle äta fyra, men pappa har inte hört av sig än. Och han måste liksom hämta oss då de bor en bit bort numera. Hm...hoppas att det blir nån middag i alla fall. Jag är grymt hungrig! Har bara käkat fil idag...

Annars så är det Fodringsägaren i regi av Thorsten Flinck på fyran nu. Ser ut som han har gått ner en del i vikt och blivit allmänt fräschare. Ser betydligt yngre ut helt plötsligt. Men när blev Henrik Schyffert seriös skådis liksom? Nu, tydligen...

Yo!

Har inte kollat igenom min vinylsamling på väääldigt länge. Lyssnar typ på samma plattor jämt, dvs de jag kommer ihåg att jag har. Hittade igen massa roliga hip-hopplattor från 80- och början på 90-talet. Run DMC, LL Cool J, Public Enemy, någon konstellation som Dr Dre var med i för 100 år sedan och annat som jag aldrig har hört talats om. Ganka kul faktiskt. Tror att jag ska lyssna igenom plattorn idag. Antingen är det bara hemskt, eller så hittar jag kanske några guldkorn. Vi får se...




Påsk

Idag ska vi tänka på hur Jesus led på korset för människornas skull. Fast, ärligt, jag tänkte städa istället. Har en kommande födelsedag, och då vill jag gärna ha lite rent hemma. Steg till och med upp redan 9.30 för det, så nu sitter jag och sörplar skitgott nymalet kaffe. Mumma!

Men vet ni vad jag alltid har gillat med påsken? Jo, att de brukar visa Jesus Christ Superstar på tv då. Min favoritmusikal, all time! Har till och med sett den på Göteborgsoperan en gång. Men jag vet inte om de visar den i år. Har inte hunnit kolla upp det. Jag har i och för sig soundtracket på vinyl, kanske vore det bra städmusik idag? Jag tror fan det! Och har ni inte lyssnat på låtarna, gör det!

Här är tre exempel, men man ska nog helst se hela musikalen för att få in låtarna i ett sammanhang.








Festival-Sverige

Jag brukar oftast bojkotta Skellefteåfestivalen(eller Stadsfesten eller vad fan det heter numera?). Oftast av den anledningen att jag brukar vara bortrest eller göra annat då. I år blir förmodligen inget undantag. En gång i tiden var det faktiskt vettiga band och artister som uppträdde. Det var varierad musik och de allra flesta kunde säkert hitta nåt som passade deras stil. Men nu, vem bokar artisterna nu liksom? Mestadels samma typ av musik. Gärna avdankade artister som typ var poppis för tio år sedan. Och så "folkligt" att ingen egentligen lyssnar på skiten. Vem betalar liksom för att se Amy Diamond och Jill Jonsson?
Och ärligt, jag betalar heller inte några hundra för att sitta och dricka äcklig cider ur plastglas i ett öltält. Finns vettigare(läs roligare) saker att lägga pengarna på...

Måste säga att Peace & Love gjorde mig positivt överraskad ifjol. Alla typer av musik. Världsartister blandat med lokala band och sköna nykomlingar. Verkar som att de har lyckats även i år. Det bästa av allt var ändå att det var en festival i en stad(dvs med asfalt under fötterna istället för lera och skit), samtidigt som det var en så pass stor festival att det lika gärna kunde ha varit Hultsfred. Och allt det i lilla Borlänge. Grattis till succen!

I år blir det dock inget Peace & Love för min del. Har för mycket annat inbokat i sommar, tyvärr. Däremot såg jag att både Håkan Hellström och Adam Tensta(my new groupie-life, you know...) kommer till Piteå, och uppträder på samma dag! I'm so going to be there! Nära och bra. Även om jag jobbar så funkar det, för det är bara att vara nykter och köra hem på natten. Är ändå inte speciellt förtjust i att vara dyngrak när jag är på konserter. Då minns jag knappt vad jag har sett, och vad ger det liksom?

Förstår bara inte varför det bokas så usla artister hit? Alltså, jag kräver inga världsstjärnor, men åtminstone mer varierad och populärare musik. Andra mindre festivaler kan ju, så varför kan inte Skellefteå? Herregud, jag har varit på gratisfestivaler i andra städer, och där har det varit bättre band, så det kan ju liksom inte vara ekonomin det handlar om. Nej, sparka bokarna! Det är min åsikt... 


image793   

Jag tror att jag föredrar de här grabbarna framför EMD och Eric Gadd...

Snatteri, rasism och babbel

Usch, mötte en kille som jag tagit fast för snatteri på stan när jag väntade på bussen. Han verkade så snäll och gullig att jag nästan fick lite dåligt samvete. Speciellt när så många väktare är smygrasister. Det märks så tydligt, och det gör mig så förbannad! Men samtidigt känner jag att jag inte behöver ha dåligt samvete, för jag behandlade honom väl. I sånna situationer kan jag ärligt säga att jag inte gör skillnad på människor beroende deras ursprung. Det gör väktarna och polisen så bra själva...
Jag märkte att han kände igen mig, och även om det säkert var drygt ett halvår sedan händelsen så såg han fortfarande skamsen ut när han såg mig. Visst, man ska inte rättfärdiga brott, men ibland känns det så hemskt för man vet inte vad som ligger bakom. Som de där höga 13-åriga tjejerna. Då mådde jag riktigt illa. Sånna kan jag bara inte bli arg på, utan jag blir bara ledsen.

Att jag inte vill göra skillnad på folk kanske beror på min omgivning. På bussen hem ikväll t.ex. så var 12 av 15 utländska. Och med det menar jag sånna det syns att de har annat ursprung. Om jag vore rasist, hur skulle jag då kunna bo och trivas här? Det går liksom inte ihop. Sen vet jag att min mormor och även mamma fick utstå en del rasism i sin ungdom. Hur skulle jag då kunna utsätta någon för samma sak? Jag vet inte, men jag tror inte att det är så stor skillnad på människor från olika länder egentligen. Så varför försöka leta olikheter att reta sig på?

Däremot så tycker jag att man får skämta om stereotyper, så länge det inte gör någon illa. Som igår när jag och Matilda kom fram till att om man är finsk hockeyspelare så måste man faktiskt få dricka alkohol, för det ligger i den finska folksjälen. Tar någon illa upp? Jag vet inte. Säg till i så fall!

Oj, ämnet gick visst lite överstyr. Jag babblar på utan poäng som vanligt. Haha...

Buss, bil och försovningar

Höll på att försova mig till jobbet imorse. Fett? Not...
Och om jag inte åker och lämnar igen bilen snart så kommer jag att missa näst sista ghetto-bussen hem. Annars får jag vänta i stan till 22.15. Fett? Not...speciellt inte en skärtorsdag då ännu färre ställen än vanligt är öppna.
Så nu drar jag! Ciao!

Kanye

Och vill ni lyssna på riktigt jävla bra musik, lyssna på det här. Insåg efter ett tag att han faktiskt inte är så jävla överskattad. Killen kan sin sak!




Bra elektronisk skit!

Fick en platta av en bekant. Nåt tyskt(?) band vid namn Faderhead. Aldrig hört talas om dem tidigare.
Egentligen är det inte alls min typ av musik, har alltid haft lite svårt för elektronisk musik, men det var faktiskt helt okej!
Men å andra sidan gillar jag både hip-hop med elektroniska influenser och en del 80-tals synth, så why not? Antar att jag blivit skrämd av alla fruktansvärda tecno-remixer på låtar som var bra så början. Tänk aerobicspass och djs på krogen med noll fantasi. Usch!

Dessutom var det med en jätterolig låt på skivan. Eller en låt med jätterolig text...haha. I want some...


Det funkar tyvärr inte att lägga in några videos nu. Men ni känner till youtube, sök där om ni är intresserade!

Laxpinnar

Kom hem från Boliden för ett tag sedan och nu tänkte jag laga lite middag i form av laxpinnar och ris. Mums!
Sen får vi se. Kanske kommer det något vettigare inlägg senare.

So long!

Linda talar ut?

Hörde den hår låten alldeles nyss och började tänka på en sak. När talade Linda Rosing ut sist? Känns som att det var ett tag sen va? För brist på skandaler kan det ju inte vara. Hon kan ju få varenda liten del att sitt svenne-liv att låta som en skandal.

Inte för att jag saknar henne. Jag tycker att hon är patetisk och äcklig. Förstår inte att hon är gammal och ute. Stackarn...haha.

Linda Rosing på Stockholm Pride 2007.

En överdos av...allt?

Min snygga snickare

Okej, jag har aldrig sett K hålla i en hammare. Inte ett vattenpass eller såg heller. Men jag vet däremot att han kommer att bli den mest eftertraktade snickaren på marknaden när han är klar med sin utbildning.

Hur kan jag då veta det?
Jo, så här ligger det till.
Först och främst är han alltid sådär snyggt brun som om han jobbade ute i solen, året runt. Ni vet, sådär hantverkar-brun. Lägg sen till jävligt vältränade armar. Sånna armar som bara killar som jobbar med händerna kan få, alltså inte gym-nisse-muskler. Lite längre ner en snygg rumpa, som jag är säker på att den ser helt lovely ut i blå arbetsbyxor... Vad mer? En plirig och sexig blick som får alla medelålders tanter på fall. Snygga hantverkar-händer. Vällagade matlådor, ingen flottig korv med pulvermos där inte. Och så det kanske viktigaste av allt, alltid en yttepytteliiite för tight t-shirt, bara för att visa att det finns muskler även där. 


Erkänn att en sån snickare skulle ni anlita direkt
, utan att ens veta om killen kan hålla i en hammare?
(Jag vet att jag skulle göra det i alla fall...)





Sol och vår?

Blev en tidig lunch i form av en toast med mozarella och pesto och sallad till. Mums!
Kikade lite i affärer(men köpte inget!) och sen passade vi på att sola. Är säkert ett år sedan jag besökte ett solarium sist så jag är inte så orolig för cancer. Bea fick massor av jättefina fräknar. Varför får jag aldrig fräknar? Har inte haft det nån gång. Eller jo, på armarna. Haha... Men lite färg fick jag i alla fall. Är tacksam över att jag sällan bränner mig.

Eftersom att lunchen blev så tidig så tänkte jag börja med middagen snart. Vegetariska vårrullar med ris och nån currygegga. Gott! Enda kinamaten jag gillar egentligen.
Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag har faktiskt börjat äta vegetariskt rätt ofta. Inte av några moraliska skäl, utan för att jag faktiskt tycker att det är gott! Men en riktigt bra tillagad entrecote slår ändå det mesta...mm.

Ska uppdatera min mp3 sen också tänkte jag. Har inte gjort det på typ ett år, så det håller på att vara dags. Haha...

Drömmar och lunch

Vill ni veta en skum sak?
I natt drömde jag om en tjej som jag umgicks en del med när jag var riktigt liten. Typ 6-7 år eller nåt sånt. Nu på morgonen kände jag mig manad att kolla upp var hon bor idag, för jag hade ingen jäkla aning. Hon bor i Rinkeby nu. Haha...lite kul med tanke på att jag tänkte på Rinkeby igår, men henne har jag inte tänkt på på väldigt länge. Ibland funderar jag på hur det kan bli sådär...


Ska åka in till stan och luncha med Bea. Bra, för då hade jag en anledning att stiga upp hyfsat tidigt. Typ kvart över nio. Haha...
Men imorrn måste jag upp ännu tidigare. Då ska jag till Boliden med Matilda.
Det gäller att aktivera sig själv när man jobbar för lite.





Snälla pappa, kan vi inte åka till Rinkeby?

Gud vad jag längtar till Stockholm!
Söder, Vasastan, Kungsholmen...hela jävla skiten!
Men främst längtar jag till ett helt annat ställe i Stockholm...

I och för sig åker jag till Turkiet om drygt en månad, så jag ska väl inte klaga. Då har vi även en typ tre-fyra timmars mellanlandning på Arlanda. Idag kom jag med bästa förslaget på vad vi skulle göra då, men jag vet inte om pappa var lika övertygad...
Jag blev jätteglad och sa underfär så här: "Men vad perfekt, då hinner jag åka till Rinkeby och köpa bröd och tobak!"
Pappa såg ut som ett stort frågetecken och började sen skratta. Men hey, jag kan inte rå för att jag längtar dit och att de typ har Sveriges godaste bröd där(som jag har smakat alltså...). I och för sig kan jag kanske hålla med om att det var en lite långsökt idé, men ändå. Behov är behov. Och jag är jävligt sugen på bröd (och äppeltobak...)!
Men har jag tur så hittar jag kanske gott bröd i Turkiet också...



En lista

Humör just nu: Lite trött, lite glad och lite partysugen
Kläder just nu: Jeans, min
nya t-shirt och sockar med stjärnor.
Musik just nu: Dopeboy - Adam Tensta feat. Eboi
Vad sa du senast: "Men då vi ses kanske senare. Hej då!" Typ...
Favoritmat: Pasta i de flesta former, kebab, god pizza och det mesta som är kryddstarkt.
Det äckligaste du vet i matväg: Korv, lever, oliver, blodmat och okryddad mat i allmänhet
Beställer i baren: Vatten eller Loka, oftast. Eller en margarita eller cuba libra.
Favoritgodis: Oj, allt möjligt! Lakrits, Fazer-choklad, nötter...
Saft eller alkohol: En riktigt god drink, annars får det gärna vara... 
Favoritväder: Sol och värme. Eller vårväder med skitiga snörester runt vägarna, solen i ögonen och nya vita sneakers. Ni vet den känslan typ...
Fem saker att ta med till en öde ö: En mp3 fulladdad med bra musik och evighetsbatterier, min egenkomponerade favoritdrink i mängder, trevligt sällskap, solglasögon och något ätbart i massor.
Morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, definitivt!
Spara eller slösa: Är igen hejjare på att spara direkt...
Vem är viktigast för dig: Kan inte bara säga en, men min familj, delar av min släkt och mina vänner.
Bästa film: Maffiabröder slår det mesta
Tror du på kärlek vi första ögonkastet: Är tveksam...men kanske!
Ovanor: Oj, det är nog många... Dricker för mycket kaffe, sover för länge, orkar sällan laga mat och frossar i olika saker periodvis.

Städa och den snyggaste tröjan någonsin?

Nyss hemkommen från stan. Passade på att hämta min födelsedagspresent hos mormor när jag ändå var i närheten. La av den snyggaste hooden jag sett på väääldigt länge(typ hela mitt liv) också. Har inte råd med den just nu, men det var en av de få sakerna jag önskade mig av pappa... Hoppas! Det var så sjukt för jag drömde typ om en liknande i samma färger och liknande mönster för någon natt sedan, och nu så fanns det en sån. Det är alltså meningen att jag ska ha en sån! Hehe...


Eftermiddagen tänkte jag ägna åt städning och att fixa lite saker här hemma. Tänkte ta fram de få påsksakerna jag äger, typ en liten duk och en kökshandduk. Men lite påsk kan kanske vara kul? I don't know...



Bra skit!

Alltså, strunta i den lite b-iga videon och lyssna inte så noga på den lite hm, ja, lite...patetiska(?) texten.
I övrigt är det 
en förbannat bra låt!
Jag tror att den här killen kan bli stor.




"I'm not T-Pain, don't fall in love with strippers
I like it when they shake, but I like fucking groupies better!"

Hm...bra text?


Önskelista och sladdinköp

Sov för länge idag med. Ovanligt? Nja.

Men jag har i alla fall knåpat ihop en önskelista på typ tre saker. Pappa ville ha en till min födelsedag. Men det känns som knäppt att skriva en önskelista i min ålder. Fast, han har ingen fantasi att komma på nåt annars, så det kanske är lika bra.

Nu ska jag klä på mig och sticka till stan för att uträtta lite ärenden. Posta brev, köpa en sladd och frimärken. Kul va? Så ligger det till i alla fall...

Att vädra sina tankar

Tänk om allt var en lögn?
Om det är så, så kommer jag förmodligen aldrig få reda på sanningen, men ilskan har börjat pysa fram.
Kanske ljög hon för att rädda sitt eget skinn, eller någon annans.
Kanske sa hon sanningen.
Men sanningen verkar så konstig, så här i efterhand.

Det värsta är ändå när man inte kan lita på folk. Det gör mig så arg!
Jag vet inte hur jag ska ställa mig till saker och ting.
Därför tar jag det säkra före det osäkra, och litar på människor som jag vet är ärliga. Eller vet och vet, men som aldrig har spelat falsk mot mig.
Jag blir bara så förvirrad!


Och så toy sen.
Han går och blir sur över saker som han inte har nån rätt att bli sur över. Han vet vad jag tycker och har sagt, men ändå får jag känslan av att han tror att det är mer mellan oss.
Jag lever mitt liv som jag vill, och jag gör det jag känner för. Om det sen inte passar honom så är det hans problem. Han vet spelreglerna.
Att jag sen kanske var väldigt okänslig och skämtade när det inte passade, och om en ganska så taskig sak, det kanske heller inte var rätt. Men det var han som drog upp det och mitt sätt att reagera är ofta att bli sarkastisk, tyvärr.
Och det är fan inte mitt fel att han hänger upp sig på en så löjlig sak. Men han känner sig kanske hotad, fast fortfarande av en löjlig anledning.


Nej, jag behöver nog sova på saken. Eller sakerna.

Ut i skogen!

Grannen hade aldrig någon efterfest hemma i natt. Det resulterade i att jag sov som ihjälslagen i princip hela natten. Vaknade bara en gång av att jag inte kunde andas, men hey, nässpray är bra skit. Somnade om och sov till typ 11.30. Haha... Men det behövdes kanske?

Somnade i soffan när jag såg på Fightclub på Eurosport. Var typ thaiboxning igår. Tror jag. Var så trött. Haha... Men det var med en skitbra kille i alla fall. Dessvärre har jag glömt hans namn, men jag gillade honom. Snygga sparkar och en jävligt välsvarvad kropp. Där snackar vi perfekta muskler. Hehe...

Och jag vill bara klargöra en sak, jag är ingen våldsförespråkare. Våld under kontrollerade former gillar jag, dvs boxning, K1, hockey osv, men jag försvarar verkligen inte orpovocerat gatuvåld. Tycker sånt bara är jävligt vidrigt.
Var bara tvungen att säga det, eftersom att jag ofta snackar om snygga slag och sparkar. Så då vet ni.

Ska ut i "naturen" med mamma idag. Typ plocka in videkissar och sånt. Jag som blir rädd så fort jag inte längre har asfalt under fötterna. Hur ska detta då gå? Haha... Men det är tur att vi har natur här på A-torp också. Då känner jag lugnet av att bara ha några hundra meter till stadig asfalterad mark.

That's just the way we're raised!

Lämnade igen bilen nyss. Blev ghetto-bussen hem, då jag var så lat att jag inte orkade gå. Men jag gick av hållplatsen innan, mest bara för att se om det var folk ute nånstans. Haha...bara för att det är så "farligt" att gå här själv på kvällarna. Lite spänning i livet vill jag allt ha...hehe.

Jag struntar i Melodifestival-skiten nu. Det är kul, men ärligt, den enda som var riktigt bra idag(i år?) var Björn. Han kunde man dessvärre inte rösta på. Synd.
Stör mig så förbannat på Perellis hår. Hon har liksom löshår men det är ändå inte tjockt. Why? Hur jävla skallig är hon egentligen då? Och den där pannan...
Jag tyckte att BWO skulle vinna, men det skiter jag också i. Istället sippar jag 43 med mjölk och tänker tillbaka på gårdagen. På hur trevlig och gullig
Adam var. Och på hur jävla het min pimpade tavla med hans autograf på kommer att vara i badrummet. Guldram och allt. Nice...

Tänker min granne ha pundar-party(eller vad fan det är han sysslar med) till sju imorgon också, då blir jag inte nådig. Men lite fick han allt smaka lite i morse. Spelade Timbuktu på högsta volym innan jobbet. Hoppas han vaknade...


Om jag är irriterad på allt idag? Ja, typ. På det mesta i alla fall. Och jag klagar hur mycket jag vill, på allt från Perellis "hår" till min pappa och min grannes nattliga vanor. Själv är jag perfekt, men det visste ni väl redan? *dampbarn*


"They wanna know why we walk like we walk
talk like we talk, like we own the city
So I tell them like it is
I got it from my mother, that's just the way we're raised
"

Mamma

Alltså, jag har sagt det förr men det tåls att säga många gånger. Min mamma är verkligen världens bästa! Och inte bara som mamma, utan även som kompis. Många av mina roligaste minnen kan jag dela med henne.

Hon ringde nyss och frågade om jag ville äta middag där. Hade just ätit så jag tackade nej, men sa att hon fick spara en portion tills imorrn om hon ville, så kunde jag käka det då istället. "Men då ska vi äta pizza hade jag tänkt." svarade hon. Sen hörde jag på henne att hon var lite orolig att jag hade glömt bort att jag skulle se Melodifestivalen där, men jag sa att hon skulle vara lugn, att jag kommer förbi sen.
Det är verkligen inte så att hon är nån kontrollerande hönsmamma, utan hon är snäll och bryr sig, samtidigt som hon verkligen ger mig det andrummet jag vill ha och behöver.
Mamma är bäst helt enkelt! Skulle aldrig klara mig utan henne.

Livet på en pinne...eller nåt?

Men hör inte av dig då. Skit i det! Fy fan!

Alltså jobbet idag, vad gav det att jag var där ens? Största delen av tiden gjorde jag ingenting alls. Bläddrade mest i tidningar och drack kaffe. Soft, men tråkigt.
Dock är jag lika trött fortfarande. Och då menar jag inte lite trött bara...

Om exakt en vecka fyller jag år. 19 var det va? Precis som förra året, och året där innan, och det där innan och.... Ja, äldre blir man. Tyvärr. 19 var en bra ålder. Jag lämnar den aldrig. Haha... För det är rätt så patetiskt att bli äldre, men inte mognare. Sant?

Ikväll skulle en drink verkligen sitta skönt. Men på grund av min pappa så kan jag inte dricka ikväll. Schysst? Nja, inte direkt. Fylla är kanske överskattat(eller jo, det är det), men en drink är bara att njuta av livet. Men, men...det får bli imorrn istället...
Ska göra mig en ägg- och kesomacka i alla fall. Det är också gott. Sen skulle brorsan och hans kompis komma förbi en sväng. Nice.

Brumma till jobbet

Kom på en bra sak i alla fall. Jag har bil idag och behöver därför inte gå de få stegen till jobbet. Synd bara att det är en dag då det faktiskt är bra väder för en gångs skull. Nej, inte negativ. Positiv! Det kommer att bli en underbar dag!

En pissig lördagsmorgon (men solen skiner i alla fall)

Om gårdagen var lovely, så började den här morgonen desto sämre.

Först och främst så har jag sovit typ två timmar i natt. Först var jag så speedad och när jag väl somnade som kom min granne hem och hade efterfest till typ sju i morse. Sju!!? Man måste ju fan vara hög för att ens hålla sig vaken så länge. Och inte nog med det, de spelade musik och sjöng så att det lät som att det var i mitt vardagsrum. Nästa gång ringer jag fan polisen! (I alla fall om jag ska upp och jobba...) Eller jag kommer inte alls att ringa polisen, det är bara som jag säger nu. Skulle nog aldrig ringa polisen.

Förutom att jag är trött så känner jag mig totalt jävla bakis, och jag drack inte en droppe igår. Magen är konstig, jag drömde jätteskumma fylledrömmar de få minuterna jag sov, jag är törstig som fan och mina läppar är alldeles röda, svullna och uttorkade. Typ en läppförstoring deluxe. Men nu matchar de åtminstone min näsa på passet...öh.

Och sist men inte minst är jag förbannad på människor som skiter i sina barn! De som ställer upp när det passar dem och aldrig annars. Men jag klarar mig, det är lugnt. Det är inte första gången jag blir besviken.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Va hos mamma, beklaga mig lite och se på Melodifestivalen. Behöver det. ar alldeles för länge sen jag umgicks med mamma eller ens träffade henne. Typ i onsdags. Haha... Men jag gillar min mamma och då är det för länge.

Bäst att klä på sig och fara till jobbet snart då, även fast det är det sista jag känner för att göra idag.
Är det lördag förresten? Är helt förvirrad.

It's a Tensta thing! (Och jag leker groupie...)

Kvällen(och eftermiddagen) i Luleå var grym. Shoppade en skitsnygg t-shirt i grått, lila och turkost, käkade på ett kebabhak och satt där och snackade skit, drack massa kaffe och sen var det musik för hela slanten.

Medelåldern var typ 12, och för en gångs skull så kändes det bra att vara gammal. Att kunna passera ett gäng skrikande översminkade fjortisar för att gå till baren där det var 18 och de flesta inte kom in var skönt. Även om jag bara beställde kaffe och Loka där. Haha...
Som sagt, låg medelålder, för korta spelningar och konstiga scener var kanske inte det ultimata, men annars var det skitkul. Petter var bra, men Adam var bäst! Han rappar så jävla grymt, rapp i käften i dubbel bemärkelse...höhö...dålig ordvits. Snygg är han också! Och så har han en sån härligt sexig mörk röst. Mums!

Förresten har jag påbörjat min nya "karriär" ikväll, bli Adams groupie no:1!
I'm in the game, så att säga.
Kanske ger den karriären inte mycket i plånboken, men alla är vi väl bra på nåt, och kanske är det min grej?
En bra fritidssysselsättning om inte annat...

Men, nu är det sängen som gäller, big time! Är trött och sliten och ska upp och jobba häcken av mig(?) imorrn.
Kanske är det tröttheten och förkylningen som gör mig så enormt fjortis också. It's not my style att säga eller göra sånt som jag gjort ikväll. Äh, jag skyller på det i alla fall...




Gammal på riktigt?

Shit!
Håller på att fixa håret, och vad får jag syn på där mitt på skallen? En lus? Ett mjäll?
Nej, men ett vitt hårstrå!
Ett vitt tjockt hårstrå som står rakt upp. Annars brukar det vara svarta tjocka hårstrån som är som tagel som spretar åt alla håll.
Antingen så är det min höga ålder(22 nästa vecka...) som gör sig påmind eller så är det ett pigmentfel. Typ ett miniärr som gör strået vitt.
Hur som helst slet jag snabbt bort det, och hoppas på att det inte kommer tillbaka på sådär 20-30 år...

Adam Tensta

Ikväll så är det som sagt Adam Tensta som gäller! Okej, Petter ska säkert också ses, men har sett honom så många gånger redan så han är inte lika viktig(eller bra)... Haha.

Vi åker redan vid lunch till Luleå. Tänkte kika i affärer och äta middag där. Sen börjar festivalen så jäkla tidigt. Petter är 19.30(??) och Adam går på redan 21.30.
Men det kanske är bra då jag ska upp och jobba imorrn. Ja, och köra hem också...

Ska bli grymt kul att se Adam! En verkligt begåvad musiker och sen är det alltid kul med ny musik och lite yngre talanger som slår igenom. Ja, yngre talange som är bra såklart...inte typ Amy-smurfhits-Diamond. Hon skulle jag fan ha betalt för att se...

Nej, nu måste jag klä på mig.





Montecore

När jag var en sväng på stan igår så såg jag att Bokia hade 30% på reapriset på bokrean. Perfekt!
Hade nämligen spanat på Jonas Hassen Khemiris Montecore, men varit för snål då jag handlat en del andra böcker.
Jag verkligen älskade Ett öga rött, och även om det här är en helt annan typ av bok så ser jag fram emot att läsa den. Förhoppningarna är höga, och jag hoppas verkligen att den lever upp till dem också.

 



Svinen och Liv

Det är synd att AIK spelar mot HV71.
Inte synd på så sätt att HV vann serien, och det därför kanske är svårare för AIK att ta sig vidare. Utan för att jag verkligen hoppas på att HV tar SM-guld, samtidigt som jag självklart hoppas att AIK tar sig så långt som möjligt. Men det funkar ju inte så, för både HV och Skellefteå kan ju inte ta sig vidare.
Jag tror på HV också, självklart. Även om AIK vann första.

Jag kanske inte är någon bra AIKare(fast har jag någonsin kallat mig det ens?), men jag tycker att det är förbannat kul att Ledin fick göra mål ikväll. Jag tillhör en lite udda skara, som faktiskt gillar Ledin. Jämtin också. Mest för att reta pappa, han avskyr Ledin och har förmodligen inte så mycket till övers för Jämtin heller. Jag har alltid älskat att vara tjurig och tycka motsatsen, men har också en viss kärlek till lite sviniga spelare. Jag är den som står och hejjar på när det blir slagsmål, och att resulterar det i blod på isen så känns det lite extra roligt. Haha...

Sen har vi ju Liv också, honom får vi verkligen inte glömma! Söta lilla Liv. De ögonen...jag dör!





A brand new face?

Tvättkräm, peeling, warm-mask, exfolierande ansiktsvatten, tre olika hudkrämer, ögonkräm och noppning av bryn.
 A new me! Snyggast av alla!
Haha...kanske inte, men det känns bra. Ja, allt förutom ögonbrynen då. I vanliga fall brukar jag slarva mig igenom dem, men nu var jag noga och tog verkligen bort alla småstrån som var på fel ställe. Smärta!
Och är det bara jag som börjar nysa av att plocka brynen? Jag gör det konstant i alla fall.

Är alla krämer och skit verkligen nödvändigt? Jag vet inte, men jag får för mig det i alla fall, och då funkar det väl? Och det är riktigt skönt att få känna sig fräsch efter förkylningen, som faktiskt håller på att ge med sig. Allt som saknas nu är lite färg. *suck*



Mina "nödvändigheter"...

Snaskar-tordag

Nu sticker jag iväg och köper onyttigheter.
Har en onyttighetsdag i veckan, och den här veckan blir det idag. Imorrn har jag inte tid, och inte på lördag heller. Därför inför jag snaskar-torsdag. Fett! ( I dubbel bemärkelse...)

Snygga naglar

För några dagar sedan målade jag naglarna mörklila. Underlack, två lager nagellack och tillsist ett lager överlack. Det sitter som berget! Naglarna är fortfarande glansiga, ingenting är flagnat och de ser nylackade ut. I vanliga fall brukar jag misshandla dem så att de flagnar på typ två timmar.
Har använt Mavalas Mexico och under det ett lager av Depends baslack. Bara bugdetmärken med andra ord. Men underlacket gör verkligen skillnad och det går inte att använda ett vanligt genomskinligt lack istället. Då fäster det vanliga lacket inte lika bra.
Gillar verkligen Mavalas minilack. De finns i massor av snygga färger, de torkar aldrig ut, flaskorna är så pass små att man inte hinner tröttna på färgen, de är lätta att måla med och sitter som sagt bra.
Toppen!


image792

Några grattis...

Först och främst, grattis till AIK som vann den första matchen mot HV71 igår!
Det trodde jag aldrig...


Sen säger vi grattis till Pete Doherty som fyller år idag. 29 år närmare bestämt.
Grattis!







Några cancertimmar tack!

Imorrn måste jag försöka få mig i väg till stan. Kanske hitta nån snygg topp eller åtminstone ett smycke till helgen. Garderoben känns helt trött nu, de där lila jeansen kanske skulle behövas för att piffa upp? Är lite småsugen...

Sen borde jag försöka hitta ett nytt solarium också. Solade alltid där pappa bodde innan, men nu har han flyttat och är solarielös. Hm...
Är verkligen blek som ett spöke right now. White-trash har liksom fått en ny innebörd... Några cancertimmar skulle inte sitta fel.


Men, jag kan lika gärna vara ännu sjukare imorrn. Så jag tar inte ut nåt i förskott...


image791

April ifjol. Solandes på balkongen. Fick färg ute redan i april! (Dock hade den inte hunnit komma på den här bilden därav blekheten...)



En skön lunch

Lunch bestående av omelett med ost, creme fraiche och keso och senaste Elle, som damp ner i postlådan idag. Lägg till vårväder med takdropp och utsikt över halva A-torp. Trots snor och en svullen näsa kändes det helt okej. Kanske den bästa lunchen på länge! (Kanske för att det var länge sen jag åt lunch också...)

Jag bryr mig inte så mycket om mode, men jag älskar snygga kläder. Därför älskar jag att bläddra i tidningar som Elle. Det får gärna vara dyrare kläder också, inget HM-krafs. Bara för att inspireras.
Inspirerats har jag även gjort av
dessa snyggingar. Kanske, om jag orkar, så ska jag ta tag i saken och pimpa ett par dojjor som jag själv äger. Blir det inte bra, så funkar de säkert som festivalskor anyway. För festival skor har ju ändå en tendens att alltid bli skitiga och trashade...



image389

Ha aldrig vita skor på en festival. Så här såg mina ut redan första kvällen...


Lila jeans och Nationalteatern

Hittade ett par lila jeans som var grymt snygga. Men sen började jag tänka: när ska jag ha dem? Okej, skitsnyggt att gå ut och skaka rumpa i, men annars? Har så jävla sunkig slackerstil just nu känns det som... Kanske jag behöver dem ändå i så fall? Och lila jeans är så mycket snyggare än de här blå som alla fjortisar springer runt i. Fast, jag borde verkligen spara pengarna. Maginalerna är små just nu...men vi får se!

En annan tanke slog mig också, människor kan gå i hur färgglada toppar, klänningar och kjolar som helst, men när det kommer till brallor är det inte så. Då är folk(inkluderat mig) mer fega. Why?

Febern är kvar, men jag borkar inte bry mig. Ska fortsätta med "operation sovrum". Igår fyllde jag i alla fall vitrinen med mina typ 500? igelkottar. Ja, jag är konstig, jag samlar på igelkottar. Alltså inte riktiga, om nån nu trodde det... De har legat i en stor låda hos mamma tidigare, men nu har de alltså fått flytta hit.
Nationalteatern var bra städmusik insåg jag, men just nu lyssnar jag på Suburbia med Pet shop boys. Enda låten jag gillar med dem...


"Jag vill bara komma in till land
Bara komma in till land"


När andra sätter ord på det

"Jag försöker skära ner på ciggen, jag tar en varannan timme
Min penna hinner inte med det, handen ännu mindre
Rimmen rinner som telefonen ringer: mer än sällan
Sena kvällar, min livsstil är rena fällan
Endera förändra men det e allt annat än enkelt
Måste bestämma mig de halvdanna sabbar tänket
Så förkyld i tre dagar, det börjar bli drygt
Men ingenting tycks bota en sjuk attityd
Så bland snorpapper o fimpar hoplappade minnen
Hopar av baciller går i otakt med vinden
Lite feber, en Treo o droppar echinea
Utdäckad i soffan o hoppas kroppen helar
Medan TVn visar mer skit på ny tid
O Apoteket kränger medicin till dyrt pris
Så snyt dej högt om du känner som jag
Och upp med tekoppen i händerna, dawg!"


Det är skönt när andra sätter ord på ens liv och tankar.
Så att man slipper göra det själv.
Tack Jason!

Medicin man - hetast just nu?

Har funderat på att köpa en ny klocka. Har min klocka i guld och vitt med en del bling som jag köpte i Tampere för några år sedan. Gillar den, men det skulle vara kul med lite omväxling.

Nu hittade jag den coolaste klockan ever. Medicin man från Dolce & Gabbana.
Sa jag inte att
testbilder är the shit just nu?
Okej, det kanske är en herrklocka, men vad gör det?




Måndag

Jag hade så rätt i att min chef skulle ringa idag. Men som tur var så handlade det om två dagar här framöver, så det var ju lugnt. Dock är en av dagarna på lördag. Och på fredag är det som sagt Luleå som gäller. Har ingen aning om hur länge vi är kvar där, men nog borde jag kunna börja tio på lördag ändå? Ska ju ändå inte dricka, utan köra så det borde la funka. I hope...haha.

Trots förkylning och feber så måste jag försöka ta mig i kragen och göra nåt idag. Har alltid grejer som ska fixas, så helt sysslolös lär jag ändå inte bli. Fixa naglarna tänkte jag också "hinna med". De ser helt jävla crapiga ut just nu. Blä!
Men först, mat.

Bla, bla, bla

Har haft besök. Kollat på tv och snackat skit.

Ögonen är febriga och kroppen trött. Blir att lägga sig i sängen och kolla veckans Andra avenyn och sen läsa och förhoppningsvis sova gott. Är för trött för att orka hålla mig vaken speciellt länge.

Jag kan svära att de säkert kommer att ringa från jobbet imorrn och vilja att jag ska jobba. Har lite dåligt med cash just nu, så jag kommer säkert att tacka ja, trots feber och helvete. Men så kan det va. De ringer aldrig när man vill det...

Förresten. Jag har kommit på vad jag behöver. Ett fett skrivbord i sovrummet. Där jag rymmer allt som jag pysslar med, syprojekt, smyckestillverkling, skisser, diverse målning och mindre snickerier. Där jag kan göra sånna saker utan att det stör. Det skulle vara perfekt! Får leta mig ett skrivbord när jag blivit piggare!

Ett riktigt fynd!

Feber, feber, feber. Jag hatar feber! Försvinn nu tack!
Blir nog soffan nu några timmar innan jag får besök. Känns som det enda rätta!

Vet ni en sak, jag är riktigt glad, för idag har jag fyndat på riktigt! Jag älskar handknutna orientmattor, och idag hittade jag en att ha under soffbordet, för ynka 250:-! Uppskattningsvis skulle den kosta mellan 6000-10000 som ny. Den här var i och för sig begagnad, men det märktes inte alls på luggen. Bara fransarna på ena sidan som var lite nötta, men vad spelar det för roll för det priset? Den var tjock och hade täta knutar och ja, jag kan nog inte sluta prata om den. Haha...
Och inte nog med att jag "tjänat" pengar på köpet, nu slipper jag dra hem en från Turkiet också. Dvs, jag kan shoppa massor av annat istället. Lovely!

Nej, nu blir det soffan och
Adam för hela slanten. Sweet...

Apoteket nästa!

En av de värsta sakerna som finns är att vara förkyld och inte ha någon nässpray när man ska sova. Det är fan riktigt jävla jobbigt!
Vaknade i natt av att jag lät som en gris när jag andades. Fresh? Or not...

Så, apoteket nästa!

Heaven or hell?

Känner att en förkylning är på ingående. Usch! Hatar att vara förkyld!
Men så länge jag är någorlunda frisk på fredag så är jag nöjd. *peppar, peppar*

Skippade partyt och såg Andra chansen istället. Det var helt klart värt det när man fick se Carolas min när hon inte gick vidare. Haha... *skadeglädje* Och jag är faktiskt inte ett dugg förvånad.
Kvinnan tror liksom att hon är sänd av gud, att hon kan sjunga så jävla bra och är en världsstjärna. Grow up! Hon är snarare sänd av djävulen...
Hur som helst kändes det som att det kvittade ganska hårt vilka som gick vidare, så länge Carola inte gjorde det. Däremot är jag fortfarande lite skeptisk till Nordmans vitmaktmusik och eld. Om vi nu skulle skicka den, hur skulle övriga Europa förstå att den handlar om häxbränning och inte typ hedersmord eller nåt heligt krig ala Bush? Nja, jag vet inte om jag vill att de ska vinna...

Trots en överdos av schlager så har jag bara
The black parade i huvudet. Skumt. Emo är kanske inte riktigt min grej?
Men nu ska jag fortsätta käka mitt rostade bröd och sen är det sängen som gäller. Allt för att mota bort förkylningen.

158

Carola goes bananas!
(Även bokstavligt, kolla bara in klänningen)

I'm not cocky, I'm confident

Det är kul när man hittar igen låtar som man gillar, men har glömt bort totalt.

Det här är en sån låt. Strunta i att videon är dålig och att grabbarna i den försöker leka gangsta', och lyssna istället.




Tankar i tvättstugan

Hur tråkigt jag än må tycka det är att tvätta, så är det ändå lite terapi.
Vanligtvis tvättar jag alltid kvällar, så då blir det ett jäkla spring när det är paus i programmet jag ser just då. Det är inte speciellt rofyllt om vi säger så.
Men som idag, jag har all tid i världen och hela tvättstugan för mig själv. Inga gnälliga kärringar som bevakar varje steg man tar, eller äckliga killar som kollar in ens trostvätt lite för länge. Jag tar det lugnt, är noga med kläderna, centrifugerar, sträcker ut jeansen och väljer rätt program för de mer ömtåliga kläderna. Det är skönt.
Tänka på annat, känna lugnet.
Trodde aldrig att tvättstugan skulle vara rätt ställe för rekreation.





Tänk om vi hade sånna här snygga blingade maskiner i vår tvättstuga...



Men varför bor du kvar i det ghettot?

Igår när vi var ute och handlade träffade mamma en bekant som har en son som är ungefär i samma ålder som mig. Som vanligt i sånna fall kommer samtalet genast in på vem som har mest "lyckade" barn. Kvinnan frågade var jag bodde och vad jag sysslade med nu för tiden. Jag svarade och hennes reaktion blev ungefär så här: "Men varför bor du kvar där ute? Det är ju ett så hemskt område. Bara massa invandrare och konstigt folk. Min son har då hyrt en jättefin lägenhet i stan. Vill inte du bo i stan istället för där ute?"

Nej, tänk för att jag kanske inte vill det. Jag kanske trivs bland "invandare och konstigt folk". De gör mig absolut ingenting, och det finns inget härligare än att sitta ute en sommarkväll på balkongen och höra när invandrarbarnen spelar fotboll längre bort. "Jalla, jalla!" Jag har sagt det förr, och jag säger det igen, jag skulle aldrig bo någonstans där jag inte trivs. Och jag trivs här! Har alltid bott här hela mitt liv, har min familj här, känner igen de flesta jag möter ute, kan alla genvägar och är aldrig rädd när jag är ute på kvällarna. Även om det är ett "farligt område". Men det lustiga är att det enbart är människor som aldrig bott här ute, eller ens varit här på kvällen som säger sånt. Jag känner ingen som bor här som är rädd. Och invandrarna, vad gör de för skada egentligen? Jag kan liksom inte förstå det resonemanget.

Det värsta är i alla fall att människor ofta tycker synd om en när man säger vart man bor. Som att man var tvungen att bo här. De får alltid ett sorts medlidande i ögonen. Men tyck inte synd om mig, för det är ett medvetet val! Jag bor hellre i min rymliga bostadsrätt här, än i en trång sunkig etta med kokvrå i stan. That's it!

De människorna jag verkligen tycker synd om är de som är trångsynta och fördomsfulla.



(Och ibland behöver jag avreagera mig lite...)


Entré Folktandvården Anderstorp


God morgon!

Oops!  Sov kanske liiite väl länge idag, dvs vaknade alldeles nyss. Men det blev rätt så sent också. Efter att ha hämtat folket (och skjutsat hem dem såklart) så var jag bara tvungen att spela några vändor tetris, och sen läsa några kapitel i senaste boken.

Men det gör inget. Ska tvätta där vid ett, och sen tänkte jag försöka städa sovrummet samtidigt. Står lite kartonger och skit här. Inte så mysigt kanske? Dammsuga hela lägenheten skulle också behövas...big time!

Kul lördag?
Nja, men jag jobbar ju så lite så jag bryr mig inte om det är helg eller mitt i veckan. Kan festa en tisdag och städa en lördag. Bryr mig inte så hårt faktiskt. Det är skönt.

I got it from my mama!

Kvällens sällskap har övergivit mig. Han skulle upp tidigt och dissade därför mig. Hur snällt är det liksom?

Nu spelar jag tetris istället. Typ världens äldsta spel, men det funkar fortfarande. Nostalgi på hög nivå!
Och inte nog med det, jag blev inspirerad. Jag blir inspirerad av allt, för er som har missat det...
Hur snyggt är inte tetris på en skala? Och hur snyggt skulle det inte va som
ett smycke? Aha, aha... I got it from my mama, som också blir inspirerad av allt.




Och alla hans vänner kallar honom Aliendick...

Oberoendeframkallande - en perfekt "laga-mat-platta".

Fast jag blir mest danssugen.
Inte för att jag kan dansa, men skaka lite rumpa klarar till och med jag av om jag måste.



Haremsbyxor

Idag fyndade jag ett par riktigt feta haremsbyxor. Alltså benen är hur vida som helst och linningen är riktigt snygg. Inte sånna här tråkiga man kan hitta på typ HM, utan mer the real stuff.
Mamma höll dock på att skratta ihjäl sig när jag provade dem...
Ska bara fixa gummiband ner till, för det saknas nu, vilket gör att de mer ser ut som en kjol. Men jag tror att det blir perfekt i Turkiet.
Hur skönt plagg som helst ju!


 Haremsbyxor (längd -70cm)

Dessa var ingenting i jämförelse med mina...
Men färgen är i alla fall den samma!

Färga skägg och raka skallar

Som sagt, blir en lugn kväll utan någon som helst alkoholkonsumtion.
Mina planer för kvällen är istället att sätta på skön musik, laga mina favoritbiffar och bjuda J på middag. Dissar Ks brorsas inbjudan, hårt!

Har även lovat honom att hjälpa honom med klippningen. Eller klippning kanske det inte kan kallas då man har rakad skalle med någon millimeters stubb, men ändå. Har bara rakat en skalle tidigare och då fick jag stora klagomål. Haha... Vi tänkte även testa att färga hans skägg. Han har samma problem med det som jag har med ögonbrynen, att de flesta hårstråna är svarta, men så finns det några jäklar som väljer att vara ljusare. Jag förslog att han skulle använda mascara, som jag vet många gör, men han vägrade, sa att det var fjolligt. Som om att färga den stackars stubben inte är det då...

Sen ska jag som sagt ut och ratta bil. Älskar att köra på natten, så det blir nice.
Längtar på tal om det till
nästa fredag. Ska bli så jäkla kul!

It's friday!

Fredagen började bra. Knapra piller. Migrän på ingående. Kul.

Snart ska jag hämta mormors bil. Har lovat henne att tanka den och sen ska jag ändå handla lite grejer så det passar ju bra.
Är faktiskt fredag och jag har i princip inte ätit något onyttigt alls på hela veckan, känns som att det är på tiden! Haha...
Ibland måste man faktiskt få unna sig.

Har lovat att återigen vara chaffis åt brorsan och hans kompisar ikväll/natt. Därför blir det en kväll utan alkohol för min del. Det gör absolut inget, då jag ändå "måste" knapra mina små knarkpiller idag, och de kombinerade med alkohol är ingen hit. Verkligen inte...
Kanske lyckas jag dra hit nån hottie ikväll istället som vill kolla på tv och film och käka onyttigheter med mig. Alltid kan jag nog muta någon. Hehe...


Hur man peppar inför en fest på sämsta sätt

Fest på lördag?
Är grymt sugen egentligen. Men jag vet ju att jag alltid ångrar det dagen efter. Och då menar jag alltid. Är jag inte bakis så har jag åtminstone gjort något som jag får ångra...

Jag vet ärligt inte varför jag dricker mig full överhuvudtaget. Får oftast ont i huvudet redan på kvällen, och som sagt...dagen efter är aldrig kul. För spyr jag inte så är magen garanterat inte som den ska och den där jävla törsten. Usch!

Det finns alltså en (stor) risk att jag kommer att känna mig ungefär så här på söndag:

"Sitting here wasted and wounded at this old piano
Trying hard to capture the moment this morning I don't know
'cause a bottle of vodka's still lodged in my head
And some blonde gave me nightmares, I think that she's still in my bed
as I dream about movies they won't make of me when I'm dead."


Men nej, det här var ingen bra pepp.
Får tänka så här att jag faktiskt inte behöver bli askalas för att ha kul. Och om jag ändå skulle bli askalas så har jag knappast något vettigt för mig på söndag anyway.
Oh yes!
Pepp, pepp!

Men snälla, visst kan du knulla nån annan?

Nu blev jag fan skraj, eller kanske mest äcklad.

Fick alldeles nyss ett sms från Ks brorsa där han frågade om jag och han inte skulle hitta på nåt till helgen. Eftersom att vi fick rätt så bra kontakt förra helgen så tänkte jag att han kanske ville umgås som kompisar, eller det vore ju det mest logiska eftersom att jag typ "dejtar" hans brorsa. Så jag svarade med att fråga om han hade tänkt sig nåt speciellt.

Vet ni vad han skriver då?

"Middag hos mig, lite vin och sen får vi väl se... ;)"

Hur skulle ni tolka det?

Jag kan bara tolka det på ett sätt, han är knullsugen. För killen har ingen sån humor att han skulle skriva så...

Visst, han är singel och jag och K har inga förpliktelser. Men ändå. Man snor(återanvänder) inte en tjej ens bror dejtar. Jag kanske inte alltid har vart en ängel, och jag kan erkänna att jag gjort jävligt dumma grejer som sårat människor. Men när det kommer till ens familj, ens eget kött och blod, då gör man fan inte sånt!
Äckligt!

Och vad fan ska jag svara?
Och vad ska jag säga till K?


Shoppade idag också...

"A friend in needs a friend indeed,
A friend with weed is better..."


Oj då, råkade visst somna i soffan några timmar. Var sjukt trött!

Har irrat runt på stan även idag. Köpte liter mer idag. Men sånt som jag behöver, okej? Haha... Men jo, köpte ett par supersköna sandaler i brunt skinn som jag kan ha på sommarens resor utan att totalt döda mina fötter. Det behövdes då jag kanske inte är bäst på att köpa bekväma skor. Eller visst, alla sneakers är väl sköna, men de är samtidigt grymt varma också. Hittade också en tunika/lång skjorta i naturvitt på Indiska som kommer att bli perfekt att ha i Turkiet. Sval, skön och lätt att variera. Det gillas!
Går att ha till byxor, som klänning, uppknäppt med linne under och ärmarnas längd går även de att variera.

Kom även hem med en skål i lite afrikansk stil till vardagsrummet och färska blommor i form av tulpaner och krokusar. Nice...

Nej, nu tänkte jag stryka och sätta upp de nya gardinerna i köket. Stryka är trist som satan...

När drömmarna är mer händelserika än verkligheten...

I natt har jag kallat en väktare och en polis för rasister, samt misshandlat väktaren. Jag har även blottat mig för en random kille. Varit jättestressad och nästan missat ett plan. Gått runt i morgonrock ute, och haft sex i en våningssäng med en annan random kille.

Med andra ord, återigen har jag drömt sjuka drömmar.

Jag skyller allt på att jag har återupptagit min läsning. Och jag läser enbart om samma sak, nämligen kriminalitet. Det ska jag vara nyttigt att läsa, alla säger ju det. Men jag börjar tvivla...

10.deep

Varför har 10.Deep så förbannat snygga grejer (och jag så lite pengar)?

De här t-shirtsen till exempel. Grymma!
Gillar verkligen
knogjärnen de kör med...


  



Gaddningar och färgningar

Orkade aldrig testa den där sprayen. Eller jo, sprayade på lite bara för att känna doften. Och doften var bra, lite fjortisvarning bara kanske...

Lyssnar på
Chris Brown nu. Fick en liten hang-up på den där killen märker jag. Men som jag brukar säga, det är kul med talangfulla människor. Och jag som inte brukar gilla människor som wailar eller dansar. Får lite Justin Timberlake skräck då. Och jag gillar verkligen inte Justin. Usch vilken tönt!
Men Chris, det är en annan sak...
Han påminner på nåt sätt om nån jag känner. Kan inte komma på vem bara.

Nu tänkte jag färga fransarna och brynen. Mina bryn är skumma. De består både av mörkbruna/svarta strån OCH blonda. How the hell?
Och fransarna är svarta, men ljusa längst ut, så de ser alltid längre ut när de är färgade. I like!

Efter det ska jag fila på min nästa tattoo. För det måste bli en nästa snart! Vet ungefär vad jag vill ha och var. Men, det tåls att tänka på...



Hade tänkt mig nåt sånt här. Nooot....
Men det är jävligt snyggt på honom!

Mitt hår stinker korv!

Kom nyss hem från stan. Brorsan har sportlov så han följde med.
Det enda jag köpte var en blomma(till en vas jag redan har), en bordstablett som ska fungera som duk på köksbänken, en ansiktsmask, en ögonbrynspenna och en specialspray till håret.
Hittade inget jag ville ha på MQ, men brorsan köpte ett par skitsnygga grå jeans där. Blev lite avis...
Fikade gjorde vi också. På Waynes. Vad annars?

Tänkte testa den där sprayen nu. Det ska ge stadga och göra håret mer lättformat. Tänkte tupera underhåret lite och se om det funkar. Dessutom kan det behövas lite spary då mitt hår stinker korv!
Anledningen? Jo, ett helt jävla dagis som hade varit ute och grillat korv åkte med bussen hem. Nice...or not! Mitt hår tog i alla fall åt sig av korv-lukten. BLÄ!!

Sen bjuder pappa på middag. Skönt att slippa laga mat idag igen. Hehe...

Att missa en konstert och sova utomhus

I natt drömde jag om Adam Tensta. Träffade honom utanför mitt vardagsrumsfönster(i drömmen bodde jag på bv) och snackade lite. Sen var jag helt plötsligt i Sthlm. Han hade bjudit in mig på en konsert på Skansen(??). Jag och mina två polare som följde med blev dock så packade att vi missade hela konserten, och istället snackade vi med nån sliskig gubbe och sov på madrasser vid en gångväg. När vi trodde att klockan var sju, var de egentligen halv två. Haha. Jag blev jätteledsen över att vi missade konserten, så jag blev inbjuden till en i Sundsvall istället. SEn vaknade jag...
Jag vet nog egentligen varför jag drömde allt det här. Förstår till och med detaljerna. Skumt.

Men i alla fall, nu vet jag varför Adam är så bra. Hans morsa är halvfinne! Och som ni vet är alla med finsk härkomst bra och begåvade människor. Det är jag, Adam och Shabaan. Och han den här killen, den unga skådespelaren. Hmm...
Anastasios Soulis, så heter han!

Kom på att jag fick en bonscheck på 150:- från MQ förra veckan. Blir nog en sväng på stan idag. Kanske hittar jag nåt där, eller nån annanstans....
Säkert hittar jag nåt i alla fall!

Jesus in my livingroom

Hyllan är på plats, men jag orkade inte fixa lampan. Måste typ köpa till sladdar och skit, och sist jag lekte elektriker så körde jag in en mattkniv rakt i fingret. Dels är jag klantig, men mest vill jag att saker ska gå fort.
Hur som helst måste jag fylla på hyllan med snygga grejer. Just nu är det bara Nattvarden i form av en miniskulptur som huserar där. Jesus och lärljungarna känner sig kanske ensamma?

Men det får bli imorrn, för nu tänkte jag käka fruktsallad med keso och turkisk yoghurt och fortsätta med min
Rinkebybok. Har fortfarande keso-cravings. Fjärde gången jag käkar det idag isåfall...

Ja, och på tal om mat. Dagens imam bayildi blev riktigt jävla god! Massor med vitlök och spiskummin. Me like! Serverade den tillsammans med rödlök(i massor det med) och keso. Gott och nyttigt. Tror inte att jag kommer att svälta ihjäl i Turkiet alltså...


Morsan bor i Hallunda

Håller på att fixa middag. Imam bayildi idag med, fast en annan variant, med kött. En ny favoriträtt? Kanske...vi får se.

Hur som helst, helt plötsligt så faller en Iittala-vas ner från hyllan ovanför micron. Bara sådär. Har inte rört hyllan på flera dagar. Skum. Och väldigt onödigt! Glas över hela golvet. Inte så nice. Dessutom gillade jag vasen...

Nu lyssnar jag på
Mange Schmidt och Ken, och tröstar mig med att jag i alla fall får god mat snart. Men ändå. Onödigt!

"Fan morsan bor i Hallunda, borde kanske göra nånting annorlunda"

Poesi på högsta jävla nivå!





Heta hantverkare hela dagen

Oj sorry, var nog lite trött och stressad när jag skrev det förra inlägget. Det heter ju STATISTIK och inte statestik. Men det är ändrat nu i alla fall... :P

Urk, vad trött jag blev efter jobbet. Känner mig helt seg.
Pappa ska komma hit senare och hjälpa mig borra upp en hylla och en taklampa. Vågade inte fråga min egen lilla snickare när han var här. Han får gärna tro att jag klarar allt själv. Haha...
Egentligen gör jag nog det också, men som sagt, idag är jag seg och att borra i betong är inte mitt favoritnöje om vi säger så...

Och på tal om hantverkare... Säger bara så här, det finns grymt mycket snygga hantverkare där ute i landet! Har sett flera bara idag. Helt ärligt, vissa av dem hade jag säkert inte ens uppmärksammat om det inte var för att de hade snickarbälten, tighta t-shirts och snygga armmuskler. Hela den där "uniforms"-grejen ni vet. Ungefär som med poliser...
Men åh vad heta de kan va!

Och inte nog med det, läser alltid tidningen när jag käkar lunch på jobbet. Höll på att sätta maten i luftstrupen när jag vände blad och helt plötsligt fick se den här bilden på en helsida. På tal om hantverkare alltså...




Lite statistik...

Visste ni att ca 50% av alla invandrare i svenska fängelser tillhör samma nationalitet?
Det stämmer.
Ungefär hälften av de icke-svenska internerna är finländare.

I'm so sick?

Klockan är drygt sju. Halv åtta sticker jag till jobbet. Och vet ni vad? Trots sömnbrist är jag inte alls särskilt trött. Längtar nästan att jobba.
Ibland blir jag lite rädd för mig själv...

Tror till och med att jag ska laga mat i afton. Nåt gott.
Är sugen på grönsaker. (Är jag sjuk??)
Igår hade jag som sagt seriösa cravings for keso. Och nu grönsaker?
Ja, ja...det är nyttigt.

100 kg muskler...

Det händer att jag och Matilda snackar om vilka som skulle platsa i vårt dreamteam.
I det får man ha vilken blandning man vill av målvakter, backar och forwards. Men det brukar bli mest målvakter och framförallt backar. Sen får laget bara innehålla coola spelare, sen om de är bra eller inte, det spelar mindre roll.


Den här grabben platsar i min drömfemma alla dagar:

image788

Andreas Lilja. Kanske mest känd från "sexskandalen", där han tillsammans med Tallinder och Huselius var anklagade för att ha gangbangat nån random brutta på ett hotellrum. (Ja, i vårt lag värvar vi gärna spelare med lite skandaler bakom sig. Det blir roligare så.)
Personligen tror jag aldrig att det skedde någon våldtäkt, tjejen ville nog bara ha sina 15 minuter i rampljuset, men det kvittar. För seriöst, Lilja skulle väääldigt gärna få våldta mig när helst han vill. He's smokin'!

image789


Vilken brud med någonting bakom pannbenet skulle tacka nej till de där armarna? Det var alltså ingen våldtäkt, punkt!
Medan de andra killarna ser ut som geeks som ja, gör något opassande, så ser Lilja stencool ut. I like!

Keso till förbannelse

Urk! Mår illa som fan. Borde kanske käka nåt. Har i princip levt på keso hela dagen. Bara för att jag fick för mig att det var gott. Och gott var det, men nu är jag sugen på nåt vettigare.

Så, tvn och mat står på schemat. Kommer säkert att somna i soffan. Ovanligt...

Adam

Såg veckans avsnitt av Andra avenyn igår. Gissa om jag blev glad när Adam var med!
Längtar till nästa fredag! Jag tror att det blir grymt!




"They wanna know why I'm blowing my fuel
Losing my temper, losing my cool
So I tell them I just do what I do
You don't need to know why I do what I do"



För gammal för fjortiskillar?

Låg uppe och läste halva natten. Ja, tills bokstäverna tillslut bara var ett virrevarr som flög förbi. Det resulterade i att jag är jättetrött idag. Trött och har ont i magen av all mat igår.

Men ny vecka, nya tag. Eller?
Ska faktiskt jobba idag, och imorrn. Kul att träffa lite arbetskamrater och gäster såklart. Vissa är ändå roliga. Hehe...

Usch, igår läste jag gamla dagboksinlägg från när jag gick typ gymnasiet. Eller usch och usch, det var rätt kul faktiskt. Tänk så mycket livet skiljer sig nu och då. På gott och ont.
Då var jag typ bakis i vartannat inlägg och annars var jag antingen kåt eller förbannad. Hade min finne, från och till. Jag har tänkt att han nog var perfekt så här i efterhand, men jag förstår att han kanske inte var det. Vi bråkade en del, och jag var ofta less eller förbannad på honom.
Hade seriösa issues med vissa personer och förbannat skoj med andra. Lekte hockeystalker, men dissade en hockeykille som visade sig vara bög(or not?). Tog körkort(och lyckades ha kvar det!). Raggade på fjortisar och langade sprit. Haha...

Ja, det var en rätt rolig tid egentligen. Kanske inte skulle vilja ha det så nu, men jag saknar den där spontaniteten. Nu är jag inte lika förbannad, mest bitter, men fortfarande kåt fast mindre ofta bakfull. Och jag är rädd att jag blivit för gammal för fjortiskillar(or not?). Men langa sprit, den karriären återupptar jag ibland. Men säg inget, right?

Nu vet jag var jag har hör den förut!




Okej,
Frondas låt igen. Tyckte att den påminde om någon annan i Eurovison-historien. Kom på vilken det var!
Turkiets bidrag 2004, For real med Athena.

Älskade den låten det året. Vet inte vad det är med mig och sånt sound, men jag kan inte få nog av det. En skön känsla i kroppen helt enkelt.




Middag med turkisk/libanesisk/orientalisk-meny

Middagen blev riktigt bra!
Till och med min pappa, som i vanliga fall lever på korv, bacon och annan okryddad svennemat gillade det mesta. Fick med sig en matlåda till jobbet också. Undra vad hans arbetskamrater ska tro...haha.
Och han fick lära sig att mat som inte innehåller griskött också går att äta. Det var på tiden!

Själv tyckte jag att jag kryddat maten för lite, men de tyckte inte de andra, så det dög tydligen. Good, good.
Och efterrätten, som är en personlig favorit som jag kommit på själv var en riktig hit! God och faktiskt riktigt nyttig. Hur ofta är efterrätter det?
Blodapelsiner och persikor med lime och pistagenötter som serveras med en klick turkisk yoghurt. Ingen turkisk rätt egentligen, men det funkar ändå till en sån meny.

Min kamera är cp just nu, så det gick tyvärr inte att fota.
Men menyn bestod av följande:
Tabboule, imam bayildi, hummus, fetaost, strimlad lök, tomater, pitabröd, kebab, bönsallad, pastrami, arabisk potatissallad, apelsinsallad och kardemummakaffe.
Tror att det var allt. Lät inte helt fel va?



Grattis!

Idag fyller Jon Bon Jovi 46 år.
46??!!

Han har ju alltid varit ung i mina ögon.
Alltså jag vet ju att han är äldre än 25, men ändå.
Väl bibehållen med andra ord. Och då skiter jag i om det är botox, porslinsfasader och hårtransplantationer, för i så fall är de lyckade ingrepp. Inte som för
vissa andra...

Jag vill vara lika snygg när jag blir 46!


Trekant?

Vet ni vad som är bättre än att vakna upp med en riktigt het kille?
Det kan jag svara på. Att vakna upp med två heta killar såklart.
Som idag. Killarna är kvar. De såg på film typ halva(hela?) natten, men jag somnade, fort.

Jag har alltid haft svårt för toys brorsa tidigare. Alltid tyckt att han varit en jävla typ och riktigt patetisk.
Men jag har alltid sett honom full/hög tidigare. Det har han inte varit nu. Han är en helt annan människa nykter. Jag märker för första gången att de där två är bröder, det har aldrig hänt tidigare. Toy har alltid verkar äldre, även fast han nästan är tio år yngre.
Jag sa det till hans bror också, att han faktiskt går riktigt bra att umgås med när han är nykter.
Ibland är det faktiskt tvärtom. Vissa funkar det inte alls att umgås med om de är nyktra. Haha...

Jag är i alla fall glad att jag förberedde det mesta av maten igår, för jag är riktigt seg idag. Måste städa också, så. Men jag tror att det blir bra. Hoppas bara att gästerna blir nöjda...


(Och nej, vi hade inte trekant. De är ju bröder för fan! Fast i och för sig, vad spelar det för roll för mig? Haha...)

Kamp-hund, Kamp-hund, Kamp-hund

Jag blev helt plötsligt jättepigg. Lagade mer mat och har sprungit runt och pysslat med diverse saker.

Brorsorna bara skrattar åt mig, och mobbar mig för att jag trodde att Fronda skulle gå bäst ute i Europa. Spelar hans "
gamla hits" och säger: Skulle den här funka lika bra? Tänk dig när halva Europa sjunger "Vifta med händerna fjortis".
Allt jag säger måste jag tydligen äta upp. *suck*
Men helt ärligt, visst har även jag diggat Fronda på fyllan. Vem har inte det liksom?

Tydligen vankas det film nu. Vad det blir vet jag inte. Att jag förmodligen kommer att somna på soffan, det vet jag däremot ganska säkert.



Minns ni de där glansiga baggy jeansen?
Not hot!

Vi konstaterade följande...

Att Linda Bengtzing är gammal, patetisk, oerhört irriterande och har ett bondigt namn.
Att det måste ha varit väldigt varmt för tjejen som var på scen med Nordman.
Att Calaisas musik skulle passa bättre in på ett ålderdomshem.
Att början på Linda Bengtzings låt var stulen från Mikas Grace Kelly.
Att Daniel Mitsogiannis hade bäst hår och snyggast kindben.
Att Sibel var veckans piss-paus.
Att vi inte kan skicka Nordman till Europa-finalen av olika skäl...
Att Björn Gustafsson var kungen även den här lördagen.
Att Nicklas Strömstedt aldrig borde har ställt upp...
Att det var svårt att inte lägga märke till Daniel Mitsogiannis paket.
Att Frondas gypsy-toner kanske hade funkat bäst av dagens låtar i Europa-finalen.
Att Charlotte Perellis hår är tunt trots ton av löshår.



Killen med håret...och paketet.



...Och killen utan byxor.


Okej, jag ska erkänna en sak. Det var nog mest jag som tyckte, och killarna bara höll med. Haha...


Imam bayildi och Melodifestivalen

Hockeyn gick bra. Vinst för AIK och säkrad Elitserieplats nästa säsong. Great!
Sämre gick det för Luleå... Haha!

Känner mig inte helt 100%igt frisk. Känns som att jag har nån förkylning på g. Så jag ska bara förbereda bönsallad, imam bayildi, hummus och kebabsås till imorrn. Sen blir det att krypa ner i soffan och se Melodifestivalen med bröderna. Ja, de är inte mina bröder, utan toy och hans bror. Vet inte om de gillar Melodifestivalen egentligen, men vet ni vad? De har inget val.
Och toys brorsa behöver tydligen "aktiveras", därför "får" han vara med oss ikväll. Så att han inte ställer till med nåt helvete. Men jag är nog en bra barnvakt, sepciellt till äldre killar. Hehe...