Att försöka blicka framåt

Äntligen fick jag en liten glimt av hans "gamla jag". En liten ljusglimt av den han egentligen är. Den har inte funnits där på ett tag. Det känns som att han vågade blicka framåt, åtminstone en liten liten aning.

Jag hoppas verkligen att det är något som kan hålla i sig. Att det inte bara var en liten ljusglimt, utan att det kommer fler. Att medicinen kanske börjat hjälpa. Jag vet att det säkert kommer att komma motgångar igen. Det är jag nästan övertygad om, men jag vill verkligen våga hoppas. Om jag bara fick önska mig en enda sak i världen så är det att han får må bra. Det är det enda som betyder någonting just nu. Jag vill se honom skratta på riktigt, så att jag också kan glädjas och våga sova på nätterna.

Little boxes made of ticky-tacky...

Nu börjar Weeds. My new addiction!
Ja, tv-serien alltså.

En dag ska jag gifta mig med
Conrad, så äre ba'! ;)





Pedikyr

Mina fötter har verkligen inte prioriterats den sista tiden. De ser ut som skit! Nagellacket täcker numera bara halva naglarna, av den enkla anledningen att det var väääldigt länge sen det målades dit.

Därför blir det fotbad och pedikyr nu. I so need it! Hoppas att det är nåt bra på tv samtidigt. Och att jag inte somnar. Är nämligen skittrött efter en dag i disken. Imorrn är jag dock ledig. Jag SKA vara ledig, så är det bara. Då blir det annat. Kanske stan en sväng för att kika på alla galna rea-shoppare, och så inhandling av mat. Det var länge sen sist. Haha...





En present som lyser upp

Jag fick väldigt bra julklappar i år. Har lovat att berätta för er mer ingående vad som fanns i paketen. Men med internetstrul och tidsbrist har det inte blivit...än.

Kan i alla fall ger en en liten tjuvtitt. En av de bästa julklapparna var från min bror. Av honom får jag alltd bra saker. Förutom Otis Redding-plattan och en julkapp som än inte har kommit än(den är beställd och finns just nu i Umeå) så fick jag den här jättefina ljuslyktan från Indiska. Hade önskat mig den, men trodde faktiskt inte att jag skulle få den då den ändå kostar 299:- och brorsan är student med mer utgifter än inkomster, men i ett litet(nja, ganska stort) paket så låg den ändå!

Ljuslykta'


Den är ganska stor i verkligheten, och mer bronsigt guldfärgad. Den rymmer tre ljus och ger ett jättefint sken. Så fort jag får bort julpyntet här hemma så ska den få stå på en hedersplats, antingen i hallen eller badrummet. Älskar den verkligen!

Året som gått...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Käkade råbiff I Turkiet och testade även en annan grej där...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nja,
inte direkt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp. Eller inga nära vänner, men ändå.
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? Ännu mer musik och konserter. Men en snygg karl skulle heller inte sitta helt fel. Och lite mer booze.
5. Vad var din största framgång 2008? Att jag ÄNTLIGEN fick fast jobb. Och alla nya trevliga bekantskaper.
6. Vad spenderade du mest pengar på? Förmodligen resor, konserter och inredning.
7. Vad önskar du att du gjort mer? Rest. Tagit hand om mina relationer. Och tagit risker.
8. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit massa onyttig skit. Och klagat.
9. Hur tillbringar du nyår? På jobbet, as usual. Sen med vänner. Har inte planerat nåt alls. Nyårsafton är inget speciellt för mig.
10. Vem saknade du? Vissa som jag inte längre umgås med. De som flyttat. Och en speciell person som jag gärna skulle umgås mer med.
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? Att jag inte uppmärksammat saker tidigare. Att jag inte gjorde något riktigt galet. Men annars brukar jag inte ångra såmycket.
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? Mitten. Dels hatar jag vintern. Sen så blev jag "arbetslös" i början på året, och slutet på året har varit jobbigt på andra sätt.
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? Jag tror ingenting. Men jag hoppas att det blir givande och att jag får uppleva många positiva saker. Önskar också att alla mina nära och kära får må bra. För det är de värda!


 Japp...så såg året ut. Kommer fler nyårs-summeringar sen.

Crapy connections

Jag hatar mitt internet! Sitter just nu hos mamma och kan därför tvärt slänga in ett litet inlägg, så att ni vet att jag inte glömt bort er i alla fall.

Jobbar och står i för det mesta. Har tagit på mig en del extra och sådär. Det känns bra, både för att jag får en extra slant och för att jag med mindre dåligt samvete faktiskt kan ta ledigt någon dag också. Och som sagt, åker ju till Sthlm snart också, vilket innebär (förutom själva resan) extra shopping och en heeel de god utemat. Men det är det värt! Har ju mina favvorestauranger där så.

Nej, nu ska jag socialisera mig lite...och försöka få internet hemma att funka, IGEN!

Ciao!

Juldagen

Så var julafton över, men inte julfirandet. I afton är det nämligen dags för det årliga firandet hos min moster, vilket innebär fler julklappar och förmodligen julmat. Men jag är faktiskt sugen på lamm och lax, så det blir nog bra. Hon har alltid gott lamm! Och hon brukar också alltid ha massa lyxigt godis, vilket jag inte tackar nej till. Hehe...

Igår var vi som sagt hos mig. Jag, brorsan, pappa och farmor. Visst, det var mysigt och sådär...men jag tror inte jag kommer att göra om det i första hand. Det var ju fan jobbigt att hålla i allt själv! Inte för att jag bjöd på någon julmat, men det ska ju ändå lagas mat, dukas, diskas...och sen allt jävla papper och kartongen. Behöver jag säga att mitt vardagsrum är helt översvämmat av skräp?

Fick mycket julklappar i år, och då är ändå inte allt öppnat än. Sånt som jag har önskat mig och andra fina saker, samt fett med cash! Vilket kommer att sitta som handen i handsken när jag ska till Sthlm. Nice.
Vad jag fick kan jag skriva om sen, när jag fått de från mormor och moster också. Typ ikväll...eller imorrn. Fast imorrn ska jag jobba. Men, ni ser ju.

Nu måste jag städa undan i vardagsrummet, samt diska IGEN! Ja, och kanske klä på mig också.

  

Nästan färdig...

To-do-list:

Dammsuga
Diska
Tvätta
Städa åt Svenne + ge honom ny mat
Plocka av köksbordet
Plocka ihop i vardagsrummet


Förbereda mat:

Marinera den libanesiska kycklingen
Koka risgrynsgröt
Limesås till laxen
Harissasås till kycklingen
Hallonsås till riz bel halib


Sådär ja, det här var ju lättare än vad jag hade trott. Allt på listan utom tvätten är avbockat. Men jag har inte tvättid förrän 19.00, så det kan jag inte göra så mycket åt. Dessvärre är den tiden i tvättstugan på mammas sida, men men...vad gör man när det inte finns några andra tider?

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Gå ut med soporna, kolla posten och sen bege mig till mamma. Skönt att allt gick så smidigt!


Min polare, nhl-proffset

Det går bra för en gammal bekant till mig. Så pass bra att han gör succe i NHL! Det är det verkligen inte alla som lyckas med.

Kan bara säga grattis Loui!
Även om det är massor av år sedan vi snackade sist så är jag ändå lite stolt. Haha...




Julförberedelser

Har en hel del att göra hemma idag. Ska ju ha julfirandet här i år. Men än så länge sitter jag bara och dricker kardemummakaffe och kollar på Top Model-repriser på tv. Ja, ja...strax är jag nog på g.

Isadora Eye Shadow Quartet

Jag gillar verkligen Isadoras ögonskuggor. Visst, de är inte riktigt som Dior och Cliniques, men de har fina nyanser, bra pigment och är lagom skimmriga(det finns såklart matta också). Klarar inte av matta ögonskuggor, utan gillar de med lite skimmer, och de har har alldeles lagom. Dessutom sitter de väldigt bra för att vara budget-skuggor tycker jag.

Idag köpte jag hem Eye Shadow Ouartet Cappucino. Fina skuggor i brunt och guld. Dock kunde de mörkaste ha varit ännu mörkare, men jag har en väldigt fin från Lumene som jag tror passar bra till. Jag är lat och då är det perfekt att ha matchande skuggor i en och samma förpackning. Då slipper jag matcha och hålla reda på flera olika. Perfekt!

Fina ögonskuggor är också ett bra sista-minuten-julklappstips. De från Isadora t.ex. finns i massor av olika nyanserm allt från neutrala och naturliga till färgglada och vågade. Dvs, något för de flesta. En Eye Shadow Ouartet kostar ca 125:- tror jag. Jag hade dessutom en värdecheck på 50:- på Sense, så då blev det verkligen ett klipp!






Ett tecken på att man är gammal...

...är att man gillar de gröna marmeladkulorna från Fazer. I love them! Sitter och "knaprar" i soffan nu. Mums!

Har jobbat eftermiddag idag. Var sjuuukt mycket folk, men trots det flöt det på väldigt bra. Och tiden gick faktiskt väldigt fort. Fick även julklappar av företaget + min chef. Hela tre stycken. Men jag tänker faktiskt vänta tills julafton innan jag öppnar dem. Så det så! :P

Imorrn ska jag städa och fixa hemma. Förbereda "julmaten" och slå in den absolut sista julklappen. Var egentligen klar för ett rätt så bra tag sen, men jag kan ändå aldrig hålla mig från att köpa fler paket. Älskar verkligen att köpa presenter till folk. Speciellt om man hittar riktig bra grejer.

Nu ska jag strax se Weeds...och sen väntar förhoppningsvis en natt fylld med sömn.

Mardrömmar?

I natt drömde jag att jag var gravid. Jag visste inte vem pappan var, men jag visste att ingen av alternativen skulle ställa upp som pappa. Det var för sent för att göra abort och jag var bara jättedeppig. Jag ville väl ändå inte ha ett barn med någon som jag inte var gift med, eller ens tillsammans med. Det vill jag inte i verkligheten heller. Först giftemål och sen barn, det har jag alltid sagt. Därför skämdes jag så enormt mycket, och jag drack tom alkohol på en fest för att jag inte ville förklara varför jag inte gjorde det. Vaknade kallsvettig och insåg att om jag skulle få barn på det sättet så skulle jag förmodligen göra abort. Det kanske låter hemskt och väldigt egoistiskt, men jag skulle aldrig vilja behöva förklara för mina framtida barn att jag inte vet vem deras pappa är eller att han inte vill ha med dem att göra. Visst, man kan skiljas även om man är gifta och ens make kan vara en dålig pappa, men då har man åtminstone försökt.

Stress, internetproblem och Sthlm

Äntligen har någon granne varit snäll (igen)och inte lösenordsskyddat sitt trådlösa. I like it! Förstår bara inte vad det är för fel på mitt...

Anyway. Har ingen som helst tidsuppfattning, men annars håller det i alla fall på att ljusna lite. Känns inte riktigt lika tungt längre. Vad det handlar om vill jag inte gå in på. Det är personligt och ingenting som påverkar bloggen egentligen. Det som har påverkat är som sagt bristen på internet.

Ikväll har jag varit på julfika hos en bekant. Blev mycket skvaller och ännu mer fika. Har rent ont i magen nu. Haha... Rätt åt mig kanske! Imorrn blir det dock ännu mer glögg. Jag gillar glögg, men det kanske inte min mage riktigt gör? Och på tal om sånt. Min hud är helt cp igen. Finnar och blemmor som ploppar upp här och där. Hate it! Jag är ju för inte 14 längre, så vad vill ni mig era finnjävlar?! Ingenting verkar vilja hjälpa. Men jag skyller på pyskisk stress. Det måste bero på det.

Förresten. Idag har jag bokat en resa till Stockholm. Känns skönt att komma iväg, om än bara en kort tripp. Har egentligen inte råd, men det skiter jag faktiskt i. Jag behöver det verkligen. I början på januari bär det iväg.

Men, nu måste jag sova. Jobbar förmiddag imorrn och sen är jag bortbjuden på kvällen. Snajsigt.

Ciao!

"Nån annans modem...

...det är nån annans modem"

Jepp, mitt internet funkar fortfarande inte som det ska så jag surfar på grannens. Därför tycker jag att det passar bra att citera Timbuks specialversion av N.A.P. Höll på att skratta ihjäl mig på konserten när han körde den. Klockrent!

Bristen på fungerande internet + att allt har varit(är) lite kaotiskt sista tiden är anledningen till att mitt bloggande har sugit som f-n. Men förhoppningsvis är jag snart back on track.

Har jobbarhelg i helgen, och det är väl ungefär vad som händer.

Nu börjar även grannens internet att strula, så jag säger tack och hej för den här gången.
See ya!




Ni får nöja er med orginalet så länge...
But it's also pretty damn good!


Blessa mig mucho...strö lite socker på mig

Sitter på bussen nu. Passerade just Ånäset. Är helt kolsvart ute, vilket inte direkt gör mig piggare. Men, jag är iaf på lite bättre humör. Det där klumpen i bröstet har lättat lite, åtminstone för en stund. Men ikväll ska vi dricka glögg. Det är bra! Känns faktiskt riktigt skönt att få lämna stan för några dagar. Behöver en paus och lite distans till allt. Behöver även slippa jobbet lite. Trivs där, men ibland är det skönt med ett brejk också. Har även en sak som jag seriöst måste fundera på. Har funderat sedan sommaren, och som alla har sagt till mig...nu är det faktiskt dags att få tummen ur och chansa. Men jag skyller på att tillfällena har varit helt fel. Fast å andra sidan, när kommer de bli mer rätt då? Förmodligen aldrig, och nu orkar jag snart inte vänta längre! Men jag vill att det ska vara ett beslut som kommer att påverka mitt liv på riktigt. Ja, så är det faktiskt. Vill inte nöja mig med något halvdant den här gången. Nu ska jag sova en liten stund innan vi är framme i Umeå. Ciao!

Trötter

Har sovit ca tre timmar i natt. Skönt? Nja. Men jag pallade inte att somna, och när jag väl gjorde det drömde jag massa skit.
Ja, ja...efter några kannor kaffe kanske jag vaknar till liv igen. Ska skrapa lott på jobbet idag också, så förhoppningsvis piggar även det upp.

Efter jobbet åker jag som sagt till Umeå, så vi ses väl på fredag. See ya!

Timbuktu i Umeå

Åker förmodligen till Umeå redan imorrn kväll. Då hinner jag umgås lite extra med brorsan, och dessutom har jag hela onsdagen på mig att shoppa och sådär. Sen blir det middag på stan och Timbuktu på kvällen. Great! Har ju faktiskt bara sett honom en gång tidigare så.

Först ska jag sova och sen jobba lite.
 Ciao!






"Jag har glidit in i Gislaved, vart full i Falkenberg
Har blivit jagad genom Hisingen på grund av min färg
Har stupat ut i Sundsvall och fått ligg i Västerås..."


Fatimas hand

Jag hade nästan tänkt köpa det här halsbandet med Fatimas hand(hamsa) från Ms Bijoux till mig själv i julklapp. Dessvärre hittar jag ingen återförsäljare av just det smycket på nätet. Synd!
Kanske kan jag hitta något liknande, men jag tyckte att just det här var så fint.






Måndag

Än så länge verkar skallen vara på min sida. *peppar, peppar*
Det vore helt suveränt om det kunde fortsätta så, för efter jobbet är tanken att jag ska träffa Matilda på Waynes. Tänkte även hinna kolla en julklapp innan hennes buss är i stan. Måste nämligen köpa något mer till brorsan. Och egentligen även till mamma.

Nu är det bara att hoppa i kläderna.
See ya!

Fatboy Slim - The Joker

Det här måste vara världens gulligaste musikvideo.
Hur söta är inte de små kissebebisarna? Jag blir i alla fall helt kär!

Lite julklappar och sådär

Sorry för dålig uppdatering. Internet har (återigen) krånglat. Eller snarare inte fungerat alls. Men nu har jag "lånat" någon annans anslutning, allt för att göra er nöjda. Haha...
 kul grej
Har migrän idag med. Hatar det! Dessutom får jag inte ta min nya medicin så här ofta, då den påverkar en rätt så mycket och dessutom är väldigt beroendeframkallande. Blä! Hoppas bara att det är bättre imorrn då det är dags att jobba igen. Efter en (piss)dags ledighet.

Igår julpysslades det hela kvällen. Gjorde "jättefina" kristyränglar med diverse kändisar och hockeyspelare. Lite av en tradition det där, att göra julgranspynt med mer eller mindre kända människor. En kul grej, helt klart! Drack även glögg och åt tryfflar. Mysigt.
Har också fått mina två första julklappar. En tranbärstvål med glitter från Body Shop och en lp med Otis Redding. Det sistnämnda var min brorsa som ville vara lite rolig. När Robin sjöng Dock of the bay i Idol så råkade jag säga att jag tyckte att låten var bra, men att jag skämdes lite över det. Vad gör min brorsa då? Jo, han fixar plattan med samma namn såklart. Haha... Men jag står för att jag gillar den, så det så! (Råkade även nämna en annan skämslåt...nämligen Rivers of Babylon...skulle inte förvåna mig om den plattam ligger under granen på julafton)

Och på tal om Idol. Det suger att Robin åkte ut! Fast jag skyller på juryn och deras sugiga låtval åt honom. Som brorsan sa, det måste ha varit en kupp! Dessutom har ju Alice gnällt i varenda tidning om att det vore orättvist om en tjej inte fick gå till final. Jävla f*tt-Alice! Må hon brinna!

Nu ska jag kolla på lite bloggar och käka ostkrokar. Jepp, man får svulla när man är "sjuk".


Dejt?

Har nog fixat mig en middagsdejt till i afton. Eller, jag är ju på jobbet och har inte ens nån middagsrast, men ändå. Får kanske besök på jobbet iaf. Trevligt, trevligt. Hoppas bara att det är ganska lugnt då. Nej, nu måste jag kila. Ciao!

Turkish delight

Idag ska jag på jakt efter mina favorit-lokoum. Ja, av de som finns färdigpackade alltså. Ingenting slår ju de man köper styckevis över disk, men tyvärr kan man inte göra det i Skellefteå.
Förr hade de mina favoriter på Willys, men nu har de dessvärre slutat med dem, så jag chansar på att Palm Livs har dem. För annars vet jag då inte. Annars måste jag leta på orientaffären i Umeå. På Coop har de en jättäcklig sort som bara smakar socker och mjöl. Blä!




Åh...det här vore verkligen paradiset!



Släkten är värst?

Har jag nämnt att min morfar inte var riktigt klok?
Förmodligen...

Om ni ändå inte tror mig har jag bildbevis. Det är nämligen han som sitter på en liten bräda högt uppe i luften på den här bilden.
Hittade den när jag gick igenom gamla mail.




Bildtext:

"Gamla brandstationen i Skellefteåhåller nu på att rivas. På onsdagen lossade Dahlqvist takplattorna på tornets tak. Ett jobb som tilldrog sig stort intresse från stadsborna - gatuflanörernas sida." 

Alla-tokars-dag

Jepp, det har det verkligen varit på jobbet idag. Knäppgökar och galningar har avlöst varandra hela dagen. Trodde att jag skulle få psyk-bryt ett tag, men jag klarade det. Jag blev inte förbannad och skrek i alla fall. Men jag träffade i alla fall Simon, och det var ju åtminstone nice. Han är ju inte så knäpp...


Sitter och funderar om jag ska käka nåt eller dammsuga. Det första låter ju mycket trevligare, men på lördag är det det årliga julpysslet hos mig. Dvs, det kommer hit folk som kan granska mina dammråttor. Imorrn ska jag en snabbis på stan innan jobbet, och efter jobbet är det Idol hos mamma som gäller. Dvs, jag hinner ingenting då. Och på lördag börjar jag jobba 8.30, vilket också innebär att städning är helt uteslutet. Och ja, efter jobbet äger själva pysslandet rum. Shit!
Kanske ska jag äta först och städa sen? Ja, jag tror det.


Dagens låttips


 
Let's make it clear, that this is free love...

Just free love...


 




Depeche Mode - Free Love




Julmat

Jag gruvar mig för att gå till jobbet idag. Det är glashalt och osandat ute. Och med tanke på hur klantig jag är så kan ni ju själva försöka lista ut hur det kommer att sluta.

MEN, nu har i alla fall lite snö regnat bort, vilket gör mig väldigt glad! Kanske, kanske, kanske får vi en grön jul. *hoppas* Och i så fall kanske jag grillar shish kebab på balkongen på julafton. Håller nämligen på att fundera ut vad jag ska laga för julmiddag. Blir någon form av "julbord" fast utan julmat... Jag har i alla fall bestämt mig för att göra min libanesiska kyckling, fast med apelsin istället för lime(apelsin tillsammans med den speciella kryddblandningen kommer faktiskt att kännas väldigt juligt), arabisk potatissallad och någon form av lax. Till efterrätt blir det riz bel halib med en hallonsås som jag fått recept på. Sa jag att jag älskar mat från mellanöstern? Haha...
Men det är en till fördel med att skippa julmat på julafton. Man slipper stå och trängas och slåss om de sista skinkorna, den gravade laxen och de äckliga färdiga salladerna. Istället kan man välja bland olika sorter av fetaost, salami och bönor. Helt lovely! Dessutom, hur gott och lyxigt är det egentligen med klassisk julmat?

Idag är det min tur att skrapa triss i vår julkalender på jobbet. Håll en tumme för mig!


Lite att göra

Passar på att blogga från jobbet. Kan ändå inte stämpla ut riktigt än. Inte för att jag har så mycket att skriva men... Har vart hyfsat mycket folk idag. Träffade bla på mitt fjortisspan(nej, inte han i AIK utan en annan :p ). Han var och handlade med sin mamma. Hur gulligt är inte det? :) Ja, inte lika gulligt som de som är ute med sina småsyskon men nästan! Nej, bäst att byta om då.

Onsdag

Idag snöar det igen! Varför? Vill gud straffa mig eller nåt?! Tydligen... Det är väl lätt för dem som inte behöver vara ute eller gå till jobbet att säga att det är så mysigt och trevligt med snö. Men när de vägrar ploga och man ska plumsa hela vägen till jobbet, då är det fan inte kul med snö!

Sover fortfarande dåligt. Vrider och vänder mig. Drömmer massor. Vaknar hela tiden. Är orolig.
Förstår inte varför. Eller kanske innerst inne, men jag är rätt så bra på att trycka undan saker. Eller jag var det i alla fall, men tydligen inte längre. Känner mig som världens blödigaste ibland, fast jag tror att vissa andra skulle se mig som kall. 
Hur som helst, nu har jag återigen en längtan att resa bort. Jag tror att det är en del i det hela. Jag behöver en liten tripp(ja, tripp som i resa alltså) då och då. Annars blir jag så här. Rastlös och ängslig. Före jul blir det ju ingenting sånt, men sen kanske? I januari eller februari kanske? 

Idag ska i alla fall jobba. Tre eftermiddagar + hela lördagen står på schemat. Nice. Eller så inte. Men jag behöver sysselsätta mig, så det är väl bra ändå antar jag.

90-tals pojkar. Okej eller inte?

Det är lite läskigt med människor som är födda på 90-talet. De är liksom födda under ett annat årtionde. De minns förmodligen inte Haddaway eller när grungen var som störst. Berlinmuren fanns inte längre och de har under hela sitt liv haft massor med tv-kanaler att välja på. När jag föddes (-86) så fanns det faktiskt bara två kanaler. (Jo, det är sant. Först -87 kom trean...)
90-talister är lite läskiga, mest för att jag känner mig så förbannat gammal då de som är födda -90 faktiskt är myndiga. Hur gammal tycker inte de att jag är liksom? Hjälp!

Anyway. AIK har satsat stort på juniorer i år. Sex stycken är yngre än mig, och hela tre av dem är 90-talister. (Vad har jag åtsadkommit i mitt liv?!) 
En av dem är rätt så söt. David Rundblad. Eller han är egentligen för söt. Jag skulle vara enormt stolt om jag fick en lika söt son. Men egentligen vill jag bara dreggla lite när jag ser honom. Han brukar vara in och handla på jobbet ibland, och då får jag alltid massa snuskiga fantasier. Visst, han är 18...men han är liksom så söt att jag känner mig som en snuskig gammal kärring. Fast man kan ju aldrig veta. De som ser söta, snälla och blyga ut kanske är helt tvärt om...om ni förstår vad jag menar.
Nej, nu får det nog bli en kall dusch för min del. Får skylla på pms eller nåt att jag blir så horny på lammkött. Fy på mig!



David Rundblad



Julbak

God morgon! (Eller kanske god förmiddag!)

Snart kommer pappa hit. Han ska hjälpa mig att få upp det nya badrumsskåpet. Kommer att bli så nice! Ska nog städa och pyssla på lite extra i badrummet sen. Är alltid trevligare att göra det när man har nån ny inredning. I den öppna delen av skåpet ska jag nog ställa in nån söt skål att ha mina vardagssmycken i. Ja, vi får se vad det blir helt enkelt.

Sen ska jag nog julbaka lite. Göra mitt goda matbröd(som jag bara bakar till jul...för jag är för lat annars, haha), baka saffranskaka och göra chokladtryffel. Kanske även pimpa apelsiner med nejlikor, skriva julkort och självklart dricka massor av kardemummakaffe. Yes, jag går verkligen all in till jul. Den enda traditionen som vi något så när håller på i min familj. Eller, kanske inte. Min bror sa nämligen att vi "bara firar jul för att du vill det". Men nog tror jag egentligen att de andra också skulle bli lite besvikna om vi inte gjorde det.






Nytt badkar?

Jag skulle gärna vilja ha ett nytt badkar. Fronten på det jag har nu sitter inte fast som den ska, och ramlar lös lite då olch då. Dessutom gillar jag inte ens fronter. De gör det bara svårt att städa.

Jag har alltid velat ha ett badkar med lejontassar i guld. Det vill jag fortfarande!
Hittade de här från
Westerbergs. Ett i en klassisk böjd modell, och ett rakt som kanske känns lite mer modernt. Jag kan faktiskt inte riktigt bestämma mig för vilket jag gillar bäst.

Kanske en bra sak att önska sig i julklapp? ;)


product

product


Hockeykväll

Det blir hockey ikväll i alla fall. Alternativet var att dega i soffan, och det kan ju faktiskt vara kul med lite omväxling ibland. Så just nu sitter jag i bilen och ska strax gå upp till arenan. Är AIK-Brynäs ikväll. Jag har verkligen noll koll på Brynäs i år, så det ska bli kul att se om någon gammal bekant spelar där. Har förresten köpt fler söta guld bambisar idag. Bara det inte blir nån ny mani. ;s Men jag ville faktiskt ha några som låg ner, eftersom att de jag redan hade var stående. Och de gjorde de här nya! Hockey nu. Ciao!

Julgranar och huvudvärk

Hur kunde jag ha så rätt? Vaknade självklart av att halva skallen dunkade. Blir alltid så när det har varit mycket på jobbet kombinerat med för lite sömn, och sen när jag väl blir ledig så sover jag alldeles för tungt.
Har i alla fall testat den nya medicinen. Skallen är fortfarande inte helt okej, men jag känner mig i alla fall skönt flummig och yr. Jepp, man får köra bil ändå...men det är nog inget jag skulle rekomendera. Känns nästan som att jag druckit några drinkar. Eller snarare efter att man varit apfull och håller på att nyktra till. Inte helt fel.

Planerna för dagen är i alla fall att först gå en sväng på stan, och sen åka till Blomsterlandet och hjälpa mamma att välja ut en julgran. Mysigt! De har sånna här fina kungsgranar från Danmark. Älskar doften av gran, men själv pallar jag inte med att ha äkta. De skräpar ju så mycket. Men mamma har alltid äkta.


Behöver städa lite här hemma också. Men det gör jag i så fall ikväll. Om jag inte går på hockeyn dvs. Har fått låna pappas sittplats, så vi får se hur det blir med den saken.





Mina små bambis som bor i badrummet