Julgranar och huvudvärk

Hur kunde jag ha så rätt? Vaknade självklart av att halva skallen dunkade. Blir alltid så när det har varit mycket på jobbet kombinerat med för lite sömn, och sen när jag väl blir ledig så sover jag alldeles för tungt.
Har i alla fall testat den nya medicinen. Skallen är fortfarande inte helt okej, men jag känner mig i alla fall skönt flummig och yr. Jepp, man får köra bil ändå...men det är nog inget jag skulle rekomendera. Känns nästan som att jag druckit några drinkar. Eller snarare efter att man varit apfull och håller på att nyktra till. Inte helt fel.

Planerna för dagen är i alla fall att först gå en sväng på stan, och sen åka till Blomsterlandet och hjälpa mamma att välja ut en julgran. Mysigt! De har sånna här fina kungsgranar från Danmark. Älskar doften av gran, men själv pallar jag inte med att ha äkta. De skräpar ju så mycket. Men mamma har alltid äkta.


Behöver städa lite här hemma också. Men det gör jag i så fall ikväll. Om jag inte går på hockeyn dvs. Har fått låna pappas sittplats, så vi får se hur det blir med den saken.





Mina små bambis som bor i badrummet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback