Vissa borde kanske byta jobb...

Blommorna är omplanterade, vovven rastad och tvätten skumpar runt i tumlaren. Dessutom har jag käkat lunch, betalat räkningarna och ringt till en superotrevlig kille på Försäkringskassan.
Okej, jag förstår ju om han inte har världens roligaste jobb, men har man ett serviceyrke så får man faktiskt lov att vara trevlig, så är det bara! Men, nu är det överstökat i alla fall. Åtminstone för den här gången. Måste dessvärre ringa igen nästa månad sa den där sura snubben. Fast då kanske nån annan svarar.

Ska bara hämta in tvätten och ev ta en tur upp på Solbacken. Har lite grejer som jag skulle behöva kolla på. Är sjuuukt sugen på godis också. Skulle kunna göra, ja, väldigt mycket för att få en påse lösvikt. Var länge sen jag åt det sist. Faktiskt.

Anyway, efter den eventuella shoppingen så får jag en snabbvisit av en bekant och sen ska jag dricka lite vin med min bror. Så ser planerna ut.

Måndag

Dagens planer är att plantera om lite blommor, gå en promenix med Astrid(the dog), tvätta några maskiner och pyssla lite. Vara en god hemmafru med andra ord.

Än så länge går det inte superbra. Har i och för sig redan diskat, men jag sitter här i morgonrock och tofflor och kollar på Top 10 på MTV. Kanye West idag. Det kunde jag ju inte bara missa. Hehe...

Sen får vi se vad som händer ikväll. Förmodligen blir det en lugn kväll framför tvn då jag jobbar förmiddag imorrn. Fast, vad brukar man annars göra en måndagskväll?

Work

Gårdagskvällen blev som väntat trevlig. Rödtjutet var godare än väntat. Och idag är jag inte helt oväntat trött. Sov så lite natten till igår. Jag tror att det beror på det.

Men jobba, det måste jag ändå. Imorrn med. Hela sex dagar den här veckan. It's too much! Jobbade ju dessutom i söndags, fast än jag skulle vara ledig. Men på måndag är jag i alla fall ledig! Och sen jobbar jag tre dagar följt av tre dagars ledighet. Nästa helg blir med andra ord första hela lediga helgen sen före jul. Då tänker jag fan inte sätta min fot på jobbet! Nej, då blir det att njuta av en skön långhelg.
Men, det är då och nu är nu. Och nu ska jag jobba.
Ciao!

How could you be so heartless?

"Somewhere far along this road,
he lost his soul, to a woman so
heartless..."



Kanye har gjort det igen. Han är lika suverän som vanligt. Allt han rör vid blir till guld.
Och videon sen... Såå snygg!

In vino veritas

Har en ugnspannkaka i ugnen(istället för en bulle...haha), en nykirrad flaska rödvin och senare ikväll får jag sällskap. Let's dance, lite skvaller och (förhoppningsvis) Syriana står på schemat.

Jag tror helt enkelt att det kan bli en helt okej fredagskväll. Men jag ska inte dricka vinet till pannkakan, jag lovar. ;)

Misson: Vinalkis 2009

Har varit hungrig sen jag kom hem från jobbet, ca 20.45.
Orkade inte fixa någon mat så jag tog ett glas vin istället. Jag kände av det ynka glaset. Hm. Kanske inte det smartaste valet idag. Vin på fastande mage.

Men nu puttrar i alla fall ett par ägg på spisen, så det blir några äggmackor åtminstone. Och tydligen så går ju mitt vinalkis-nyårslöfte ganska bra? Har druckit mer vin under det här året, än vad jag har sammanlagt under hela mitt liv. Jag, om man bortser från den där festen när jag sörplade i mig en hel bag-in-box själv. Men det är glömt(?). Festernas fest. Samma fest sjöng jag för flera hundra personer. Behöver jag säga mer?


Man ska inte ropa hej...

...men en liten gnutta hopp har i alla fall infunnit sig. Jag tror ingenting, men ångesten har i alla fall dämpats något. Och just nu är det huvudsaken.
Allt det andra, det får komma när det kommer.


2008-års bästa plattor

Lite sent. Men bättre sent än aldrig, inte sant? 
Lite dålig variation också, det kan jag erkänna. Men jag kan ju inte rå för att jag dissar alla superhypade kvinnliga artister som mest gnäller och har sig. Jag klarar inte av sånt. I min skivsamling sysslar vi inte med könskvotering. Jag skulle tippa på att det är 99% manliga artister där, och det skäms jag inte över! Oftast gillar jag inte kvinnliga röster bara. Eller deras sätt att sjunga.

Anyway. De här plattorna var de som poppade upp i mitt huvud när jag tänker på 2008-års bästa. Jag har säkert glömt flera, och jag vet att It's a Tensta thing släpptes redan 2007, men jag glömde den ifjol och dessutom kom den så sent på året. Och den är värd att uppmärksammas!


 

   
  
  


Adam Tensta - It's a Tensta thing
Håkan Hellström - För sent för Edelweiss
N.E.R.D - Seeing Sounds
Chords - Things We Do For Things
Kleerup - Kleruup
Lazee - Setting Standards
Timbuktu - En high-5 & 1 falafel
Kanye West - 808s & Heartbreak




2008 var jag lite svältfödd på riktigt grymma konserter. Men några var i alla fall värda att nämnas.

Adam Tensta på Piteå Dansar och Ler. Konstigaste scenen brevid en gräskulle. Men skön stämning och en underbart bra trummis. Och Adam och Eboi är verkligen grymma tillsammans!
Deep Purple i Linköping. Kanske inget band som jag lyssnar på direkt, men det var ändå en ganska mäktig känsla. Grymma musiker, helt klart!
Kleruup på Trästocks. Kan det bästa jag upplevde under hela 2008. Vilket stämning, vilken känsla, vilken underbar musik! Aldrig kunde jag tro att elektronisk musik kunde vara så bra, och aldrig kunde jag tro att man kunde känna sig så hög bara av att vara på en konsert. Kleruup måste jag se igen!
Magnus Betnér i Umeå. Ingen musiker eller konsert, men killen går från klarhet till klarhet och är därför värd att nämnas i sammanhanget. Utan tvekan Sveriges roligaste man!


Tankar.

Jag har shoppat, städat och promenerat.


Allt för att slippa den här ångesten.
Ångesten som först var en skön känsla av nervositet, har gått över till en överhängande känsla av failure.
Har jag fuckat upp igen?

Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för några veckor sedan.
Då var det en annan ångest. Snarare en oerhörd oro.
Jag är glad att jag har kommit över den, i alla fall de värsta känslorna.

Jag skulle aldrig kunna jämföra det här jag känner nu med de gamla känslorna.
Det var en helt annan sak. Av ett helt annat skäl.
Men ändå, jag är less.
Jag tycker att det borde vara min tid snart.
Ska det aldrig bli det?

Jag vill inte vara ömklig och klaga på min situation.
Men varför ska det alltid komma något och sätta käppar i hjulet när det äntligen börjat gå rätt väg?
När man äntligen känner att någon kanske lyssnar högt där uppe.

Det sägs att Guds vägar äro outgrundliga.
Och i Koranen står det att man ska vara tålmodig, för ber du är det inte säkert att du ska få det du bett om direkt.

Kanske är det så. Kanske borde jag bara vara mer tålmodig?
Det som sker, det sker. Och jag tror på ödet.
Ödet och karma.
Jag hoppas bara att jag har så pass mycket plus på karmakontot, att jag äntligen kan ta ut lite lön.


Jag som lyxhustru?

Var så sjukt omotiverad till att överhuvudtaget ta fram dammsugaren idag, men jag var ju liksom "tvungen". Kom fram till att det borde vara roligare att städa i högklackat, det sägs ju så i alla fall. Tog fram mina sandaletter i ljusblå croco och strass och satte på mig mitt nya sassy nattlinne i svart med cremevita sidendetaljer. Tänkte att det var det mest "fransk städtant" som jag äger.

Städningen gick lite segare i höga klackar, men lite roligare var det nog allt. Mitt under dammtorkningen så ringer telefonen. Det var min vän J.

J: - Vad gör du?
Jag: - Städar. I högklackat.
J: - Va? Varför?
Jag: - För att det ska bli roligare. Har nattlinne på mig också.
J: - Du skämtar?! Värsta sexiga hemmafrun du skulle bli. Lyxhustru typ.
Jag: - Haha. Japp. Som shoppar massor, städar i klackar och underkläder och har ett hemligt spritskåp i min walk-in-closet.
J: - När gifter vi oss?
Jag: - Haha. Som om din lön skulle räcka till att jag skulle vara lyxhustru.





För drygt 300 spänn...

...kan man faktiskt få en hel del grejer. T.ex. kläder.

Idag har jag köpt en klänning(eller lång tunika, kalla det vad ni vill), ett par gråa byxor, ett jättesnyggt nattlinne, tre par sassy trosor och två par örhängen för ganska exakt 330:-. Det kallar jag att reafynda! Jag hatar i vanliga fall rea, alltså mellandagsrea, sommarrea och sånt...men slutrea är jag mer vän med. Mindre folk och mindre att välja på, då hittar jag grejer konstigt nog.

Var även förbi en badrumsaffär när jag hade varit på stan. Skulle kolla på en ny blandare till badrummet och ett badkar. Till min stora förvåning och glädje så reade de ut blandaren från Gustavsberg som jag kikat på tidigare för mindre än halva priset. 500 spänn nu. Som fått! Hittade också två vaser som jag har haft i mina ägor förut, men som jag råkat riva sönder. Även de var på halva priset. Lycka!
Jag är helt klart en riktigt bra reashoppare ibland!

GBG Nordic Plus med lyftventil

Den nya blandaren...



Shoppa och städa

Idag är det onsdag, och jag är ledig! Egentligen skulle jag vara ledig onsdag-fredag, men en på jobbet har fått hjärnskakning så jag lovade att jobba imorrn. Ja, ja...det funkar la det med. Och jag hade ju dessutom tänkt vara ledig lite i maj och åka till Finland. Hälsa på släkten och besöka underbara Tampere. Med andra ord, det kanske är bra att jobba lite extra nu.

Tänkte göra stan en sväng idag. Har kikat på ett nattlinne tidigare som jag kanske slår till på. Lite nya undies skulle jag också "behöva". Och nya jeans. Men vi får väl se var det landar. Känner jag mig själv rätt så kommer jag hem med inredningsgrejer istället. Och typ nagellack. Men jag ska i alla fall försöka!

Måste även städa och fixa hemma. Allt är väldigt dammigt, och ganska rörigt. Badrummet behöver en rejäl omgång och jag måste byta ut och ta bort lite kuddar i vardagsrummet. Man kan liksom inte ha 10-12 stycken i två soffor. Ja, kan, kan man ju, men inte om man vill rymmas själv.

Nej, nu drar jag. Ciao!

Make time to live a little

Jag har alltid mörka ringar under ögonen, oavsett hur mycket jag sover eller hur mitt leverne ser ut i övrigt. Igår var jag förbi Sense när jag ändå jobbade. Är less på att använda två lager concealer, två lager foundation + puder för att dölja dem. Och även när jag gör det så syns de. Har ingen lust att gå runt och se ständigt trött ut.

Fick i alla fall lite tips på vad man kan göra, och hon tyckte att jag skulle börja med att jobba grundligt med ringarna. Dvs, inte bara försöka dölja dem med smink, utan även testa krämer + dricka mer vatten. Egentligen tror jag inte riktigt på sånt, men jag fick i alla fall prover på en 30+serie från Clarins med en dag- och en nattkräm som motverkar rynkor och en ögonkräm för just mörka ringar och påsar. Tycker att det är rätt så kul att börja med sånt när man är 22 år...haha. Men jag ska i alla fall ge det en chans. Fick även med mig en annan ögonkräm, som jag inte minns vilket märke den var från. Funkar inte det här så kommer jag fan att köra på teatersmink!


"This just might hurt a little
love hurts sometimes when you do it right
dont be afraid of a little bit of pain
pleasure is on the other side"


Har lyssnat på John Legend hela morgonen. Varför har jag aldrig gjort det förr? Har hört honom på MTV och tänkt att han var bra, men ändå aldrig lyssnat på honom på riktigt. Så, nu gör jag det i alla fall. Han har så underbart skön röst.

Ja,  jobb snart igen då. Chefen ringde och sa att jag måste jobba själv i princip hela dagen idag. Min kollega hade blivit sjuk och ersättaren kunde inte stanna så länge. Men det funkar väl det med. Får börja lite tidigare om jag vill och tjäna någon extra krona. Helt ok.


En till lista...

...och en lite ovanlig sådan den här gången.



Tre saker jag alltid har i kylen:
Mjölk. Harissa. Vattenpipstobak.


Tre saker jag alltid har i frysen:

Wokgrönsaker. Köttfärs. Bröd.


Tre saker jag alltid har i skafferiet:

Kaffe. Mjöl. Olivolja.


Tre kryddor jag alltid har hemma:
(Bara TRE??)

Curry. Spiskummin. Chili.


Tre livsmedel jag använder varje dag:

Mjölk. Kaffe. Vitlök.


Mina tre favoritgrejer i köket:

Mina knivar. Kaffepannan. Äggskäraren.


Tre saker som inte får komma in i mitt kök:

Korv(om det inte är kycklingkorv). Inälvsmat. En kaffebryggare.


Måndag.

Ny vecka. Men annars inget nytt.

Mår illa idag. Magen känns fortfarande inte okej och så får jag sånna här spykänslor hela tiden. Visste jag inte bättre skulle jag tro att jag var gravid, men nu vet jag bättre. Det kan ju vara så att jag inte riktigt tål någonting som jag äter. Typ laktos? Men vet ni, jag pallar faktiskt inte att vara utan det, så då mår jag hellre illa och har ont i magen. Så är det. Min kost är helt enkelt alldeles för baserad på mjölkprodukter.

Däremot har jag värsta bra hud idag. Eller hy kanske man säger. Inga jobbiga små finnar som kikar fram, jämn och fin färg(om än lite väl blek...) och dessutom är den len och mjuk. Var länge sen som den sist var så här bra. Yippie! Jag har inte ändrat några rutiner direkt, så jag vet inte vad det beror på. Men så länge det varar är jag glad!

Jobbar eftermiddag idag, men innan har jag tänkt diska, gå med massor av sopor(har värsta stora blomman som har dött och måste fraktas till soprummet) och självklart gå ut med hunden. Hon är förövrigt jättesöt! Träffade henne som hastigast igår, och hon varken skäller eller hoppar. Det uppskattas. Ska nog gå bra det här.

 

Time’s a wastin’

Vänta. Vänta. Vänta.
Och vänta lite mer.

I väntan på vadå?

Jag vet inte. Men vänta, det gör jag.
Fast jag vill. Nu. Nu. NU!!

...men det är tålamodets test som tar det till det yttre






More music

Berättade jag att jag tokfyndade igår? Det gjorde jag i alla fall. På Åhléns av alla ställen.

Förutom ett linne för ynka 15 spänn(som jag faktiskt hade kollat in före rean), så hittade jag tre plattor för 29:- styck! Ett dubbelalbum med Depeche Mode och ett annat dubbelalbum med Infinite Mass, närmare bestämt deras best of. Det sistnämnda är jag dock rädd att jag redan har i mina ägor, men jag är inte säker. Haha... Och bäst av allt, jag hittade en grym platta med The Neptunes! Pharrell är lite av en husgud och den här plattan borde ha varit dyrare, så jag är väldigt nöjd!





Idag är det jobb som gäller. Känner mig inte direkt peppad till 100% om vi säger så. Vaknade med migrän(ovanligt? Nä.) och nu är jag mer drogad än levande. Golvet känns som skummgummi och allt snurrar, dessutom är magen inte glad efter bubblet igår. Men hey, jag lever...så jag ska inte klaga. Det går säkert bra ändå.

Efter jobbet ska jag förbi och träffa hundflickan som jag ska vara "dagmatte" åt de kommande dagarna. Jag har hört att hon är hur snäll som helst, så vi får väl hoppas på det. Hehe... Men som sagt, jag älskar i princip alla djur så det kommer nog att bli jättebra! Ska faktiskt bli riktigt skönt att gå ut promenader och så. Och funkar det bra den här gången så kanske det blir fler. Som tur var bor hon ju bara i huset brevid så det är ju nära och bra.

Nu ska jag dega lite i soffan innan det är dags att göra sig i ordning.
Ciao!

Ge mig lite pirr (och mer skumpa)!

Hann med alla mina ärenden, men dock inte hockeyn. När klockan var ca 15.30 var jag på väg hem och då insåg jag att hey, det blir nog ingen hockey för mig ikväll.

Istället har jag druckit upp en halv flarra skumpa, ätit kex med brie och en jättegod vitlöksost. Blivit lite smått tipsy och klätt av julgranen samtidigt som jag kollade på P3-galan på tv. Kan ju inte direkt säga att jag tyckte att rätt personer vann pris, eller ens var nominerade. Kändes mest bara pretto och vi-vill-verka-så-icke-mainstream-som-det-bara-går. Ville döda programledaren också. Pallar inte den där killen, som typ ska vara komiker eller nåt. Minns inte ens vad han heter men. Däremot uppskattade jag avslutningen med Håkan som vann pris som årets live-akt och sen Timbuk och Maskinen på scen. Dock inte tillsammans men...

Just nu känner jag för lite pirr i magen. Alltså, jag känner att jag vill känna den där pirriga känslan. Var så länge sen sist. Och det är ännu längre sen jag var förälskad. Jag vill vara förälskad! Inte kan det väl vara så att jag inte kan bli det längre? Ibland känns det då så. Nej, en liten romans med massa pirr i magen skulle verkligen inte sitta fel.

Nu ska jag städa lite. Har kommit in i värsta städ-feelingen så det är bäst att ta vara på det. Det händer nämligen inte alltför ofta... Men när det väl händer så är det i princip alltid på sena kvällar och nätter när jag är just lite tipsy. Hm... Sa jag att jag ska upp och jobba imorrn?

 

To-do-today-list

Yes, yes yo...så är det. Har en lååång ärende-lista idag.

  • Hämta paket på posten - ta med avi!
  • Tyg till lampskärm
  • Kuddar och duk - Indiska
  • Blomjord - Blomsterlandet
  • Toarullshållare - Jula
  • Vin och skumpa - Systemet
  • Schampo
  • Lämna papper på AF
  • Handla mat - Willys och Ica
  • Glödlampa till fönsterlampan i vardagsrummet
  • Skrubbhandskar - Åhléns?


Så ser det ut. Vissa saker mer nödvändiga än andra. I mitt nya liv så ingår det bland annat att dricka vin och skumpa, och jag jobbar verkligen på att lära mig. Vinalkis nästa! Det är mitt mål.
Sen är det annat strunt som jag också "behöver". Ja, plus viktiga saker som mat och schampo också.

Just nu dricker jag kaffe och diggar Alla vill till himlen. Just nu är det min favvo-platta med Timbuk. Plotten Tjocknar, Kärlekens bandvagn, I Väntan På Vadå, Det Löser Sej, Stirra Ner...mm mm. Ja, ni förstår. En grejt platta helt enkelt!
 
Jag ska förresten vara hundvakt måndag till onsdag till en söt liten(?) golden. Så kul! Jag älskar djur(ja, inte på något perverst sätt om ni trodde det) så det kommer ju att vara helt perfekt. Ska träffa lill-gumman imorrn för att lära känna henne lite.


I min säng

Har träffat vänner ikväll. Snackat, skvallrat, snarrat och kollat Let's dance. Trevligt, trevligt. Under dansen kom vi bland annat fram till att vi var lite småtända på George Scott, och att han ser väldigt ung ut för sin ålder. Ibland kan man behöva lite omväxling och byta lammköttet mot ja, annat kött.





Imorrn är det fullt upp, trots att jag har ledigt. Har en hel massa ärenden överallt runt stan. Solbacken, centrum, posten(macken) och säkert något mer också. Men det ska samtidigt bli skönt. Gillar att bocka av ärenden. Det ger mig någon form av känsla av kontroll, vilket jag sällan annars har.

På kvällen får vi se vad som händer. Har biljett till hockeyn om jag vill. Men ska det vara snorkallt så har jag ingen lust att gå. Eller snarare, då har jag ingen lust att sätta mig i en iskall bil efter matchen. Jag kan säkert hitta på något annat i så fall. Kanske någon som vill hänga och snacka lite strunt, eller så gräver jag ner mig under ett täcke i soffan och kikar tv. Jag är inte så kräsen, men väldigt slutkörd just nu.

Nu. Sängen. Renbäddad med krispigt manglade satinlakan. Precis som jag vill ha det.
God natt!

The traffic lights they turn blue tomorrow

Den här låten är suverän. Jimi Hendrix var suverän.
Ikväll har jag lyssnat på den här och
Redemption song. Enbart.
Det är någonting speciellt med döda svarta män.





"Somewhere a queen is weeping
Somewhere a king has no wife"



Ett nytt skåp, kanske

Jag är väldigt sugen på att köpa någon form av vitrinskåp till sovrummet att ha min igelkottsamling i. Just nu är har jag ett jättefult från IKEA, som dessutom är för litet till samlingen. Eftersom att jag kör på orientalisk inredning i sovrummet med murriga färger och mörkt trä så skulle den här typen av skåp passa bra in. Gillar verkligen mörkt lite "slitet" trä.



Delhi  





Det första är från Mio och kostar 5950:- och det andra är från Jysk och kostar 2699:-.

Har ni några andra tips på ställen som säljer någonting liknande så tar jag gärna emot dem.
Måste ändå ge mig ut och kolla på dessa irl någon dag...

Torsdag, 15:onde och löningsdag

Av någon anledning var jag inte supertrött imorse. Okej, jag höll på att försova mig...men så trött var jag ändå inte. Dock var det svinkallt ute. -20. Minst. Det är det jag verkligen hatar med att bo i Sverige. Vintern, kylan och snön. Blä! Jobbdagen gick i alla fall väldigt fort. Den bara svishade förbi i 190. Och då hade jag inte ens mycket kunder, eller annat att göra. Städade på lite konstiga ställen och glodde på folk. Det typ. Men sen går alltid förmiddagarna mycket fortfare också. Gruvar mig för att jobba eftermiddag igen...

Gjorde en sak idag som jag inte har gjort på väldigt länge. Sjukt länge faktiskt. Det kändes bra, men ändå lite hemskt. Väldigt blandade känslor sådär. Hoppas bara att jag inte ångrar mig, men det tror jag inte. Eller?

Nu ska jag plocka bort lite julsaker. Började igår kväll och tänkte fortsätta nu. Men det får ta lite tid. Faktiskt. Orkar inte stressa just nu. Men samtidigt vill jag så gärna pyssla och fixa här hemma. Göra det "vår"fint och plantera om blommor. Inte för att det är vår riktigt än, men jag äs bara så less på vintern!
Har även lovat att skjutsa + hämta pappa på hockeyn. Så ja, det är väl det jag ska sysselsätta mig med ikväll då.
Ciao!

Sleepy? Or not!

Jag borde vara trött, för jag ska jobba förmiddag imorrn. Men jag är inte trött. Inte alls. Var mer trött för typ två timmar sen. Hm...

Idag har jag jobbat, och sen träffade jag Matilda för fika och skvaller på Waynes. Var alldeles för länge sen sist. Men så kan det bli med jul och nyår, jobb och massa annat. Trevligt var det i alla fall!

När jag kom hem lekte jag lite elektriker. Förlängde sladden till min nya fina försterlampa och satte dit en strömbrytare. Ibland är jag fan duktig och inser att en karl kanske är lite överskattad ändå. Eller? Det blev i alla fall jättefint i mitt sovrumsfönster och skenet är bara helt lovely. Mysigt värre! Helt klart en detalj som har saknats.

Kollade även på reprisen av det här nya SVT-programmet med avdankade idrottsmän som tävlar. Kommer inte ihåg vad det heter nu, men nåt med mästare tror jag... Hur som helt kom jag på mig själv med att tycka att det var rätt så bra. Jag kollar mest bara på pensionärs-tv, På spåret, Postkodsmiljonären, Stjärnorna på slottet(jo, till och med det...), Let's dance(fast det brukar jag sluta med efter några program) och ja, det här då. Kollar även på nyheterna och diverse dokumentärer. Nu fattas typ bara Fråga doktorn och gudstjänsterna de brukar visa ibland. PRO nästa!

Nä, nu ska jag lägga mig och läsa Infiltratören som jag fick i julklapp och hoppas på lite sömn.
God natt!


 

Music baby, music

"I had a dream I could buy my way to heaven
When I awoke, I spent that on a necklace"


Jag har alltid varit beroende av örhängen. Har massor i mina gömmor. I somras var det armband som gällde. Köpte på mig en hel drös, både hemma och på resor.
Nu är jag inne i en halsbandsperiod. Så ja, det har blivit en hel del sånna istället. Köpte bland annat två olika hamsa(Fatimas hand) i Stockholm nu senast. 

Men mest av allt gillar jag nog musikrelaterade halsband. Har diverse sånna som jag
tillverkat av pärlplattor + en stor blingad boombox, och i Stockholm hittade jag även den här snygga blingade lp-spelaren i samma stil. Dessutom fick jag det snyggaste av alla, nämligen det coola kasettbandet i miniatyr, av min brorsa i försenad julklapp. Hur grymt som helst!

Dock vet jag inte om jag ska ha riktigt alla samtidigt...kan bli lite overkill kanske?





Image of My Favourite Mixtape




Ser det ut som jag säljer droger?

Det här måste vara den absolut bästa låten just nu, extraspåret på En high-5 och en falafel. Jag älskar den!
Rip-offen från Adam Tenstas Dopeboy är klockren, och musiken är så grymt skön! Behöver jag nämna att en av Maskinen-killarna är med? Nä, tänkte väl det.


"Snabbt är gött, men långsamt är li'a skönt"


3 x sex

Inatt hade jag världens orgie(passande ord i sammanhanget?) av sexdrömmar. Helt sjukt faktiskt. Minns att jag hade sex med åtminstone tre olika killar, i olika drömmar. En av dem var Rafael Edholm av alla människor! Jag menar, jag tänker då aldrig på honom och jag har heller inte sett någon film med honom på jättelänge. Kanske nåt i det undermedvetna som spökar, det brukar väl vara så. Men han var riktigt bra i alla fall, så jag klagar inte. De andra två minns jag inte riktigt vilka de var. Men jag tror att en av dem var en annan känd svensk. Vem vill jag inte säga, då jag inte är säker. Haha...så töntigt av mig.
Vad jag ville komma fram till var i alla fall att jag måste lida av enorm sexuell frustration, eller nåt sånt. För varför skulle jag annars ha (minst) tre sexdrömmar på en natt? Hur blir det nu natten som kommer då, gangbangs med hälften av Sveriges kändiselit? Vi får väl se...

Nu håller jag på att tvätta. Det behövs. Hade verkligen tur för när jag kollade tidigare i dag så var alla fem maskiner i tvättstugan lediga! Det händer aldrig, om man inte bokar flera månader i förväg. I vanliga fall brukar ingen alls vara ledig om man kollar samma dag. Men som sagt, det behövdes tvätta. Ska bli så skönt att slippa urtvättade fula trosor(som borde ha varit bortkastade för längesen!), håliga sockor och de lustiga brallorna som jag har på mig nu. De är ljust beiga, väldigt baggy och lite för korta i benen. De är med andra ord väääldigt gamla. Sjukt sköna, men lika fula. Ser ut som en konstig 90-talsskejtare, inte en sån där snygg ens.

Sist jag tvättade var någon gång före jul, och sist jag lagade mat var på julafton. Idag både tvättar jag och ska laga middag. Jag chockar nästan mig själv. Min mathållning har verkligen varit skum på sista tiden. Antingen restaurangmat, mat på jobbet eller typ...ingen mat. Dags att ta sig i kragen kanske?
Idag blir det i alla fall väldigt lyxiga vårrullar(de med kött, som inte alls är lika goda som de vegetariska...) med nudlar och kanske lite wokade grönsaker. Avancerat...



Bild på Grandepaketet.

Grande...hm.

Ja, jag tjatar om tv och Conrad igen

Mitt i allt jobb och resor hit och dit så hinner jag faktiskt med en sak, nämligen att se Weeds. Det händer nån gång då och då att jag verkligen fastnar för en serie, och nu har jag det igen. Jag förstår inte varför jag inte fastnade direkt när jag såg det första gången när det hade premiär i svensk tv, men det kom säkert ikläm med Prison Break eller nåt. Prison Break som jag totaldissar nu. Första säsongen var fenomenal, men sen? Andra går väl an, men jag skulle förmodligen aldrig se det idag. OZ däremot, det är nog den bästa fängelseserien någonsin, och nu finns alla avsnitt i i samlingsbox! Det kliar verkligen i fingarna att springa och köpa den...

Men, Weeds som sagt. Tror att det är säsong 3 som går på tv i Sverige nu, om jag inte missminner mig helt. Har snart plöjt igenom första säsongen(ja, jag är lite efter som sagt) + det som går nu på tv då. Dvs, jag har kvar säsong 2...och jag tror att de åtminstone är inne på säsong 5 i USA. Jag kommer med andra ord att hinna se allt alldeles för fort. Usch, inte bra. Vad ska jag göra sen liksom?

Hur ska jag klara mig utan Conrad som jag totalt kärat ner mig i? Han är ju bara för söt! Som sagt, honom ska jag gifta mig med. Om än jag ska måsta langa knark och få skottskador i våggarna. Det är det värt! Lätt!

Äh, nu är jag löjlig...det är ju bara en tv-serie, men jag brukar ha en tendens att totalt gå ner mig i sånt i perioder. Lever mig in alldeles för mycket. Av just den anledningen var det kanske tur att jag slutade se Prison Break...




Tillbaka i stan...en stund

Okej, jag är fortfarande världens sämsta bloggare. Men jag skyller som vanligt på internet, och på att jag aldrig är hemma. Faktiskt är det så.
I torsdags kom jag hem från Sthlm. Idag åker jag en sväng ner till Umeå. Ja, ni ser ju.

Sthlm var i alla fall bra. Gjorde av med en del pengar. Kanske lite för mycket. Men så hittade jag en hel del grymma grejer också! Och så åt jag en massa gott med... Ja, ja...man lever bara en gång, så varför ska man lägga slantarna på hög när man istället kan se dem i garderoben eller skivamlingen? Jag vet inte.

Nu. Annat.
So long!

Smaken är som baken?

Det här med killsmak alltså. Det är inte helt enkelt.

Jag ser hela tiden snygga killar tycker jag. Eller, vissa är supersnygga och andra bara okej, knullvänliga liksom. Deras utseende kan skifta en hel del. Jag är inte sååå kräsen, egentligen. (Även fast de som känner mig förmodligen skulle säga motsatsen.) Oftast dras jag till mörkhåriga killar. Gärna med en antydan till mörk skäggstubb och självklart "bra hår". Bra hår är mitt signum. Det är det första jag kollar på. Bra hår är tjockt hår, gärna lite vågigt...och som sagt mörkt. Gillar även snygga ögonbryn. Med andra ord, hårväxt är kanske det viktigaste. Men det ska sitta på rätt ställen. Hår på ryggen och axlarna går fett bort. Medan lite hår på bröstet inte alls skadar. Killar som rakar benen och under armarna går också fett bort. Det är omanligt, och jag gillar manliga killar.

Men annars är jag inte så himla kräsen. Längden spelar ingen större roll, bara han är längre än mig(vilket är i princip omöjligt) och om han är supertränad, smal eller har något extra kilo är faktiskt inte alls det jag tittar först på. Han måste däremot har bra munhygien(och hygien i övrigt) och snälla ögon, med lite bett i.

Hur som helst, det jag ville komma fram till är att min smak går i perioder. Idag kan jag tycka en kille är supersnygg, men om ett år är han bara blä. Det insåg jag verkligen när jag träffade på ett gammalt span på stan för några dagar sen. Då var han verkligen "the one", skitsnygg, charmig och ja, han hade allt i mina ögon...men nu, nu skulle jag nog inte ens vilja ta i honom med tång. Det var inte det att han hade ändrats speciellt mycket, utan bara det att min smak har ändrats. Från att vara stans snyggaste, till att jag nästan blev lite äcklad...det är faktiskt ett rätt så stort steg. Och hur kan det bli så?

Som sagt, min smak ändras...men jag har ändå den där "standard mallen" kvar i huvudet. Den som jag alltid kommer tillbaka till. Det är de killarna som jag tycker är snygga år efter år. De där mörkhåriga, skäggstubbiga snyggingarna med bett i blicken. Visst, det kan då och då dyka upp någon snygg blondin som jag verkligen kan tycka är läcker, för stunden...men kommer det då en mörk snygging, så kan den där blondinen ändå slänga sig i väggen. Sorry...

Sthlm

Ikväll åker jag till Sthlm. Med tåg. Fanns inga flygbiljetter kvar, men det gör mig faktiskt inte så mycket. Drar väl mitt strå till stacken när det gäller miljön i alla fall. Dessutom gillar jag inte att flyga. Mina öron pajjar och ibland så spyr jag också. I alla fall när jag åker på morgonen och bara har druckit kaffe innan.

Har inte planerat vistelsen så mycket. Tänkte åka ut en sväng till Rinkeby och Tensta. Besöka den omtalade konsthallen och shoppa lite smink i Rinkeby. Kanske köpa gott bröd och lokum också. Sen ska vi äta middag på Jensens. Det gör vi alltid när vi är i Sthlm. I really do like that place. Ja, och inte att förglömma...ska ju träffa Bea också! :D Hon skulle ändå till Täby, så det passar ju utmärkt att käka middag med henne då. Undra om det var i början av november vi sågs sist? Ska bli kul att ses!

Men, nu måste jag försöka börja packa ihop lite saker. Vattna blommorna. Käka något. Dammsuga och diska.
Jepp, jag är seg. I know. Jag passar alltid tider, men vägen dit stressar jag inte.

Ciao!

Så är det

Status: Ytterst bristfälligt fungerande internet. Fortfarande.