Lördag

"Så varför ligga här själv varje natt
när du kan ta på mig som ingen annan kan"


Mina långa mysiga hotellfrukost blev väl sådär. Slutade med att jag hackade ner lite banan i mitt fil med müsli, and that was it. Jag är ingen frukostmänniska och dessutom har jag ingen energi att göra något på morgonen heller. Myste med min älskade H istället. Det är bättre än all frukost i världen!

Nu väntar jag på Sanna och hennes son. De är och handlar fika och efter fikat så ska vi ut till lekparken som ligger bakom mitt hus. Det har aldrig varit barn här tidigare(medan jag har bott här alltså) och jag vet inte hur man underhåller barn, men det ska väl gå bra? *håller en tumme* Hennes son är i alla fall jättesöt och inte så jobbig. Tror jag... Haha.



Djuriskt

Igår var jag på stan med Matilda. Fika/middag på Waynes samt en snabb shoppingrunda. Skulle egentligen bara följa med henne och titta i några butiker, men tror ni att jag kom hem tomhänt för det? Knappast... Tre av fem saker som jag köpte hade någon form av djurmönster. Mogen nog att bära leopard? Tydligen. Haha. Så det blev en topp i leopard, ett par örhängen i orm och ett armband i något ombestämbart djurmönster. Det två tingen som inte hade djurmönster var två diadem. Men ett av dem var i en beige skinnimitation... Och för typ två veckor sen köpte jag en rävpäls. Haha.

Har jobbat första arbetsveckan nu. Gick bättre än förväntat, förutom att jag varit dödstrött varje kväll, inkluderat ikväll. Mycket folk har det varit också. Sjukt mycket folk idag. Men en okänd tjej sa att mina naglar var så fina. En komplimang från en främling kan göra mycket. (Även om det egentligen inte riktigt är "mina" naglar...) Självklart är det kul med komplimanger från dem man känner också, men det är ju inte lika ofta en totalt okänd människa ger en komplimanger.

Är ledig i helgen. Inte illa! Tänker börja den med att äta en riktigt god frukost imorrn. Har köpt hem massa god frukostmat som jag gillar. Mmm... Fast champagne och kex med Nutella skippade jag. Det åt jag till frukost i Italien och det var mums! Men, nu är jag i Sverige och tänkte kanske köra bil imorrn så det får bli en annan gång. Tänkte träffa Sanna imorrn också. Får se vad vi hittar på, men det är på tok för länge sen vi sågs så vi lär ju i alla fall ha en del att skvallra om.

På söndag ska jag hänga med mamma. Hon jobbar typ jämt nu, men jag har sagt att hon måste neka om de ringer på söndag för hon måste ju få vara ledig nån dag i alla fall. Och hon måste ju få umgås med mig! Hehe.

Förresten... Fick ett jättebra tips av tjejen som fixar mina naglar. Nu när det är rötmånad blir ju lägenheten invaderad av bananflugor så fort man har en stackars frukt eller matrest hemma. Häll vinäger i ett glas och droppa i lite diskmedel. Ställ det på ett passande ställe(förslagsvis diskbänken) och vips drunknar flugorna i glaset. Låter kanske lite äckligt, men det känns i alla fall betydligt trevligare än att ha dem i frukfatet. Blä!

Nu. Nånting annat!




Cavalli designar för Coca Cola. Det vore väl nåt?
Men jag antar att jag får nöja mig med mina från Missoni och Fendi.




Måndag

Måndag. Näst sista lediga dagen. Fan vad tungt det känns att behöva börja om att jobba. Har en klump i bröstet då fort jag tänker på det. Vet ju hur jävligt det kan vara att jobba under sommaren. Sjukt mycket folk. Sjukt mycket förvirrade norrmän. Och lika många irriterade svenskar. Nej, fy... Men jag har i alla fall bestämt mig för att inte ta på mig så mycket extra. Är det nån gång det verkligen är skönt att jobba halvtid så är det ju på sommaren, och det tänker jag ta vara på. Dessutom hamnde jag i en liten dispyt innan sommaren, och det påverkar också mitt beslut.

Så vad händer den näst sista lediga dagen då? Hm...bra fråga. Det är supertrist väder så jag antar att det blir en sväng på stan eller nåt sånt. Vad ska man annars göra?

Och vad ska man göra när pannan är full med små knottror? Typ mini-finnar. Usch!


Sunday, rainy sunday

Jag klarar inte av dåligt väder. Blir så enormt deppig av det. På nätterna gör det ingenting om det regnar. Då är det mest bara mysigt. Men på dagarna...fy fan!

Tänkte att "oj vad skönt att bara ligga i soffan och glo på tv och halvsova hela dagen". Efter mindre än två timmar är jag döless! Och då är jag ändå lite småbakis idag. Jag pallar inte att bara slappa. Inte på dagtid, om det inte är typ fotbolls-vm eller om jag har trevligt sällskap. Så min slappardag gick rent utsagt åt helvete.

Så what to do then? Funderar på att laga värsta brakmiddagen. Typ riktigt god husmanskost. Franska pannbiffar och rotsaksgratäng. Å andra sidan är jag tokhungrig redan, och enormt sugen på pommes. Haha. Hade tänkt slinga underhåret också. Det är fortfarande alldeles för mörkt. Men samtidigt är jag sällskapssjuk. Behöver få babbla lite. Aja, vi får se...

Gårdagskvällen? Jo, den var bra. Moët är ju alltid mumsigt och sällskapet var trevligt. Dock slutade kvällen lite trist med en dispyt med en stockholmare som verkligen levde i sin egna lilla bubbla. Sånna människor alltså...

God damn!


Alla dessa heta karlar alltså... Och den hetaste av dem alla, min karl, har jag inte fått träffa på alldeles för länge.

Ikväll måste jag få mig a little something something...



Lördag

Hann inte ens öppna boken innan jag slocknade igår. Lagom till att jag ska börja om att jobba så blir jag sådär seg och kan sova hur mycket och länge som helst. All energi är liksom borta. Poff!

Dricker starkt kaffe, lyssnar på musik och funderar om jag ska försöka klä på mig snart. Har lovat att handla åt mamma (som jobbar hela helgen) och jag tänkte köpa hem lite plockmat till ikväll också. Planen är att börja skumparallyt på min (förhoppningsvis) soliga balkong. Sen träffa upp några fler sköna typer och sätta sig nere vid älven och fortsätta. Förut har vi alltid varit på udden vid älven på A-torpsidan men i år har vi avancerat till det lite mer fancy(?) Älvsbacka. Vi får se om det blir en sväng på Trästocks också. Man måste ju passa på! Haha... ;)

Nä, nu ska jag försöka göra nåt vettigt!


And your lover is just another lover

Årets Trästocksdebut gjordes ikväll. Frös röven av mig till Moneybrother. Hade det inte varit för att Anders är så förbannat sexig så hade jag nog kastat in handduken efter andra låten. Inte för att det var dåligt, långt ifrån, utan för att jag verkligen avskyr kyla.

Passade också på att titta på emos(om ni undrar varför jag har solglasögon på mig när det är mörkt ute så beror det på att jag inte vill bli bländad av deras kritvita hud) och diskutera politik med en vänsterpartist. Frågade honom vad vänstern kunde göra för mig. Det visade sig att det inte var så mycket... Men jag gav honom faktiskt en komplimang. Sa att jag faktiskt tycker bättre om vänsterpartister än sossar. Jag kan hellre respektera någon som har en åsikt än någon som bara lullar med.





Peppar inför morgondagen. Tre flaskor skumpa ligger på kylning. Mums! Men ikväll blir det bara bubbel i form av Samarin. Har ont i magen. 

Funderar på om jag ska krypa ner i soffan och kolla på film, eller krypa ner i sängen och börja på nästa shopaholic-bok, En shopaholic får en syster. Jag vet, det är rätt så tragiskt att jag läser de där böckerna men jag tycker att Sophie Kinsella skriver rätt så underhållande. Läste ut Karriär & köksbesvär idag. En fristående bok som var riktigt rolig!
Men jag lovar, jag ska läsa Kafka eller Sartre sen...på originalspråk också. (Bara för att vara riktigt pretentiös...) Men ärligt, jag har faktiskt läst sånt som Doktor Glas, Röda rummet och Brott & straff också... Det är sant!

Nä, varma sängen och boken får det bli!



Där allt förändras fast ingenting händer

"Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden"


Old habits die hard?

Jag har släppt allt.

Slutade röka till midsommar förra året. Rökte en cigarett på nyårsafton. Rökte inget mer föränn i början av sommaren och då blev det bara väldigt sporadiskt. Nu röker jag varje dag.

Började äta nyttigt och motionera någon gång just efter nyår. Det gick skitbra. Tills jag åkte utomlands. La dolce vita i Italien och söta drinkar och sliskiga bakverk i Estland. Kom hem. Bättrade mig lite. Sen började semestern. Nu är det glass, fika och onyttig mat mest varje dag.

I samma veva som jag blev nyttig bestämde jag mig för att i princip sluta dricka. Drack typ ett till två glas vin i månaden. Blev aldrig onykter. Sen kom de drygt två veckorna utomlands. Drack vin och drinkar varje dag, men aldrig så att jag blev full. Kom hem. Helt plötsligt blev det massor av fester och jag drack alla helger under den månaden och blev mer eller mindre full varje gång. Nu har jag semester och då dricker jag minst ett glas vin i princip varje dag.

Mitt sunda leverna åkte rakt ner i soporna. Jag vet att jag varken är beroende av cigaretter, socker eller alkohol. För jag vet att det blir så här varje semester(minus cigaretterna ifjol då). Jag vet att det är så för mina kollegor också. Men det är rätt så sjukt att bara för att man är ledig så ska livet vara en fest. Tänk så hemskt det skulle vara om man blev arbetslös... Haha.


Not so fresh

Jag känner mig vidrig! Håret är smutsigt, det smakar äckligt i munnen, benen är stubbiga och ansiktet känns fett. Så nu blir det duschen, tandborsten samt lite hårfärg för det här är ohållbart!

(Har världens största inombordsfinne på hakan också, men den går det ju tyvärr inte gör så mycket åt. Blä!)



Längtan

Jag måste ju vara knäpp. Eller världens mest blödiga person just nu... Jag satt just och kollade på en karta över Lissabon och helt plötsligt börjar jag gråta. JAG ÄLSKAR LISSABON! Och jag längtar så förtvivlat mycket tillbaka att det gör ont. Typ hemlängtan, fastän jag bara "bott" där i en vecka. Belém, Alfama, Baixa, Chiado, Restauradores, Cacihas. Alla vackra stadsdelar och platser. Jag förtränger att jag inte förstod mycket av varken kollektivtrafiken eller språket och att det är en jävligt jobbig stad att promenera i, utan tänker istället på alla underbara(och supersnygga) människor jag träffat och alla intryck som etsats sig fast. Åh...Lissabon!

Ser ut att bli dåligt väder idag. Förutom att fortsätta fixa här hemma så blir det nog en sväng på stan. En sväng till Solarieöarna(i ett desperat försök att behålla brännan), inköp av hårfärg samt skräpmat står på schemat. Drömde om chili-cheez i natt och jag känner fortfarande smaken i munnen. Mums! Och det är lika bra att passa på medan det forfarande är semester. För sen, då jävlar!


Lissabon har så många olika ansikten...




























Inredning och städning

Nu har jag diskat alla mina plåtburkar som brukar stå ovanpå överskåparna i köket. Har även "torkat" där uppe. Eller rättare sagt gnuggat i sinne med diverse medel. Vet ni hur jäkla flottigt, dammigt och äckligt det blir där uppe? Ändå anser jag mig själv vara rätt så pedant...

Skönt att det är gjort i alla fall! Nu återstår det bara att omorganisera allt imorrn...

Har även varit och kikat på tapeter och inredning till min walk-in-closet. Alltså hyllplan, speglar och sånt där. Börjar få lite mer grepp om hur jag vill ha det nu. Rosa, guld och vitt. Väldigt romantiskt, flickigt och elegant. Ååhh...längtar verkligen tills det blir att renovera där!





Hittade en underbart vacker ljust rosa vinyltapet som ser ut som moaré.
Simply silks heter kollektionen från Decor Maison.
(Bilden ger den verkligen inte rättvisa)

 

 


Ut med det gamla och in med det nya

Rensar skåp och lådor. Gör mig av med sånt som jag varken tycker om eller behöver. Det är en del... Jag är en hamster av naturen, det ligger i släkten. Jag skyller på att vi(inte jag då...)har upplevt krig och fattigdom. Vi sparar på allt för att "det kan vara bra att hitta". Men jag försöker tänka logiskt och inse att en del saker inte alls är bra att hitta. Som en gammal kaffebryggare som gubben som bodde här innan lämnade kvar, en elvisp som är direkt usel, en glasvas som jag aldrig använder för att den är så opraktiskt(och ful), ett otympligt träfat mm mm. En del ska kastas, en del ska jag försöka sälja på loppis och en del ska jag skänka till asylsökande.

Det är rätt så befriande att rensa ut gammal skit. Och det bästa av allt är att då kan man köpa nya grejer utan att få dåligt samvete. Bra va?

I höst planerar jag att göra om min klädkammare och då blir det i så fall att rensa ut en hel del kläder, skor och väskor. Är lite nervös inför det faktiskt...


Tankar

"Jag vill ha fria vägar ut
Jag vill ha kakan som jag äter
kvar på bordet hela långa livet"



Har nån slags kris igen. Känner mig rätt så uppgiven. Åldersnoja. Framtidsnoja. Nojar över det mesta faktiskt.

Vad ska jag göra med mitt liv? Vad vill jag göra med mitt liv? Ska jag nöja mig så här? Kan jag nöja mig så här? Hur ska jag kunna förverkliga mina drömmar?

Tankarna gnager i huvudet.

Vill känna mig ung igen. Men frågan är om jag någonsin känt mig speciellt ung?

Är en ung älskare det som behövs för att känna sig lite levande igen? En ung älskare vore kanske underbart, samtidigt som jag känner att det börjar vara dags att börja fundera över giftemål, barn och allt som hör till.

Kanske borde jag sälja allt jag äger och ta första bästa plan någonstans. Börja om på någon annan plats. I något annat land. Det skulle jag säkert ha gjort, om det inte vore för att min familj betyder så oerhört mycket för mig och att jag skulle dö bit för bit inombords om jag inte fick träffa dem varje vecka.

Vad som helst vore nog bättre än nu. Mitt liv har stagnerat. Och inte där jag ville att det skulle stagnera. Herregud, jag hade ju planer och drömmar. I den planen skulle jag vara i ett annat stadie av livet idag.

Men nu blev det inte så.

Vad gör jag åt det? Som vanligt ingenting utom att noja.




Busy living my life



Nja, kanske inte superbusy. Men det är sommar och det är min sista semestervecka. Så varför skulle jag sitta vid datorn hela dagarna?




Sparkling love

Längtar efter älsklingen och att skumpan ska bli kall.

Kan man annat än älska i-landsproblem?




Onsdag & torsdag

Igår hade jag och mamma loppis i Byske. Blev av med en hel del skräp faktiskt. Skönt! Blev rätt så fint väder där efter lunch också så jag satt och njöt i solen mellan kunderna.

På kvällen var jag och brorsan och hälsade på Kajsa en sväng. Det var rätt så länge sen vi sågs så det var riktigt trevligt! Ser fram emot nästa helg också...

Idag var det inte superbra väder på förmiddagen så jag drog en sväng på stan. Kom hem med en klänning från Indiska och ett par tygskor från Tommy Hilfiger som jag kikat på alltför länge... De satt helt perfekt!

Ikväll blir det chill och film med en kompis. Livets lata dagar...




Shopping och bakning

Det är farligt att ha med sig mamma på shoppingrunda. Hon är så jäkla bra på att se precis vad som passar. Färger, modeller mm. Hon ser om det är snyggt på redan när det hänger på galjen. Hon är också bra på att komma på användningsområden för allt. Fast det är ju rätt så skönt när nån annan rättfärdigar ens inköp åt en. Hihi. Mamma skulle bli världens bästa försäljare, så är det bara!

Men eftersom att jag får lön på torsdag så var jag tvungen att hejda mig lite... Kom bara hem med två bh:ar från Twilfit samt Triumph, ett linne från Mexx samt dekorationsstenar att ha i rabatten utanför ytterdörren. Bra grejer! (Även om jag har ungefär tusen bh:ar redan...)

Är rätt så sliten efter dagen. Den blev lång och intensiv. Trots det så fick jag för mig att baka alldeles nyss. Det händer typ...aldrig. Efter lite missförstånd mellan mig och matskedsmåttet så är kakan i ugnen i alla fall. Pitekaka blir det. Mums! (Hoppas jag...)


Har kikat på den och till och med provat den tidigare, men den gången köpte jag en annan. När jag tänkte köpa den typ två dagar senare var det bara en kvar, en 75A(it ain't gonna happen...). I Luleå fanns det också bara en kvar, men i min storlek! *happy*


Luleå

God morgon!

Jäklar vad duktig jag har blivit på att stiga upp på morgonen. När jag har semester funkar det, men inte när jag jobbar. Skumt. Haha.

Idag blir det en till mini-roadtrip, till Luleå den här gången. Åker med mamma, min moster + min mosters man. Blir att luncha på nåt trevligt ställe samt shopping! Min moster är sån att hon handlar kläder typ två gånger per år, men då köper hon allt då istället. Kul att tokshoppa åt nån annan, då går det ju mindre pengar! Hehe. Fast känner jag mig själv så hittar jag säkert nåt jag med...

Nä, bäst att hitta nåt snyggt att ta på sig och sticka till mamma.
Ciao!


Från strand till strand

Åkte ut till Bureå havsbad på förmiddagen. Solen var riktigt härlig och jag fick lite till färg, men det blåste nåt så förbannat! Vid två var jag less på att det stormade sand så då åkte vi tillbaka till stan igen.

Åt lite lunch/middag innan vi satte oss i den varma bilen igen och åkte till Byske havsbad. Även där stormade det, men vi åt mjukglass, kollade på norrmän(de är på riktigt inte riktigt kloka) och spelade minigolf. Vem vann om inte jag! Hehe. Hann även med en sväng till mormor på hemvägen. Drack kaffe och pratade om allt möjligt.

Har just satt i mig resterna av gårdagens pannkaksmiddag samt tagit en välbehövlig dusch. Håret var ju lagom fräscht efter sandstormen. Usch! Nu ska jag dega ner mig i soffan och kolla på film. Blev sugen på att se En shopaholics bekännelser då jag läser tredje boken i den serien just nu. Är segast på att se filmer så jag har inte hunnit med den än. Till filmen blir det ett gäng dragsters. Mums!





Le Beach

Sol och rätt så varmt idag med. Stranden hägrar...


Världsmästarna Spanien

Jag skrattade, grät och skrek. SPANIEN VANN VM-GULD!!

Iniestas hyllning till Dani Jarque. Casillas tårar. Fabregas segerdans.
Det var det finaste jag har varit med om på mycket länge. Spanien förtjänade verkligen att vinna och det här laget förtjänade i synnerhet att vinna. Kanske beror det på att jag sett en hel del La Liga, men det känns på något sätt så personligt med Spanien. Som att man känner spelarna personligen. Som att det vore gamla kompisar.

GRATTIS SPANIEN!!










Bilderna är stulna från Aftonbladet.




Förlängning

Fy f-n så spännande! :S


Söndag

Allt kändes mycket bättre när jag fick träffa min lover igår. Han hade "hittat" en cykel och cyklat heeela vägen från stan till mig. (Det är egentligen inte långt alls, men han som aldrig cyklar var mäkta stolt) Det räckte att se hans pillemariskt självsäkra leende för att få mig på bättre humör. Sötnos!

Då han tog en lång sovmorgon(till typ 14.30) så passade jag på att sola på balkongen, dricka kaffe, lyssna på radion och läsa En shopaholic säger ja. Älskar verkligen sol och värme!

Förutom att sola, mysa med H och handla mat med mamma så har jag inte gjort nåt idag. Skönt med en sån semesterdag också! Och det kunde behövas för under första semesterveckan har jag hunnit vara i Malå, Arvidsjaur, Burträsk, Byske och Piteå. Dessutom blir det troligtvis Luleå på tidag. Tycker om att ha mycket saker för mig, men en slappardag mitt i alltihop är heller inte helt fel.

Nu ska jag äta ugnspannkaka och ladda inför VM-finalen. Hejja Spanien! (Dessvärre tror jag att Holland vinner...)





GOD DAMN!


I'm just looking for a home

Har en klump av ångest i bröstet. Mår illa.

Har det helt underbart egentligen. Semester, sol, roliga aktiviteter, nära och kära. Men ändå, den där klumpen växer sig bara större och större. Känner mig sjukt ensam trots att jag ständigt omger mig med underbara människor. Det räcker liksom inte, och det gör mig så förbannad på mig själv! Jag har ingenting att klaga på, så varför känner jag så här? Jag har ingen rätt att må dåligt!

Men vad ska man göra? Just nu hoppas jag bara att allt känns bättre när jag vaknar i morgon. Men vad ska jag göra tills dess för att fördriva tiden?

 

Lördag

Var ju verkligen en jättesmart idé att trotsa vädret igår. Verkligen... Det var iskallt på stranden och molnen började hopa sig efter kanske 30 minuter. Då packade vi ihop, och tacka Gud för det! På väg mot stan igen så ösregnadet det. Såg knappt var jag körde, så illa var det. Så bra gick det med vår dag på stranden...

Kvällen hos min moster var i alla fall trevligt. God mat och massor av högljudda diskussioner. Som det brukar va. Eventuellt följer de med oss till Finland i höst. Det skulle vara toppen!

Idag blir det Piteå. Vet inte riktigt vad som händer där, utan jag hänger mest på. Ser i alla fall ut att vara rätt så fint väder idag. Det gillar vi!


:(

Fy fan så jävla deppigt att det inte är sol idag! Jag kommer aldrig att få spendera tid i Byske i sommar! Jag kommer att vara vit som ett lakan när jag kommer tillbaka på jobbet! 

Jag vill känna sanden mellan tårna! Vågorna mot kroppen! Jag vill bli brun! Jag vill spana lammkött! Äta glass i solen! Läsa min "nya" bok på mitt fina rosa badlakan från Armani!

Ååhh...

Är inte sugen på att göra nåt annat idag. Ingen jävla festival. Ingen shopping(!?). Inget degande framför tvn. Ingenting!

Men jag antar att jag får pressa i solariumet och kolla på bilder på Ronaldo istället. ;(






Nä, jag har fan en snyggdag idag och det händer inte varje dag så nu trotsar vi molnen och åker till Byske i alla fall! Får väl spela lite minigolf om inte annat.


Trevligheter och otrevligheter

Det blev inget Byske idag heller. Efter en del dispyter i morse så blev det så att jag följde med till Burträsk istället. Är nämligen marknad där i veckan. Shoppade ingenting(vad shoppar man på marknader liksom?) men hann i alla fall med att diskutera med ett gäng idioter som var där. Jag tänker inte ens nämna deras namn för jag vill inte ge dem gratis reklam, men om vi säger så här, det har blivit rätt så uppmärksammat i lokal media att de har haft ett bord på just den här marknaden. De hade ytterst bristfälliga svar på mina frågor och visste nog helt ärligt inte vad de pratade om.

På vägen hem åkte vi däremot förbi en loppis där jag hittade lite småsaker, så helt tomhänt kom jag ju inte hem. Hihi.

Ikväll har jag bara chillat. Städat lite, hängt på balkongen och dejtat soffan. Tror att det blir soffan en stund till lite senare. Den brukar ha en tendens att glömmas bort på sommaren. Kanske lika bra i och för sig...

Hoppas på fint väder imorrn med, även fast väderleksrapporten visade annorlunda. Men, blir det sol så blir det Byske. Då måste det bli Byske! Sen är det 55-årskalas hos min moster. Hennes man + min mamma fyller nämligen 55 i år så de slår ihop firandet. God mat och många skratt lär det bli. Det ser vi fram emot!







Bilder från förra helgens Malå-tripp


Lever livet

Jag har semester. Gör saker på dagarna. Och lever livet.

Det är därför jag har varit kass på att uppdatera här. Men nu så... ;)

Var som sagt på beachen i förrgår. Det blev Boviken istället för Byske. Very nice. Spanade på lammkött, badade fötterna och fick lite mer färg. Sen kom det världens spöregn, så då åkte vi och käkade skräpmat och sen blev det loppis på Kajutan också. En väldigt bra dag.

Igår hängde jag på stan på förmiddagen. Köpte en skitsnygg sjal/scarves i leopardmönster från Twist & Tango och åt Twister i solen. Åkte hem igen och sov en timme i soffan. Sen bar det av till Trädgränd. Hängde med Emma och Micke. Grillade, snackade skit, spelade ett sånt här "sommarspel"(minns inte vad det hette), såg på fotboll(YES, Tyskland gick inte till final!) och sen såg vi lite skräckfilm. Ytterst trevlig dag.

Nu ska jag alldeles strax på intervju. Har helt ärligt inte en aning om för vad, men det lär jag väl få veta där? Blir säkert bra, för prata är i alla fall en sak jag kan. Haha. Sen hoppas jag på att det blir ytterligare en dag på stranden. Byske havsbad helst. Men då måste det fina vädret hålla i sig... *hoppas*

See ya!


Sol och salta bad

Ska alldeles strax iväg och fixa mina naglar. Det behövs verkligen! De har vuxit en hel del sen sist om vi säger så...

Direkt efter salongen är tanken att åka ut till beachen i Byske. Just nu är det sol och 20 grader varmt(trots att klockan bara är lite drygt åtta) och jag hoppas att det får fortsätta vara fint väder idag. *håller en tumme* Jag har sån enorm beach-abstinens just nu att jag inte vet vad jag tar mig till om det blir dåligt väder. Jag behöver känna sanden mellan tårna och hur solen bränner mot huden. Lägg sen till lite stekig musik, iskallt mineralvatten och hunkiga killar i små badshorts och livet kunde inte vara bra mycket bättre!







Helgen som varit

Tillbaka till verkligheten och kusten igen. Malå var bra! Mysigt och riktigt fint. Men jag har aldrig någonsin känt mig så mycket som turist. Alla märkte direkt att man var utböling...

Tog massa bilder, men har inte orkat föra över dem till datorn än. Gör det lite senare och då kommer jag även att skriva mer om själva resan.

Tills dess får ni nöja er med den här fina bilden på mig och Helene som jag snott från
Matilda:





Asti och ost på bryggan. Ser rätt så mysigt ut va?


Semester!

Första semesterdagen idag!

Fast då jag jobbade till tre igår så känns det som att semestern började redan då. Var ut och käkade pizza, drack nåt glas vin och sen hängde jag med älsklingen resten av kvällen. En riktig myskväll! Dock ska jag kanske nämna att en myskväll i vår värld innebär att vi snackar fotboll, ser på K1 och skrattar åt svenskar. Mysigt va? Haha. Fast vadå, huvudsaken är väl att man trivs och vi är inte sådär puttinuttiga av oss.

Idag bär det av på weekend till Malå. Jag, brorsan, Matilda och Helene. Vi ska bo i stuga och gå på Musik vid Malån. Har aldrig någonsin varit till den där byhålan så jag vet inte alls vad man ska förvänta sig, men jag tror så här, det blir vad man gör det till! Trevligt sällskap, en dunk vin och lite fantasi brukar lösa det mesta!

Nu ska jag hoppa in i duschen samt packa det sista.

Hörs efter helgen!