Trevligheter och otrevligheter

Det blev inget Byske idag heller. Efter en del dispyter i morse så blev det så att jag följde med till Burträsk istället. Är nämligen marknad där i veckan. Shoppade ingenting(vad shoppar man på marknader liksom?) men hann i alla fall med att diskutera med ett gäng idioter som var där. Jag tänker inte ens nämna deras namn för jag vill inte ge dem gratis reklam, men om vi säger så här, det har blivit rätt så uppmärksammat i lokal media att de har haft ett bord på just den här marknaden. De hade ytterst bristfälliga svar på mina frågor och visste nog helt ärligt inte vad de pratade om.

På vägen hem åkte vi däremot förbi en loppis där jag hittade lite småsaker, så helt tomhänt kom jag ju inte hem. Hihi.

Ikväll har jag bara chillat. Städat lite, hängt på balkongen och dejtat soffan. Tror att det blir soffan en stund till lite senare. Den brukar ha en tendens att glömmas bort på sommaren. Kanske lika bra i och för sig...

Hoppas på fint väder imorrn med, även fast väderleksrapporten visade annorlunda. Men, blir det sol så blir det Byske. Då måste det bli Byske! Sen är det 55-årskalas hos min moster. Hennes man + min mamma fyller nämligen 55 i år så de slår ihop firandet. God mat och många skratt lär det bli. Det ser vi fram emot!







Bilder från förra helgens Malå-tripp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback