En snabb update

Är framme i Tallinn nu. Eller var det redan tio imorse. Vädret kunde ha varit bättre, men maten är i alla fall god och shoppingen ser lovande ut.

Akte buss hit med massa gruvarbetare fran Mala. Inlandsbor alltsa...jag säger da det! Batresan var grymt skoj! Trevlig stämning och goda drinkar.

Nu ska jag leta reda pü en flaska rött och sen är de Eurovison som gäller!

Ciao!


Tallinn

Imorgon(eller rättare sagt i natt) är det dags att resa bort igen. Den här gången blir det Tallinn med familjen. Jag älskar att resa och Sveriges gränser är jag mer än gärna utanför. Att resa är livet!

Har varit i Tallinn förut, men det var ganska många år sedan nu så jag har glömt den del. Ska bli intressant att skrapa på ytan och se om det är mer än "bara" en gammal sagostad. Jag är övertygad om att det finns mer... Beroende på väder och ekonomi så kan det hända att vi tar oss en tur någon annanstans i Estland också. Har inte planerat alltför mycket än.

Är tillbaka nästa måndag. Tror jag...









Milano - i korthet

Nu är jag hemma från Milano igen. Eller det har jag varit i två dagar, men jag har varit så jäkla trött och haft så fullt upp att jag inte har hunnit eller velat sitta vid datorn.

Resan ner till Stockholm var inte kul. Tåget var sex timmar försenat och de här sex timmarna fick vi spendera i Bastuträsk! För er som nån gång har varit i Bastuträsk så vet ni att det kanske inte är det hetaste stället att spendera en lördagskväll/natt. Bemötandet av personalen på SJ var också en katastrof, men det tar vi en annan gång...

Milano var i alla fall great! Shoppingen slog allt! Att jämföra shoppingutbudet i Milano med det i Sthlm är ungefär som att jämföra Sthlm med typ Arvidsjaur. Då kanske ni förstår... Armanis stora fina butik blev som ett andra hem och La Rinacente(ett stort varuhus med åtta våningar) slog NK med hästlängder. Så mycket shoppat blev det. Min plånbok är kanske inte lika nöjd som min garderob... Kan visa shoppingen sen!

Vi var även på konstmuseum och gick en sväng i Il Duomo. Blev inte så mycket mer kultur än det, men man ser ju vackra byggnader under tiden man shoppar också. Haha.

Blev tipsad om ett coolt uteställe som låg i en gammal kyrka. Det var verkligen det häftigaste stället jag varit på! Det såg fortfarande ut som en kyrka, men med en stor bardisk, stolar klädda i leopardtyg och en gigantisk kristallkrona. Supersnyggt! Förstår inte ens hur vi kom in där för allt var reserverat under aperitivo-timmarna och det var en stenhård vakt med vip-lista utanför. Vi var de enda som fick ett bord utan att ha reserverat. Varför vet jag faktiskt inte...

I onsdags var vi en sväng med tåg till Venedig. Vägen dit var vacker med vinodlingar och alper och runt Gardasjön var det superfint. Blev jättesugen på att åka dit nån gång... Venedig var också fint, men en riktig turistfälla. Skulle förmodligen inte åka dit igen, men det var jul att se i alla fall. Vi hade också stårlande solsken och jättevarmt den dagen så det var skönt att bara strosa runt och äta glass och jordgubbar och shoppa lite i de små butikerna.

Maten, drycken och i synnhet glassen och desserterna var toppklass. På hotellet bjöds det på champagne till frukost och om jag säger så här, det är inte svårt att anpassa sig till dyra vanor. Värre är det att sluta med dem när man kommer hem. Åt så mycket god glass och sorbet att jag säkert gick upp alla de där kilona som jag gått ner. Haha.

Alla italienarna var välklädda och snygga. Allt från barn, unga tjejer till gamla gubbar. Inga mjukisbyxor, leggings eller fula skor. Det kanske är hemskt att säga men det var verkligen jätteskönt att slippa se fula svenskar. Här kan nästan ingen klä sig propert och jag mår illa an alla fula leggings och foppatofflor. Även om inte alla var supersnygga i grunden i Milano så klädde de sig i alla fall snyggt och efter sina förutsättningar. De såg varken ut som horor eller white-trash-mammor. Och killarna hade inte säckiga byxor och skitigt hår. Skönt att slippa se folk som snusade också.



Och här kommer en liten bildkavalkad...



Alperna från ovan



Fina färgglada hus i Milano



Galleria Vittorio Emanuele II



Skyltningen i en av Louis Vuittons butiker



Armani hade en gigantisk bild på Ronaldo som täckte en hel husvägg



På tågstationen fanns han också



Hotellet



En random gata



Vespor och motorcyklar av alla de slag var poppis



En kyrka utanför Marc Jacobs butiken (om jag inte minns helt fel)



Il Duomo



Versace hade ett jätteläckert skyltfönster i sin gigantiska butik



Tågstationen som inte ens luktade piss



På Armanis café fanns det här supersnygga toaletten



Konstmuseumet som vi var på. Riktigt vackert!



En stor härlig park att koppla av i mitt i alla shopping



Det enda vattnet som fanns i Milano. Det var det enda jag saknade där. Vatten.



Inter vann italienska ligan dagen innan vi kom till Milano. Så här såg det ut på många balkonger i staden.



Vi råkade hoppa på första klass på väg till flygplatsen. Men jag klagar inte...


Milano baby!

Nu åker vi alldeles strax till Bastuträsk. Tåg till Sthlm. Sthlm och Uppsala imorrn. Måndag morgon går flyget till Milano om allt går som planerat.

Vet inte om jag kommer att kunna blogga så mycket. Beror på hur tillgången till datorer ser ut, och självklart om jag har tid och lust.

Har spenderat eftermiddagen med att krama och pussa på min habibi. Det + det fina vädret känns som ett bra adjö till Skellefteå och Sverige för den här gången. Snart väntar vin, god mat och massor av shopping!

Ciao! (Och för en gångs skull är det ett passande ord)


 

Lördag

Önskar att jag kunde säga att jag sovit åtta timmars underbar sömn i natt. Som ni kanske förstår är så inte fallet. Har sovit cirkus fyra timmar. Legat och grubblat och snurrat. Det är inte nån jävla resfeber. Jag har aldrig resfeber. Nej det är andra tankar som har våldtagit mitt huvud och min sömn i natt. Det¨låter dramatiskt, men det är sån jag är.

Är redan rätt så varmt ute. Säkert 15 grader i alla fall. Skönt, förutom att jag kommer att befinna mig på jobbet idag. Räknar med mycket folk! Kanske ingen höjdare med tanke på min sömnbrist, men, men...

Kärlek är som nikotin

"Jag vet han tror mitt hjärta
är en död o iskall sten
Säg att inget kunde vara mera fel än just det"



Jag saknar min älskling så mycket. Pratade med honom i telefon för ett tag sen och han var så himla gullig. Den där killen alltså... Han kan få mig precis dit han vill.

Förra helgen pratade vi en del. Jag sa också en sak som jag aldrig har sagt till någon tidigare.
Vid det tillfället var han både packad och trött, och jag vet inte ens om han hörde vad jag sa. Men jag fick i alla fall säga det och jag menar det av hela mitt hjärta.

Vi har hela tiden velat fram och tillbaka. En berg- och dalbana utan slut. Men jag känner ändå att oavsett var vi hamnar så har jag lärt mig en sak, att älska. Självklart älskar jag min familj och mina vänner, men jag har aldrig tidigare älskat en man. Allt innan H har bara varit ytliga relationer eller vänskap som jag har blandat ihop med kärlek.

Ibland har jag trott att mitt hjärta har varit kallt och hårt som sten. Tänk om jag förstod då vad jag vet nu. Mitt hjärta är fyllt med kärlek, men det tar en tid innan jag kan sätta ord på den kärleken.

Jag älskar dig Hassan!






I'm here to make money and get laid




"I've got so many regrets
I smoked too many cigarettes
I've had more blondes than brunettes
I'm not expecting your sympathy
But it's all been too much for me"




Robbie...en gammal favorit.



Fixa fossingarna

Fredag idag. Då jag bara har jobbat en dag hittils den här veckan så känns det faktiskt inte som att det är helg. Speciellt inte då jag dessutom jobbar förmiddag imorrn och åker bort på kvällen.

Men i alla fall...jag tänker ha en trevlig dag ändå!

Ska först på fotvård. Hur lyxigt är det inte att ha nån annan som får fixa ens fötter? Brukar sköta om dem själv i vanliga fall, men nu tänkte jag att det skulle vara skönt att slippa det för en gångs skull. Och såklart vill man vara på topp när man ska utv och resa.

Efter fotfixandet blir det lunch med Matilda på Waynes. Det ser jag fram emot! Skvallra och äta mumsig sallad. Och om du hinner läsa det här Matilda, påminn mig om att jag har skvaller som du måste få höra!

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ciao!




Packad

Den där power-napen var ingen bra idé. Är fortfarande riktigt trött.

Fick i alla fall mina jeans uppsydda. Tack snälla mamma! Självklart kan jag lägga upp byxor själv, men hon skulle envisas med att göra det åt mig så. Jag och brorsan åkte och åt pizza sen. Ruggigt gott med oxfilépizza...men tyvärr också ruggigt onyttigt. Det går inte så bra för mig som ni märker...

Nu ska jag släng in en tandblekning, peela mig och kladda på en ansiktsmask. Kanske lite BUS också. Undertiden tänkte jag försöka börja packa. Jag är så dålig på det där. Skjuter alltid upp det till sista sekunden, men nu jäklar! Det tar ju sin lilla tid om man ska försöka planera outfits och sådär. "Finskor" kommer jag att skippa då jag är rätt så övertygad om att jag kan hitta det på plats...





En sån här fin reseförvaring(fast i guld) för smycken fick jag av min bror i födelsedagspresent.
Kommer att bli perfekt att ha med sig!


Powernap?

Somnade i soffan. Vaknade nu, ca 2,5 timmar senare. Det var välbehövlig sömn. Men jag känner mig som att jag blivit överkörd av ett tåg.

Måste sy upp två par jeans nu. Så går det om man är kort.

So long!


Sommar, sol, sand, hav

Kan det inte bli sommar nu? Nu, nu, NU!!

Längtar efter sandstränder vid havet. Det är nog det mest underbara som finns. Kan spendera hela dagar vid havet. Älskar doften av salt. Älskar att känna den mjuka sanden mellan tårna. Att promenera i vattenbrynet och leka i vågorna är helt underbart. Energi och livskvalitet på högsta nivå!

Trots det har jag aldrig varit på en riktigt charterresa då jag inbillar mig att jag skulle bli alldeles för rastlös...






If you fall for me, I'm not easy to please

Sa jag förresten att Kajsa har en walk-in-closet to die for? Det har hon. Helt j-a underbar! Perfekt ljus, stora ytor, bra förvaringsmöjligheter och en gigantisk spegel. Jag är riktigt avis och jag känner att jag måste ta tag i min det första jag gör när jag kommer hem igen. Just nu ser den ut som ett bombnedslag...

Håller på att tvätta på tal om kläder. Var dödstrött när jag vaknade men tvingade mig ändå att gå upp. En stor kopp kaffe senare är jag inte ett dugg piggare. Får se till att sova ordentligt i natt, för jag vet att natten mellan fredag och lördag lär det inte bli många timmars sömn.

Förutom att tvätta så måste jag städa. Hatar att komma hem efter en resa och så är det stökigt och skitigt. Hatar i och för sig när det är smutsigt och stökigt annars också...

Hinner jag sola idag så vore det bra. Vi får se hur det går med den saken...







Mariah Careys walk-in-closet är drömmen.
Å andra sidan ingen realistisk dröm då den är ungefär lika stor som hela min lägenhet...


Onsdagen - en bra dag!

Den här dagen har verkligen varit jättebra!

Först den sköna förmiddagen då jag verkligen blev
ompysslad. Sen middag med trevliga kollegor och branchfolk. Maten var riktigt bra! Hjortfilén var mör och perfekt rosa, potatis- och jordärtskockskakan to die for och alla tillbehören var mitt i prick. Det enda jag kan klaga på var den lite överstekta pilgrimsmusslan. Träffade gamla lärare och fick flashbacks från gymnasietiden också... Efter middagen blev det häng i Kajsa och Rickys nya fina lägenhet. Balkongen och den utsikten säger jag bara. Inte illa! Kajsa var som vanligt en superb värdinna som fixade tilltugg och såg till att kvällen blev riktigt trevlig. Tack!

Nu ska jag lösa lite korsord och sen sova. Har tvättid 7.00 imorrn bitti...


(Det enda negativa idag var det stora kaloriintaget. Trots en liten lunch(en Nutrilett bar) så känner jag bara att det blev för mycket. Men imorrn är det en ny dag!)



Marky Marc

 



Hur coola är inte de här örhängerna från Marc by Marc Jacobs?

Börjar vara en del på listan över vad som ska kollas in i Milano nu...
(Hoppas, hoppas, hoppas bara att planet går!)


Life in plastic, it's fantastic!

Hemma igen med nya naglar och ny frisyr. Är riktigt nöjd! För första gången på väldigt länge så blev jag nöjd med frisören och klippningen. Hon lyssnade på vad jag sa och hon var även väldigt teknisk kunnig. Tog bort ca 10 cm på längden och klippte snedlugg. Färgen ser också jättefin ut nu. Även nageltjejen var en riktigt pärla. Hur trevlig och gullig som helst! Gjorde inte jättelånga naglar, utan sånna som faktiskt går att leva ett normalt liv med.
 




Vad fula händer blir på bild!



Nu ska jag diska och kanske dammsuga. Sen måste jag börja göra mig klar för middagen. Hotell & restaurang-eleverna bjuder oss på tre rätters branchmiddag som tack för att de har fått slava som praktikanter hos oss. Haha. Trevligt att träffa lite kollegor utanför jobbet någon gång också.

Senare ikväll blir det en sväng till några bekanta. Ska kika på deras nya lägenhet och kanske dricka lite vin. Massa babbel lär det också bli. Kajsa har varit i Milano i vinter så hon ska ge oss lite tips på bra ställen. Hörde talas om en nattklubb i en gammal kyrka bland annat...

 


Hår och naglar

God morgon!
Snart åker jag in till stan och fixar naglarna och klipper mig. Är trött men peppad!

Slängde förresten i en ljusbrun toning igår. Kände att jag blev lite för blond efter sista slingningen. Dessutom var det lite flammigt mot benan. Ville inte skämmas hos frisören. Nu är det fint, men lite väl mörkt. (Jag blir ju f-n aldrig nöjd!) Fast det gör ingenting att det är mörkt, jag vet ju att det kommer att tvättas ur då det inte ens var en intensivtoning.

Ja, ja...färdig babblat. Nu måste jag fixa till mig lite innan jag drar.
Ciao!





Jag sa ju att Portugal var kul!

"Den helige andes bank"(Banco Espirito Santo) hade reklam med Cristiano Ronaldo. Kul och lite annorlunda! Speciellt kul var det att de står "Liga me" på den vänstra bilden. Jag tolkade självklart det som att han erbjöd ja, vissa tjänster. Frågade dock aldrig på banken om det var så...




De här bilderna var egentligen gigantiska affischer vid kanten av en stor väg. Här se de så pyttiga ut...



All the places you have been trying to find a love supreme

Har hittat en jättefin kavaj på second hand idag! Den är svart, lite slapp, utan slag och lite härligt Chanel-ig med sina kantband. Fast egentligen är den finsk och har dessutom coola axelvaddar. Blev riktigt nöjd!

Det är synd att jag inte har en fungerande kamera här hemma. Men den kommer att vara jättesnygg till ett par lite ljusare jeans och ett (vitt?) linne.

Happy! Happy! Happy!


Tisdag

Sov lite för länge idag också. Fan, bara för att jag säger sådär att jag inte pallar att sova längre än till nio så är det precis det jag gör. Snacka om att ha dubbelmoral...

Jobbade min sista eftermiddag för den här månaden igår. Känns grymt skönt! Skulle egentligen ha jobbat idag också, men jag bytte med Jessica så att jag kan gå på föreningens årsmöte ikväll. Det brukar kunna bli riktigt livat! Haha. Men jo, faktiskt. Har bara två förmiddagar kvar att jobba i maj. Sen jobbar jag juni och går på semster i juli. Varför jobba ihjäl sig när man kan vara ledig och ändå få betalt?

Måste förbi resebyrån idag för att fixa några papper. Är bara så jävla rädd att flyget inte ska gå på måndag. I så fall vet jag inte vad jag tar mig till...





Skönaste låten just nu



Alors on Danse - Stromae


Jag är totalt förälskad i den här låten.



Helgen som var

Nej, det blev inga inlägg igår. Hade vaken tid eller lust. Därför summerar jag helgen nu istället.

Lördagen bestod av en sväng på stan. Kaffedrickande på CK, 20 minuter i solariet och några butiker. Träffade H med vänner som var på väg ner till älven för att pimpla öl. Lät så trevligt så jag och brorsan bestämde oss för att pimpla vin på min soliga balkong istället. 18.00 var en flaska vin avklarad och tyvärr fanns det inget mer... Smått tipsy så begav jag mig till Emma och gänget för grillkväll. Satt ute och åt för första gången i år. Som planerat så missbrukade jag den grillade majsen. Så j-a gott! Sen körde vi klassikern Singstar, och för första gången på väldigt länge så vann jag och Emma över grabbarna. Såg lite fotboll också. (J-a Barca!!) När jag kom hem senare på kvällen/natten så hängde jag och H. Snackade massor, kramades och hade det jättemysigt. Blev dessvärre inte så mycket sömn...

Igår var det en rätt så chill dag. Var iväg en sväng, käkade någon form av lunch-middag på Waynes och sen sov jag i soffan hela kvällen. Skönt, men sen fick jag nån jäkla ångest och började tänka alldeles för mycket. När man tror att vissa känslor har svalnat och lugnat ner sig och så kommer allt bara tillbaka. Det är lite omtumlande.

Idag jobbar jag eftermiddag. Har inte gjort nåt alls nu på morgonen förutom att äta frukost och sitta vid datorn. Känner mig seg för att jag har sovit för mycket. Kanske lite frisk luft kan råda bot på det?







Portugisiska är ett kul språk...
Då vet ni det!




In vino veritas

Nu blir det rött från Italien i solen på balkongen.
Det är vår! Och det är helg!
Livet leker...



Where were you while we were getting high?

God morgon lördag!

Har redan varit vaken ett tag, kanske en timme. Ätit frukost, druckit riktigt starkt kaffe och har en nostalgitripp med Oasis. Jag pallar inte att sova hur länge som helst nu för tiden. Måste kliva upp före nio på vardagarna och före tio på helgen, annars får jag panik! Känns så bortslösat att sova längre. Jag kan göra undantag om jag har sovsällskap och vi inte gått och lagt oss före typ sex-sju på morgonen, men oftast kliver vi upp rätt så tidigt ändå. Det sjuka är att jag inte går och lägger mig tidigare på kvällarna, utan jag har(för första gången i mitt liv) insett ungefär hur mycket sömn jag behöver. För mycket sömn gör mig bara trött och seg. Så då vet ni det!

Vad händer idag?

Jag måste börja med att cykla till macken och köpa olja till bilen. Vågar inte köra mer innan jag fyllt på. Jag vet ingenting om sånt där med biltillbehör eller teknik, men på sånna ställen brukar det oftast finnas hjälpsamma män som får känna sig lite duktiga då de vet mer än en, så det är ju bra! Men värst var ändå på Jula där en i personalen skulle förklara för mig hur man borrar och sätter in en plugg i väggen. Hey, jag är inte helt lobotomerad! Jag frågade bara vilken plugg som passade till det jag skulle göra. Idiot!

Sen planerar jag en sväng till Solarieöarna. Ska bli skönt då jag har fryst så mycket de senaste dagarna.

Ikväll är det grillning med vänner som står på schemat. Börjar redan vara lite less på grillat. Eller mest på alla feta tillbehör som potatissallad, pommes och bea. Däremot är jag helt hooked på grillad majs. Mmm... Får äta sallad och grillad majs istället. Det duger! Hade velat se Real-matchen också, men då visar de den j-a Barca-matchen på tv istället. Hata Barca! Och hur kul är det att se reprisen på matchen sen? De är ju dumma som ens visar sånt! (Fast jag lär väl se den i alla fall...haha)

Nä, nu är det dags att börja göra nåt. Jalla!






Ronaldo eller
Messi?
Svårt val?
Jag kan inte fatta att han är yngre än mig!



Allt är bara Armani, Armani, Armani!

Jag behöver ingen ny parfym. Har en hel hylla med dem redan...

Men jag kan ändå inte motstå att dofta på nya, klämma på förpackningar och titta på fina flaskor. Alla älskar väl det som doftar gott och kommer i lyxig förpackning? (Oavsett om det är en parfym eller en man...)

Nu är jag sugen på den här, Armani Diamonds. Mycket tjat om Armani på senaste tiden, men hey, kan jag rå för att jag råkar gilla det märket? Den doftar kvinnligt och gott. Nästan lite "tantigt". Jag kanske är udda, men jag gillar lite tantiga dofter som Diors Pure Poison och Classique från Jean Paul Gaultier. Sån är jag.



Och hur snygg är inte flaskan?



"Pysselkväll"

Dejtar mig själv ikväll. Efter en timme i soffan så tänkte jag ägna mig åt lite skönhetsvård.

Ytterligare en sväng slingor(blev lite ljusare i underhåret förra gången faktiskt). Brynen ska noppas och färgas, även fransarna ska få färg. Tänderna ska blekas. Ska ta en lång dusch, peela mig och avlägsna äcklig stubb från benen. Kanske kladdar jag på en ansiktsmask också. Och voila, a brand new me! Eller nåt sånt...




Tycker att Brigitte hade så j-a snygg frisyr på den här bilden.
Är sugen på att testa nåt liknande, fast med snedlugg. Nu är jag ju inte riktigt lika blond, men jag tror att det skulle kunna bli rätt så snyggt i alla fall. Kanske gör nåt liknande imorrn...



- 1,2 kg

Jag hade inte gått upp. Tack gode Gud! Hade gått ner 1,2 kg istället. Det är åt rätt håll, men det är egentligen alldeles för lite. Har gått ner någonstans mellan 9-10 kg totalt och ca 12 cm i midjemått. Sakta men säkert går det åt rätt håll och jag har åtminstone gått ner allt det jag hade gått upp året innan(5-7 kg).

Men att jag skulle klara mitt mål på 20 kg till nästa månad är ju ett skämt. I så fall måste jag sluta äta helt eller nåt. Omöjligt. Men kan jag gå ner två kilo till innan slutinvägningen(nästa månad) så får jag faktiskt vara nöjd. Är ju inte så att jag kommer att börja vräka i mig efter det heller, utan nu känner jag att jag faktiskt har börjat ändra livsstil och matvanor på riktigt.

I början av tävlingen skrev jag varje dag ner vad jag hade ätit här på bloggen. Sen gjorde jag ett blogguppehåll och i och med det så blev det ingen mer matdagbok. Nu har jag beslutat mig för att börja om med det, för det var faktiskt inte så tokigt! När man skriver ner vad man äter så är det lättare att hålla koll och man känner sig "skyldig" om man har ätit onyttigheter.

Allt jag skrivit tidigare finns under katergorin "
Mission impossible".  

Freitag!

Fredag! Ledig helg! Yippie! Jobbar dessutom bara två dagar nästa vecka. Och sammanlagt bara tre dagar till den här månaden. Snacka om lyx! Speciellt då man får betalt för att vara ledig. Annars vore det inte mycket till lyx...

Ska jobba idag också. Förmiddag. Börjar dagen med invägning. Är så sjukt nervös för jag är rädd att jag gått upp istället för att gå ner. Kommer att skämmas ihjäl och bli ytterst besviken på mig själv i så fall. Står jag stilla blir jag heller inte nöjd, men i det här läget känns det som att det får fan räcka så. Kan inte förvänta mig mer. Men som sagt, blir hårdkörning nu!

Annars då? Har bara diffusa planer för helgen. Träffa vänner, chilla och kanske gå på loppis. Sola en eller två gånger och pyssla om mig själv. Ikväll blir det nog en sån kväll, om inget annat dyker upp dvs...




Vill bara ta ett chillpill och ha en så här skön helg...


Mat, blommor och ja, mat

Köpte en jättefin bukett med orangea blommor och pinjekvistar inför helgen. Annorlunda och fint. Köper alltid snittblommor inför helgen nu mera. Snacka om vuxen(tant?)poäng!

När jag ändå var inne på det här med blommor så passade jag på att fixa lite fint här utanför lägenheten. Har ett par kvadratmeter utanför ytterdörren som är "mina". Lite buskar, ett par perenner som jag planterade ifjol och en stengång. Krattade och tog bort allt det döda från plantorna. Det är sjukt så mycket löv som kan samlas på en så pass liten yta. Fyllde en stor sopsäck. Ska väl plantera lite sommarblommor och kanske nån mer perenn där så småningom.

Var kanske inte det smartaste att slita där ute med tanke på mina stackars revben som vägrar bli bra. Känner mig riktigt sliten nu. Ont i revbenen, ryggen och ena axeln. Är det också vuxenpoäng? ;P Blir bara att slappa framför tv:n resten av kvällen. Kanske slänga in lite tandblekning i käften. Vi får se. Vi får se...

Har invägning imorrn så jag tänker inte äta så mycket ikväll. Men med tanke på min snåla middag så måste det i alla fall bli nåt mer än glaset med citronvatten som jag sippar på just nu. Magen skriker efter mat! Får se om jag kan hitta nåt lätt i kylen. Har inte varit jätteduktig med bantningen sista tiden(inte alls faktiskt) och jag blir förvånad om jag har gått ner nåt alls den senaste månaden. Blir att hårdköra sen. Veckan som återstår till Italienresan blir stenhård. I Italien tänker jag äta och dricka det jag vill(annars vore jag väl riktigt dum!), men samtidigt rör jag på mig extremt mycket när jag är på semester så jag tror inte att det blir nåt problem. I Tallinn får jag försöka vara mer restrektiv, men jag kommer såklart inte bara att leva på sallad där heller. När jag kommer hem blir det att fortsätta vara stenhård till semestern(ca en månad). Så ser planen den närmaste tiden ut...

Nu blev jag jättehungrig av allt matsnack. Ciao!







En snabbis

Späckat schema. Har hunnit hem från jobbet efter en sväng till brorsans lägenhet. Har fått i mig en tidig middag i form av en Nutrilett-shake. Nu ska jag storstäda badrummet och sen blir det en sväng upp till Solbacken. "Måste" köpa blommor inför helgen, har ett ärende på Expert och sen var det mer grejer också.

Jalla, jalla!!


Onsdag - going blonde?

Hemma efter en lång dag. Har blivit en hel del sånna på sistone. Trevligt men lite ansträngade ändå.

Har slängt i lite fler slingor i underhåret. Får se om man ens kommer att se någon skillnad... Men jag ska bli ljus igen, det har jag bestämt mig för! Även om det kommer att ta tid... Omväxling förnöjer sägs det ju. ;)

Blev utbjuden på middag i afton av pappa. Pappas blivande sambo och min bror var också med. Åt entrecote med potatisgratäng. Kanske inte den bästa entrecoten som jag ätit, men klart godkänd! Snacka lite goja och blev enormt shoppingsugna då vi kom in på ämnet italiensk design. Behöver jag säga att jag längtar som f-n till Italien nu!

Har försökt fixa lite här hemma ikväll. Diskat och plockat undan lite. Imorrn är det torsdag vilket i vanliga fall är min städdag inför helgen, men då jag jobbar förmiddag och har lite ärenden efter jobbet så känns det bra att få bort lite redan idag. Ledig helg har jag också. Inte illa!

Nä, nu ska jag skölja ur håret och se hur det blev.

Natti natt!




Dagens Ronaldo. Bara för att han är så snygg... Se och njut!



Good morning sunshine!

Eller ja, det är nog mest moln men nån liten solstråle kikar fram i alla fall.

Idag jobbar jag. Tre förmiddagar på raken. Det är typ det jobbigaste jag vet egentligen. Jag är ingen morgonmänniska och jag hinner verkligen göra noll annat än att jobba för jag är så jäkla trött när jag slutar också.

Dessvärre har jag en del saker som jag måste göra. Alldeles för mycket saker egentligen. Det kommer aldrig att gå ihop! Å andra sidan är jag verkligen ingen tidsoptimist heller, så jag brukar trots allt hinna med det mesta jag har planerat...

Nu ska jag kika om det går att boka visning av Nattvarden. Är lite bökigt det där...


D&G-crises

När vi satt och åt lunch i Luleå så insåg jag helt plötsligt att jag bara hade ett örhänge på mig. Flög upp ur stolen och skrek nåt i stil med "Var är det? Var är det?". Hittade det ingenstans på golvet i närheten och inte heller i håret(ibland fastnar det grejer där...). Började fundera på var jag hade varit innan, men insåg rätt så snabbt hur svårt det är att hitta ett örhänge någonstans i Luleå. Kikade både i och utanför bilen när vi kom tillbaka till parkeringen. Kom nämligen på att jag hade tagit av mig koftan och lagt i bilen innan vi gick på stan. Inget örhänge där heller.

Till historien ska väl tilläggas att det inte var vilket örhänge som helst, utan ett från D&G som jag är väldigt förtjust i. De kanske inte är jättedyra, men de går heller inte att köpa längre. Blev rätt så deppad men insåg ju rätt snabbt att jag förmodligen aldrig skulle få återse örhänget igen.

Kom hem ikväll och plockade av mig mina smycken och skulle lägga dem i porslinsasken som jag alltid lägger dem i på kväll. Vad får jag se där om inte det försvunna D&G-örhänget! Jag tyckte väl att någonting kändes annorlunda och lite fel imorse när jag tog på mig mina smycken, men jag var så stressad så jag hann inte fundera alltför mycket på det. Tydligen var jag så stressad att jag bara tog på mig ett örhänge... Thank God!

Jag vet att det är ett riktigt i-landsproblem, och förmodligen tycker ni att jag är löljig, men åh så glad jag blev när det där (jäkla) örhänget låg i asken!








Luleå idag

Hann visst med att sitta vid datorn en snabbis nu på morgonen också. Uppe med tuppen! Eller åtminstone tidigare än vanligt...

Nu ska jag kasta på mig kläder och kladda på mig lite smink och sen åker vi.

Ha det fint idag!




Och ja, jag inser att det här var ett totalt onödigt inlägg, så för att glädja er lite så slänge jag in en liten bild på allas vår Ronaldo när han shoppar. Som sagt, "dagens Ronaldo".



En helt vanlig måndag

Hittade lite mer på affären(affärerna) än min lilla shoppinglista. Tur det! Haha. Brorsan skulle köpa en tv också, och då var jag såklart smakråd. Huvudsaken är att den är snygg, för jag menar, i princip alla nya tv:ar har ju bra bild om man köper dem på en vettig affär. Blev en Philips(tror jag...) med rundade hörn och en liten plexiram. Rundade hörn är viktigt. Tycker inte om de som har vassa hörn. Det är fult och vassa hörn har dålig chi.

Fick middag hos mamma sen. Hennes goda biff stroganoff med ris. Och nu när jag kom hem så åt jag lite dessert i form av kesella med frysta hallon. Kom på den fantastiska ideén att pimpa med ett smulat digestivekex(fullkorn) också. Då blev det ännu mer likt cheesecake. Mums!

Har fått min dos av Hollywoodfruarna för den här veckan och sängen hägrar. Imorrn ska vi nämligen en sväng upp till Luleå för att kika i butiker och växla pengar. Jag hatar att vi inte har Forex i den här stan! Tycker att Luleå är rätt så mysigt, betydligt trevligare än Umeå i alla fall!

Nä, sängen och lite korsord nu då.
Natti!


Don't you ever for a second get to thinkin' your irreplaceable

Sitter och försöker skriva en handlingslista. Storhandling står nämligen på dagens schema. Hur mycket "storhandling" det blir återstår dock att se, än så länge står följande på listan: Citron, toapapper, ost och mjölk. Jag är bra på det här. Haha. Grejen är väl den att jag har väldigt svårt för att planera vad jag ska äta. De flesta dagarna vet jag inte ens om jag kommer att äta hemma eller om jag är någon annanstans när det nalkas middag.
Lovade ju ett inlägg igår kväll, men jag håller inte alltid vad jag lovar. Såg först slutet av Real Madrid-matchen(vilken j-a match och vilken j-a matchhjälte Ronaldo är!!), sen blev det film i form av Good luck Chuck(helt okej film faktiskt) och sen somnade jag framför Entuorage. Vaknade vid ett och hasade mig till sängen.

Har sovit sådär halvdåligt. Revbenen vägrar ge med sig. Knaprar Citodon, men inte ens de hjälper speciellt mycket. Ja, ja...någon gång måste det väl ge sig.

Dagens låt: Irreplaceable - Beyonce

"So since I'm not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you?"




Fel lag, men rätt kille.
 


No time for us

Vill bara säga att jag lever och just därför hinner jag inte blogga. Haha...

Hinner det inte nu heller egentligen, men ikväll så lovar jag att uppdatera!