Helgen som var

Nej, det blev inga inlägg igår. Hade vaken tid eller lust. Därför summerar jag helgen nu istället.

Lördagen bestod av en sväng på stan. Kaffedrickande på CK, 20 minuter i solariet och några butiker. Träffade H med vänner som var på väg ner till älven för att pimpla öl. Lät så trevligt så jag och brorsan bestämde oss för att pimpla vin på min soliga balkong istället. 18.00 var en flaska vin avklarad och tyvärr fanns det inget mer... Smått tipsy så begav jag mig till Emma och gänget för grillkväll. Satt ute och åt för första gången i år. Som planerat så missbrukade jag den grillade majsen. Så j-a gott! Sen körde vi klassikern Singstar, och för första gången på väldigt länge så vann jag och Emma över grabbarna. Såg lite fotboll också. (J-a Barca!!) När jag kom hem senare på kvällen/natten så hängde jag och H. Snackade massor, kramades och hade det jättemysigt. Blev dessvärre inte så mycket sömn...

Igår var det en rätt så chill dag. Var iväg en sväng, käkade någon form av lunch-middag på Waynes och sen sov jag i soffan hela kvällen. Skönt, men sen fick jag nån jäkla ångest och började tänka alldeles för mycket. När man tror att vissa känslor har svalnat och lugnat ner sig och så kommer allt bara tillbaka. Det är lite omtumlande.

Idag jobbar jag eftermiddag. Har inte gjort nåt alls nu på morgonen förutom att äta frukost och sitta vid datorn. Känner mig seg för att jag har sovit för mycket. Kanske lite frisk luft kan råda bot på det?







Portugisiska är ett kul språk...
Då vet ni det!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback