Tid

Jag skriver när jag har tid. Just nu har jag inte det.
Men kanske imorgon?

Saker jag aldrig skulle stoppa i min mun...

Jag lagar mat på jobbet varje dag. Lika ofta klagar jag på mat jag inte gillar har jag kommit fram till... Finns många specifika rätter som jag inte äter. Typ ärtsoppa, köttbullar med potatis och brunsås, makaronipudding mm mm. Listan kan göras lång.
Sen finns det även vissa kategorier mat som aldrig når min mun. Snackade om det med en kollega idag, och här har ni min lista på mat som jag aldrig skulle äta:

Blodmat: Varken blodpudding, blodpalt eller någon annan blodmat skulle jag någonsin vara i närheten av. No way in hell!
Inälvsmat: Jag hatar lever! Det är nog det äckligaste som finns. Det är emot alla mina principer att äta både lever, njure, mage, hjärna eller tunga(är det ens inälvsmat?). Varför äter folk sånt? Jag kan inte ens äta leverpastej.
Korv: Med undantag från riktigt kryddiga korvar och lammkorv så äter jag inte sånt. Det smakar inget och vad det innehåller vill jag inte ens veta.
Skaldjur: I värsta fall kan jag tänka mig att äta räkor eller kräftstjärtar, men där går min gräns också. Är rädd för sån mat...

Sen avskyr jag oliver, getost, bananer i mat, mat som sötats med sirap(tyå kålpudding, bruna bönor, kåldolmar), raggmunkar, isterband och messmör. Blä!

Vad jag äter?
Jag gillar faktiskt mycket. Nötkött. Ytterst små mängder griskött. Kyckling. Fisk(men bara vissa sorter). Lamm. Kalkon. Mängder av fetaost, annan ost, lök i alla former, vitlök, bönor, bulgur, nästan allt som är kryddstarkt, pasta, ris, couscous, frukt, yoghurt, grönsaker, grovt bröd mm mm.

Men jag tycker inte att det är fel att vara kräsen när det kommer till mat. Man lever bara en gång, och varför ska man då tvinga i sig massa äckliga saker? Och vi lever i ett land där vi har råd att ställa krav på maten och där vi kan välja(och välja bort) det vi vill. De fattiga barnen i Afrika får det inte bättre för att jag tvingar i mig leverbiff eller falukorv.

 


Sorry Scan. Hyser inget agg mot er personligen...

Sent en Lördagskväll

Igår hade jag en jättetrevlig kväll. Idag? Nja, kanske inte. Har tvättat, somnat i soffan och sett på Las Vegas. Dvs, jag har varit med om roligare kvällar. Men vad gör man när det i princip aldrig finns några lediga tvättider? Rena kläder vill jag ju gärna ha ändå...

Imorrn har jag lovat att jobba. Visst, det är skönt att vara ledig också, men samtidigt så blir jag fan rastlös av att vara ledig mer än en dag också. Allt är en vanesak, och nu har jag vant mig med att jobba.

Efter jobbet bjuder mamma på middag. Lite släktingar som kommer dit och sådär. Så jag antar att det blir den hel del skvaller på högsta volym och god mat såklart. Kul det. Speciellt om det är bra väder då vi hade tänkt sitta ute.

Nu ska jag renbädda sängen och läsa lite.
Ciao!


Adam + Håkan = Sant

Det har blivit mycket musik under senaste veckan. Först Kleerup + en del annat på Trästocks förra helgen. Och igår var det som sagt PDOL med Adam Tensta och Håkan Hellström som gällde.

Uppladdningen var inte den bästa. I torsdags fick jag världens migrän. Spydde på kvällen när vi kommit hem från Umeå. Knarkade en massa på fredagsmorgonen och åkte till jobbet trots att jag fortfarande hade fruktansvärt ont. Spydde av smärtan så fort jag gjorde någonting, fick i mig noll till lunch och vid 12 så sa jag tack och adjö, det funkade ju inte att spy på jobbet direkt. Sov från det att jag kom hem till ca 17.00. 45 minuter senare satte jag mig och körde mot Piteå. Drogad av min medicin och utan att ha ätit nåt på hela dagen. Men, vad gör man inte för bra musik?

Hur som helst. Skallen sprängde, men bra, de var det! Jävligt bra!

Först såg vi Adam Tensta. Eller nej, före honom var det faktiskt Mange Schmidt, men det räknas inte för det var så jävla dåligt! Adam däremot var klockren! Bättre än sist till och med. Allt klaffade perfekt. Trummisen var grym. Sidekicken Eboi var riktigt bra. Samspelet mellan honom och Adam var lysande. Allt kändes väldigt genomtänkt och musiken är verkligen välproducerad. Adam är en fantastisk rappare och entertainer. Längtar redan efter nästa plattan. Utan att överdriva kan jag säga att Adam är bäst i Sverige just nu. Och inte bara i genren hip-hop. Och visste jag det inte, skulle jag aldrig tro att han var en svensk rappare. Han är för bra för det. Han är en klass för sig. Helt klart.

Från välproducerat, perfekt tajmat, välplanerat och sjukt snyggt...till Håkan Hellström. Jag älskar Håkan. Har gjort det sen början av hans solokarriär och gör det fortfarande. Sista plattan är den bästa sen Känn ingen sorg för mig Göteborg, vilket inte säger lite. Håkan och Adam är raka motsatserna. Inte bara för att de gör så olika musik, utan för att de gör musiken så olika. Håkan är mer en känsla. Han kör på i 180. Ibland låter det falskt och ibland klaffar det perfekt. Bandet är suveränt och han får publiken att sjunga allsång så fort han blir tyst. Det krävs en del för att lyckas med det. Fick en lten klump halsen när mn sjöng Nu kan du få mig så lätt. Håkan kan det där med att beröra. Tyvärr kunde jag varken se slutet på Adam eller början av Håkan, bara för att den som gjort schemat var lite cp...

Så trots ett sprängade huvud och illamående så hade jag en bra musikkväll. Hade tänkt stanna och se Takida, bara för att alla tjatar om dem hela tiden, men jag orkade bara inte. Hörde en låt med Sabaton. Insåg att de hade lyssnat för mycket på Iron Maiden och att allt kändes för plagierat för min smak. Tog istället en fika på Waynes och sen åkte jag hem. Somnade direkt så att jag skulle slippa spy igen. Men jag ångrar absolut inte att jag åkte dit, även om förutsättningarna kunde ha varit bättre...





Någon sa till mig en gång att jag har schizofren musiksmak. Kanske är det så...men jag lyssnar bara på det jag tycker är bra helt enkelt, och jag struntar i vilken genre det tillhör. Både Adam och Håkan har kärleken till musiken. Det är det viktigaste.

Nytt i skivsamlingen

Var en snabbis till stan idag. Fick musikabstinens och kände att det var läge att fylla på i skivhyllan.

Kom hem med två plattor. Dels Kleerups självbetitlade mästerverk och sen fyndade jag Thomas Rusiaks In the sun för 35 spänn. Såg Rusiak och Mange Schmidt igår. Mange Schmidt sög verkligen hästballe, men jag kom ihåg att den här plattan med Rusiak är riktigt bra. Inte så mycket ey yo över den som hip-hop annars kan va...

Nu spelar jag Kleerup på högsta volym och bara njuter(det vet jag dock inte om mina grannar gör...). Jag är så glad att jag "hittade" honom. En av Sveriges främsta just nu, helt klart. Kan han inte bo hos mig några veckor och producera musik? Drömma kan man alltid...



Kleerup, Kleerup 2008  Rusiak Tomas, In the sun 2003*

3 AM


Rosa shopping

Lägenheten var helt okej. Inte så snygga tapeter direkt, men det är ju bara en smaksak och en väldigt enkel grej att göra om! Planlösningen var bra och lägenheten kändes väldigt rymlig. Trevligt område var det också! Det är egentligen det viktigaste, allt annat går ju faktiskt att göra om. Nu är det ju inte jag som ska bo där heller så, men jag vill ju gärna lägga mig i ändå. Hehe... :P

Blev inte så mycket shopping för min del. En duk(eller nåt liknande) som jag ska sy om till kudde. Lite nordafrikansk feeling sådär. Perfekt i mitt vardagsrum med andra ord! Hittade också ett fransdraperi i cremevitt som jag tänkte ha istället för dörr till sovrummet. Vet inte riktigt varför, men jag gillar verkligen inte dörrar inne. De är liksom bara i vägen. Enda stället jag kommer att ha kvar dörren till är badrummet, och dit är den ändå en glasdörr...
Köpte även lite småplock. Ett par solbrillor, några armband och ett par örhängen. Ja, ni ser ju på bilden. Kan man ha för många par solbrillor? Inte enligt mig i alla fall! Höll på att köpa tre par först, men hejdade mig faktiskt. Ångrar det lite. Ångrar även lite att jag inte köpte de där snygga sneakersen(säger man så?) från Reebok som jag hittade. Men, jag ska ju till Riga och Stockholm om inte alltför länge. Bäst att spara lite pengar kanske?




Brillorna är mer grå i verkligheten och tärningarna lite mer rosa.
Jo, på tal om det...märks det att jag gillar rosa? ;)

Bad, bad habit

Uppe i ottan och tröttare än tröttast. Fattar fan inte hur jag ska palla veckoslutet. Det kommer inte att innehåll mycket sömn.

Mitt puder är slut, vilket gör mig lite ledsen. Måste köpa nytt idag. Eller, jag har ett dåligt. Men vem vill ha ett dåligt puder egentligen?

Nu drar jag till Umeå. Vi hörs ikväll!

Tourettes med en släng av damp

"But we are young, we get by
Can't go mad, ain't got time
Sleep around, if we like
But we're alright"

Blev grymt skönt kvällshäng i kväll. Vi har sett värdelösa tvprogram(t.ex. det där med Pussycat dolls...), snackat massa skit(och snusk), spelat Singstar och 21 på skolgården(Ja, bara basketen där då).
Ikväll var dock ingen bra Singstar-kväll. Enda låten jag ägde i var
den här(underbar låt btw...), men annars gick det fan sämre än vanligt. *morr*
Och basketen ska vi väl inte ens prata om... Det enda bra som kom ut ur den var att vi äntligen kunde ställa min diagnos. Tourettes med en släng av damp. "Men din jävla fitta!", "Ta den i tvåan då din jävel!", "Sperma!", "Va fan gör du din nörd?!"...und so weiter. Jag är ingen bra förebild för barn med andra ord. Inte för andra heller för den delen... Tur att mina vänner känner mig och vet att jag inte menar nåt illa. Tur att de är likadana också...

Nu ska jag lyssna liter mer på music och sen försöka sova så att jag vaknar i tid imorrn. Umeå you know. Ska bli kul att kolla på lägenhet! (Och kanske shoppa lite...)


Ställ en diagnos på mig, tack!

Oj så trött man kan vara då. Det är baksidan av kvällens överskottsenergi. Och på tal om det, har ni märkt en skillnad i mina morgon- och kvällsinlägg? Det har jag. Jag skriver alltid mycket mer(och oftare) på kvällen och oftast mycket flummigare.
Kanske är jag mano-depressiv eller nåt sånt? Tanken har faktiskt slagit mig...några gånger. Fast å andra sidan, jag är ju sällan depressiv utan antingen "vanlig" eller manisk med överskottsenegeri. Ställ en diagnos på det ni!

Snart är det jobb igen. Vädret är lite bättre idag. Blå himmel och lite sol. Kanske, kanske, kanske kommer det att innebära en lite lugnare dag. Let's hope so! Har nämligen en hel del som jag skulle ha behövt komma ifatt med på jobbet. Skulle vara bra med en sån dag.

Efter jobbet ska jag bege mig en ytterst kort sträcka. Hälsa på vänner i hooden. Vet inte vad planerna är, men det är alltid kul att träffa folk. Speciellt då jag(+ de flesta andra) jobbar så mycket att det är svårt att hitta tid till att umgås. Träffar ju i och för sig folk hela dagarna på jobbet, men det är ändå inte riktigt samma sak. 

Överskottsenergi, gener och lägenhetsvisning

Har rökt sista kvällcigaretten. Ja, jag vet...det blir bara fler och fler. Har till och med börjat synda på jobbet ibland. Kanske är det inte bra för hälsan, men hey...det var inte det jag ville komma till.
Hur som helst, sista ciggen är rökt och nu hamnade jag här framför lapen igen. Lider som vanligt av överskottsenergi. Varje kväll/natt blir det så. Oavsett hur trött jag var tidigare på aftonen, hur lite jag sov natten innan och hur hårt jag jobbat på dagen. Och idag har jag fan jobbat hårt. Restaurangbranchen är ingen dans på rosor, för den som nu trodde det.

Är grymt less på gnäll just nu. En viss person gnäller jämt. Ingenting är bra. Jag pallar inte sånt. Se positivt på nåt nån gång va?! Orkar inte leva ett fläckfritt liv och bara göra "som man ska" jämt. Jag tar faktiskt ibland egna initiativ och skapar genvägar där det behövs. Jag är ingen sån som följer onödiga regler till punkt och pricka. Så, lär er leva med det! Du behöver inte göra som jag, bara jag får göra det.

Jag ser fram emot slutet av veckan. På torsdag drar jag till Umeå. Lägenhetsvisning står på schemat. Har ju en talangfull bror som ska plugga konst där i höst, that's why. Kul för morsan att nån blev begåvad i alla fall. Haha...nä, han kanske fick den konstnärliga genen, men helt ärligt så är jag inte helt handikappad heller. Jag kanske inte kan måla tavlor och göra skulpturer, men lite händig och kreativ är jag ändå, ibland. För att få skryta lite då... ;)
Sen på fredag är det som sagt PDOL som gäller! Adam, Adam, Adam!!! Kommer att bli grymt! Alltid lika "kul" att vara nykter bland massa fyllon också. Nja, kanske inte. Men jag kommer förmodligen att må bäst på lördagen så någonting positivt är det i alla fall att vara chaffis.

Nu ska jag läsa. Har lagt The Dirt åtsidan ett tag, men nu är det dags igen. Grym bok!

Triwa by Tritoni

Kanske är jag lite efter, men de här klockorna är hur grymma som helst! Gillar de senaste i lila och gult. Speciellt den lila...den gav mig biiiig cravings. Gillar verkligen gulddetaljerna till det lila. Grymt!

Samtidigt är den svarta och den vita med gulddetajler riktiga klassiker. Snygga klassiker...

   


Vilken skulle du välja?

Back before you know it

Första(och sista?) gånger jag ser Allsången i år, ja, förutom när jag råkade zappa över och se Håkan. Gud vad jag längtar tills på fredag! Svensk musik på engelska när den är som bäst.




Adam är bara för söt!


Hur naturlig är du?

Du har..

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång (Vet inte om den funkar dock...)
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Poäng: 12

Du..

( ) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad (Haha...en gång per år typ...)
Poäng: 5,5

Du har..

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Poäng: 5

Totalt: 22,5


0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Positivt eller negativt? Jag vet inte...

Hur naturlig är du?


We could keep trying but things will never change

Varför upprepar jag alltid samma jävla mönster?
Jag känner till det så väl. Alltför väl.
Samma visa varje gång.

Jag blir rädd. Vi ha ständig kontroll.
För även om jag verkar virrig och gärna lever i ett kaos, så måste det ändå vara ett kontrollerat kaos. At the end of the day så vill jag veta att allt är i sin ordning.

Varför vågar jag inte chansa? Vad är det västa som kan hända?
Men jag hör den där jäkla rösten som ekar i skallen när jag går och lägger mig på kvällen. Den som får mig att tänka och analysera alldeles för mycket.
Spontanitet, ska det vara så jävla svårt?
I vissa fall är är jag grymt spontan, men i andra går det tydligen bara inte. Eller jo, i början...men sen kommer den där satans ångesten och kontrollbehovet och spökar.

Go with the flow...som jag gör i så många andra situationer.
Men ni ser ju, nu analyserar jag igen.

Därför tänker jag försöka tänka på annat, ta en cigg på balkongen och höra regnet smattra mot plåttaket. Och lyssna på den här sju-åtta gånger. My new hang-up, som sagt. Sen måste jag sova. Jobb, jobb, jobb.





"Maybe we can make it alright
We can make it better sometime
Maybe we can make it happen baby"


I only wanted something else to do but hang around

Jag har haft den här låten i huvudet hela dagen.

"Stood by the bus stop with a felt pen
in this suburban hell
and in the distance a police car
to break the suburban spell"




Candygirl

Idag fyndade jag mer på Twilfits rea. Nämligen ett par cerisrosa heltäckande strumbyxor. Tänkte ha dem till min testbilds-/engelskkonfekt-klänning. Den rosa färgen passar nämligen perfekt! Hittade inga strumbyxor när jag letade förutm, men nu fanns de alltså där och på rea dessutom.
Vem sa att man inte kan fynda på rean? (Att jag brukar säga att jag egentligen hatar rea är en annan sak...haha)




God damn nice!


Det grafiska mönstret påminner på något sätt om SVTs testbild, och de rosa och svarta fyrkanterna om engelsk konfekt (ni vet de där rosa runda godisarna). Därav kommer namnet, testbilds-/engelskkonfekt-klänningen.

De där norrmännen är ju överallt

Jobbade över en timme idag. Var totalt kaos, men en timmes övertid kändes ändå lagom. Jag gjorde ändå ingen större nytta utan irrade mest runt där på slutet. Total koffein- och nikotinabstinens om vi säger så.

Pissväder är det också. Det var en av de bidragande orsakerna att det vara massor av folk på jobbet. Det och norrmännen. De har invarderat stan, på riktigt alltså. Norrmän överallt. Finns fan inte en parkering ledig inne i stan och tydligen börjar mataffärernas hyllor att eka tomt också.

Men en sak är ändå bra, träffade nämligen mitt "span". Klargjorde en del saker, som att jag inte har varken man eller barn och att jag bor själv. Tänkte att det var information som han kanske ville ha. Haha... Fick veta samma sak om honom, vilket ju även det är bra, speciellt då jag har en tendens att dra till mig gifta/upptagna snubbar. Ja, och missbrukare, kriminella och psykfall. Kul kombo va? Jag tror faktiskt inte att den här killen är nåt av ovanstående. Så vågen tack! Haha...
Hur som helst, jag gillar att ha span, även om det bara slutar som just span.

Nu ska jag ut och trotsa regn och norrmän igen. Måste fylla på kylen lite. Om det finns nåt kvar på affärerna som sagt...

Ett universalplagg

Min brorsa frågade mig igår varför jag hade solglasögon på mig mitt i natten. Jag sa att det var för att det rinner ur ögonen annars när jag cyklar. Jag cyklade just då.
Då frågade han varför jag hade solglasögon på mig i kyrkan på studenten. "Rann det ur ögonen då också eller? Hehe..."

I det läget var det bara att erkänna att hey, jag har på mig solbrillor dygnet runt för att jag leker att jag är en tuff rockstar. Kanske är det så, men sanningen är den att jag verkligen tycker om solglasögon. Det är en skön och snygg accessoar som jag trivs i och som jag tycker passar vid alla tillfällen. Även i kyrkan. Så det så!

I kyrkan dolde det också en väldigt ofokuserad blick...som kanske berodde på "lite" alkohol. Då är också brillor bra. Och när man är bakis och har de mörkaste ringarna under ögonen och en blodsprängd blick och tål ljuset dåligt.

Solglasögon är med andra ord ett universalplagg.




Kanye-style.

En trevlig söndagsafton med hang-ups

Blev så att jag träffade Bea i alla fall. Vi tog med oss hennes killes schäfer och var ut till Kajutan och fikade. Vi försökte även "lära" hunden att bada. Men hon var lite rädd för vattnet, och speciellt svallvågorna efter båtarna. Hehe... En riktig sötnos är hon. Hur lugn och lydig som helst. Själv badade jag till knäna och konstigt nog var vattnet inte så kallt, och det är ändå älvsvatten.
Efter fikat åkte vi och kikade på Beas häst i Bergsbyn. Jag är lite rädd för hästar, faktiskt. Litar inte riktigt på dem. Inte alls. Men det gick ändå bra, var till och med in i hagen. Så applåder tack!
Åkte lite mer bil, var ner till vattnet vid hennes föräldrars hus och snackade skit. En skön söndagsafton måste jag säga.

Sen har jag tvättat och annat tråkigt. Slummrat en stund i soffan och "inrett" lite i köket. Tagit in lite färska blommor och sådär.

Är jävligt rädd att jag är på väg att få en ny hang-up. Det händer...hm...hela tiden för mig, faktiskt. Adam Tensta är den största på senaste tiden. Adam Tensta och Kanye West som given tvåa bland hang-upsen. Men nu är jag rädd att även Kleerup kommer att ta sig närmare toppen. Efter igår så... Fast, nästa helg är det ju Adam som gäller igen, så jag tror ändå att han håller första platsen ett tag till. Men det är bra, för man får faktiskt ha så många hang-up-pojkar som man vill, samtidigt. Det är viktigt att komma ihåg.

Bjuder på en underbar remix ikväll...(mycket bättre än originalet)




Shout Out Louds - Tonight I have to leave it (Kleerup remix)


New undies

Det jag gillar bäst att handla på rea är nog underkläder. Det är inte alls lika modeinriktat och blir inte lika last-season som kläder eller skor blir. Har jag fått för mig i alla fall.
Dessutom brukar man kunna göra riktiga fynd och det är alltid lika kul att ha trosor och bh som matchar...utan att behöva betala en förmögenhet.

Igår köpte jag ett sött ljusrosa set från Twilfit för under 70 spänn. Yes, ni hörde rätt...både bh och trosor för mindre än vad bara ett par trosor kostar i vanliga fall. Det kallar jag fynd.





Dock var det inte riktigt den här bh:n, men en liknande i samma färg.
I like!

Jag vet i alla fall en...

...som faktiskt kommer att se Allsång på Skansen tisdag.




Dunka dunka

Om jag var speedad igår kväll, så är jag raka motsatsen nu. Får kämpa för att hålla ögonen öppna och jag blev fan rädd när jag såg mitt trötta ansikte i spegeln. Känns som att en hel del concealer under ögonen kommer att krävas för att se ut som en människa idag.
Men hey, förhoppningsvis är jag grymt trött ikväll med, vilket i bästa fall resulterar i att jag går och lägger mig tidigt för en gångs skull. Fast, vem försöker jag lura? När gick jag och la mig tidigt sist? 
Men det är faktiskt värre för brorsan som jobbar 7.00-21.30 idag. Det gör han även nästa lördag, och då har vi varit på PDOL på fredagskvällen. Förstår inte hur han orkar. Men allt för konsten. Eller snarare, allt för att ha råd att plugga konst i höst.

Jag måste boka tvättid + tvätta idag. Har en hel hög med otvättade arbetskläder, men inga rena. Måste diska massa äcklig disk + dammsuga le crib också. Kul söndag... :/
Förhoppningsvis hinner jag i alla fall träffa Bea ikväll för lite update. Vi får se...

Nu ska jag dricka upp min balja med kaffe och hoppa i kläderna. Grannen spelar dunka dunka på högsta volym, vilket i och för sig inte är något direkt ovanligt. Kanske slår jag igång Tarkan på ännu högre volym så fort hans musik tysnat. Hehe...

Trött vs. speedad

Alltså fan. Jag var som sagt trött. Var. Med betoning på just var.
Nu är jag snarare speedad. Jag brukar gilla det tillståndet i vanliga fall. Det är kanske mitt bästa tillstånd. Det är då jag är som mest effektiv, vilket kanske inte är så konstigt. När jag är speedad på jobbet går allt som en dans, och alla tycker att jag är så glad och positiv hela tiden. Det är då jag går runt och nynnar och sjunger på tio olika låtar på samma gång. Det är då jag snackar strunt med servicekillarna samtidigt som jag har 20 olika beställningar på grillen.
Är jag hemma är det då som jag får infall att jag ska städa hela lägenheten så den är kliniskt ren, samtidigt som jag dansar runt till konstig musik som spelas på VH1. Eller så lagar jag massor av mat, eller får för mig att jag ska bygga ihop nåt eller kanske börja inreda om nåt rum. Kanske måla en vägg eller kakla något, samtidigt som jag pratar i telefon och färgar håret, på samma gång.
Det är då, och endast då, jag kan göra flera saker samtidigt.

Förstår ni nu varför det är grymt jobbigt att vara speedad en lördagsnatt efter klockan tre då man dessutom är ensam i lägenheten? Det kom liksom några timmar för tidigt(eller för sent..).


♥ Kleerup ♥

kleerup_bildspel-3.jpg


Har varit på Trästocks i princip hela eftermiddagen/kvällen. Tvekade först om jag skulle orka stanna kvar och se
Kleerup då det blivit alldeles för lite sömn på senaste tiden, men, jag stannade i alla fall.
Det ångrar jag verkligen inte!

Jag är egentligen inte speciellt förtjust i instrumental musik, och brukar dessutom ha lite svårt för en hel del elektronisk musik. Jag blev helt såld på Kleerup!
Grym, grymmare, grymmast.
Liksom psykedeliskt, elektriskt och lite vemodigt på samma gång.
Det är musik som jag vill dansa och ta skumma substanser till. Samtidigt är det musik som jag mer än gärna skulle grovhångla till...eller ha sex till. Fast, lika gärna skulle jag vilja somna till den. Det låter kanske konstigt, men det är ett bra betyg i min värld. Helt klart. 

Jag kan inte rå för det, men jag tycker att Andreas är grymt het också! På ett skabbigt fulsnyggt sätt. Blek, stripigt ovårdat hår, ganska ful mustasch, lite för fylliga läppar, mörka ringar runt ögonen. Killen ser liksom ständigt bakfull ut. Men hey, en skabbig fulsnygg kille kan faktiskt vara minst lika het som en perfekt kille ala Cristiano Ronaldo. Kanske ännu hetare ibland...beroende på ens behov för stunden. Jag tror hur som helst att han får ligga en hel del... Jag gillar människor som får ligga mycket. Precis som att jag gillar människor som lever på kaffe och cigaretter. De är oftast bra människor. Bra människor som jag kommer bra överens med. (Vad det nu har med nåt att göra...)


kleerup


Tips: Ögonbrynsfärg

Jag har naturligt mörka ögonbryn. Brunsvarta. Men några hårstrån envisas med att vara ljusare. Därför brukar jag mer eller mindre regelbundet färga brynen.

Använder Depends kit med frans- och ögonbrynsfärg i nyansen svart. Den finns även i brun, brunsvart och blåsvart. Det går fort att göra och är väldigt enkelt. Allt man behöver göra är att bland ihop färgcremen med några droppar väteperoxid i en liten skål som följer med. Sedan applicerar man blandningen med en mascaraborste, som även den följer med. Låter det sitta ca 15-20 minuter och sen tvättar man bort det noga. Voila! Brynen är mer markerade och jämna.

En förpackning kostar under en hundring, och räcker väääldigt länge. Då brukar jag färga brynen ca en gång i månaden.

Brukar även färga fransarna ibland. Speciellt på sommaren, då man kanske inte alltid vill ha mascara. Det gör man på precis samma sätt, men jag låter färgen sitta i ca 30 minuter istället. Och jag struntar i att använda de där pappersgrejerna som följer med. Applicerar bara som vanlig mascara, fast inte ända riktigt längst in mot ögat. Har samma problem med fransarna, de är också naturligt mörka, men längst ut är de alltid ljusare. Men med lite färg så ser de genast längre och tjockare ut.



Depends frans- och ögonbrynsfärg är verkligen ett bra budgettips för den som inte vill/har råd att färga på salong. Men jag vill däremot varna för deras snabbfärgning. Det är helt klart värt att använda den vanliga, även om det tar ite längre tid. Tycker inte att snabbfärgningen funkar lika bra.

Drinkar, söta span och en allmänt chill tillvaro

Var en soft dag på jobbet idag. Diskade och vi var två i disken så det var hur chill som helst. Hann både med lite extra lång lunchrast, några extra fikapauser, några rökpauser och en hel del skitsnack med kollegorna. Min effektiva arbetstid var med andra ord inte så många timmar.
Men, vi har ju knappt haft en lugn stund tidigare i sommar så jag var fan värd en chill diskdag. Så det så! Hehe... :P

Jag har jättesvårt att bli kär, men tydligen ganska lätt att bli intresserad av någon. Det har jag insett. Helt apropå ingenting. Insåg det idag bara. Har ju ett nytt span som jag träffar på lite då och då. Hehe...he's cute! ;)

Nej, nu ska jag ta en drink, kedjeröka lite och läsa senaste Elle som låg i postlådan idag. En viss mr J kommer på besök lite senare ikväll, och då ska vi nog bara chilla i soffan framför nån film och fortsätta drinka lite.

Imorrn är det Trästocks som gäller. Förhoppningsvis hinner jag med lite solning(OM det nu är nån sol...) och en runda på stan först. Skönt med ytterligare en ledig helg. :)

Det sämsta raggningsförsöket ever?

Har blivit väldigt sporadiskt blogande på sistone känner jag. Det beror helt enkelt på att jag jobbar mycket, och när jag väl är ledig så har jag alltid saker för mig. Men, det är så det ska va! :)

Efter jobbet idag var jag med mamma en sväng på stan. Köpte lite inredningsgrejer och så. Very nice. Sen skulle vi åka till min moster och då bad jag mamma stanna till på Ica så jag fick köpa mig en hårtoning. När jag skulle gå ut till bilen igen händer den skummaste grejer ever. Eller snarare det skummaste raggningsförsöket. Det visar sig att killen före mig i kön har parkerat brevid oss. När jag sätter mig i bilen så ser jag att han skriver nåt på en lapp samtidigt som han flinar jättemycket. Han visar upp lappen för mig genom rutan och på den har han skrivit sitt telefonnummer. Han börjar veva upp rutan för att ge lappen till mig, men jag säger åt mamma att köra fort som fan. Det var inte den fagraste killen jag mött kanske. Dessutom var han minst 35 skulle jag tro... :S Hur som helst så lyckas han ta sig ut från parkeringen före oss och då sticker han ut skallen genom rutan och kastar lappen för att jag ska ta upp den. Haha...hur jäkla desperat får man vara egentligen? Och varför råkar jag alltid ut för de skummaste killarna som finns? :S

När jag kommer hem märker jag dessutom att frysdörren har stått uppe typ en centimeter sen igår kväll. Det var is i hela jäkla frysen och en hel del mat hade tinat upp. Great! Not... Inte så fräscht heller. :/ Men nu har jag iaf kastat bort en hel del frysvaror och frostat av frysen. Finns mycket mer plats nu. Så det var ju bra i alla fall...

Men, men...nu sitter jag i alla fall med lite slingblondering i håret och njuter av lukten av ammoniak. Haha...men faktiskt, jag har saknat den liten sen jag "var blondin". Ska som sagt i en toning sen också. Hoppas på ett bra resultat! :)

Top notch



Lazee - Top notch


My new bag

Köpte som sagt en ny väska för några dagar sedan. En lagom stor sak i offwhite-färgad textil och marinblå detaljer i fuskskinn. Somrig, marin och därför perfekt på Riga-kryssningen. För hey, jag måste faktiskt få vara tantig och köra på lite marina detaljer på båten. Hihi...




Och priset? 10 spänn...

And it's so funny funny...

Dålig uppdatering idag med.

Men det har inte varit en speciellt innehållsrik dag. Det kan bero på det. Har fyndat en vattenpipa och en väska, käkat lasagne, städat lite och glott på friidrott. Inte så mycket att skriva om kanske... Har ni tur visar jag väskan sen. För den var verkligen ett fynd...

Imorrn börjar jag tidigt, så jag antar att jag ska försöka sova alldeles snart.

Det handlar om kärlek och terapi

Jag kan förmodligen aldrig beskriva med ord hur mycket jag älskar Thåströms musik. Hur man än känner sig finns det alltid en låt som passar in på just de känslorna. Han sätter ord på det man själv bara har i huvudet. Det är enormt befriande.

Jag är inte säker, men jag kan nästan gissa, att utan musik, både Thåströms och andras, hade jag förmodligen någongång i mitt liv(kanske flera?) varit tvungen att gå till en psykolog. Musiken är en underbar terapiform. Helt klart!


För visst har det någon gång känts så här...




"Jag e din smutsiga tvätt
Jag hänger runt på stan
Heavy metal unge
En för alla och alla för en"


Poesi!


Kul lördagskväll?

Dålig bloggdag. Men jag har varit ute mest hela dagen. Shoppat lite och besökt mamma. Kul, kul. :)

Nu ska jag ta en snabbdusch, se Las Vegas och göra köttfärssåsen till morgondagens lasagne. Kul kväll va? :P
Men jag får skylla min brist på umgänge och party att jag fortfarande är krasslig. Det är faktiskt sanningen också.

The Holiday...

Det blev bara att se The Holiday ikväll. Råkade nämligen slå över till 4:an och Golden League...och ja, där blev jag fast tills det slutade vid elva. Haha... Friidrott är rätt så underhållande faktiskt. Varierande. Sånt gillar jag!

Anyway...var var jag? Jo, just det...The Holiday. Har sett den förr, men jag glömmer för varje gång hur jäkla tjejig jag blir när jag ser den! Jag är absolut inte en person som gillar romantiska komedier och typiska tjejfilmer. Jag hatar Bridget Jones (till exempel... :P )! Nej, då ser jag mycket hellre på Gudfadern, Kill Bill, Trainspotting eller typ, ja, vad som helst som innehåller död, blod, kriminalitet och/eller droger.
Men, även jag kan bli enormt blödig ibland. The Holiday gör mig sån. Allt är liksom så gulligt, speciellt när de är hemma hos Graham(Jude) och hans barn. När de ligger där i tältet och tittar upp på "sjärnorna". Egentligen är hela filmen så äckligt sliskig, men ändå...jag kan inte rå för det.
Omväxling förnöjer. Och bland all kriminalitet och ond bråd död så behöver man kanske lite tjejfilmer ibland. Och inte minst, bland all kriminalitet och dosen av tjejfilmer så behöver man en stor potion av fjortisfilmer. Det är min andra favoritkategori...hehe.






(Jag tror att en av anledningarna till att jag gillar filmen är att det är just Jude Law som är med. Hade hans karaktär spelats av Hugh Grant så hade jag förmodligen spytt...)

Myskväll med Jude

Ikväll ska jag ha en alldeles egen myskväll(då mina tillfrågade vänner dissade mina planer, eller inte ville bli smittade..) bestående av ett Jude Law mini-maraton och den underbara desserten gino.
Tänkte se The Holiday och Alfie...för hm...tjugonde gången? Ibland behöver man bara sin dos av Jude. Det är liksom alla tjejers rättighet. Precis som att man ibland behöver sin dos av gino. Det är liksom också en rättighet.

Blev helt slut bara av att vara och handla lite. Så pass slut att jag inte ens orkade kolla på hårfärger. Men bland stressade svennebanan-familjer, förvirrade norrbaggar och sega gamlingar så har man rätt att bli trött. Död åt Ica Maxi! (Och alla svennefamiljer med missmatchande foppatofflor!) Eller nåt sånt... Maxi borde dö lite extra för att de inte har någon snabbkassa. Alla handlar faktiskt inte varuvagnsberg. *morr*

Men, nu...vackra män och goda desserter. Mums!







Det enda jag inte gillar är att Jude håller på att bli skallig
:S

Jag var ju också tvungen att testa...

Okej, även jag föll för den senaste blogghypen...nämligen taaz.com. Alla verkar ju hålla på me det nu.
Men kul, det är det faktiskt! Att sitta och testa olika sminkningar, hår och ögonfärger är ett rätt så underhållande tidsfördriv.




Här är en gammal bild från när jag var blond, blek och hade ljusa ögonbryn. Och en väldigt dålig mascara ser jag...haha.

Skaffade mörkare hår, lite mer färg i ansiktet, brungröna linser och mer makeup. Tycker faktiskt inte att det ser så onaturligt ut, och den där ögonfärgen var faktiskt grymt snygg!


Det här var en ganska naturlig makeover...men vill man så går det ju göra mer extrema grejer också.


Fredag

Idag känner jag mig lite friskare. *peppar, peppar* Whiskeyrösten är kvar, hostattackerna likaså...men jag lever i alla fall. Sov tills drygt elva...usch, hatar att sova så länge! 

Även fast jag inte pallar att jobba just nu, så måste jag ändå försöka röja upp i lyan. Den förfaller hela tiden, and I really hate it! Skulle egentligen vilja åka på en liten inrednings-shoppingtur, men det får dröja tills jag är friskare. Kanske imorrn om jag har tur? Eftersom att allt är så pass nyrenoverat så får jag satsa på detaljer istället. Det funkar det med!

Vad jag däremot tänkte göra i afton är att åka upp på Solbacken. Köpa lite godsaker och hårfärg. Är lite less på det enfärgade mörkbruna, så jag tänkte försöka mig på lite ljusare slingor igen. Inte blonda(det skulle se rätt tacky ut mot mitt hår...haha), utan lite guldbruna kanske? Vi får se... Måste med andra ord köpa en blekning och en toning. Fast jag vet ju att jag kommer att bli less på slingorna också, och färga tillbaka det till det naturliga mörkbruna igen. Men, men...det är en annan femma. Haha...

Nu ska jag tvinga i mig lite fiberhavregrynsgröt och sen plocka undan och fixa lite här.

Ciao!

UPDATE

Provade febern efter fikat. Hade 38.5 trots mängder av febernedsättande. Orkade två timmar till, men sen sa det stopp. Jag yrade och tillsammans med mina rödsprängda ögon såg det ut som att jag var i värsta haschdimman. Jag for hem med andra ord. Sjukskrev mig imorrn med. Ingen mening att jobba sjuk då heller. Blev blöt i svett av den korta cykelturen hem, så jag har duschat och nu är det soffan som gäller resten av kvällen. Ciao!

Fortfarande krasslig, men idag är det jobb som gäller

Pimplar varm mjölk med honung och allt som finns i medicinskåpet typ. Allt för att bli så frisk som möjligt innan jobbet. Tror att febern har gått ner lite i alla fall. Men jag är ju en sån här som har feber om jag har 37 grader typ. Har sjukt låg temperatur i vanliga fall, typ 36 eller nåt sånt.

Hur som helst, får försöka göra det bästa av dagen. Köra lite mer än vanligt med extran. Stackars henne, jag som brukar köra ganska mycket med extrapersonalen i vanliga fall också. Haha... Se till att dricka mycket vatten och äta nåt riktigt gott till lunch. Ska nog bli bra det där...hoppas jag.

Men jag längtar redan hem till min soffa, och då har jag inte ens farit till jobbet än. Haha...

80's baby

Nu är det bara lite drygt två veckor tills jag får leka groupie igen! YES!
Har saknat honom, den där Adam, men snart är det alltså dax igen! :D




Turn the lights down low...


När inget annat funkar...

Okej, nu har jag testat ungefär alla huskurer som finns mot halsont. Ingenting vill fungera!
Därför skiter jag i pisshostan och whiskeyrösten och tar en cigg(elle tre) istället. Funkar inte det som ska vara bra för halsen så testar jag motsatsen istället. Det kan faktiskt inte bli värre. Eller?

Sen tänker jag gräva ner mig i soffan och lyssna på my boy Pharrell innan det är dags för tvättstugan och noppning av ögonbrynen.

Peace!


Resa i höst?

Lovade att jag skulle vara tillbaka på jobbet imorrn. Crap! Varför gjorde jag det? Febern steg med mer än en halv grad bara av att gå ut med soporna, är det ett tecken på att man är frisk? Nja...
Men, men...det får lov att gå helt enkelt. Kan ju inte vara hemma för alltid.

I afton/kväll ska jag bara försöka kurera mig. Dricka te(äntligen får jag det nästan sådär starkt och gott som i Turkiet!) och varm mjölk med konjak och honung, äta massor av c-vitaminer(too late?) och knapra vitlök. Nerbäddad i soffan såklart. Förutom när jag måste springa till tvättstugan. Har alltid tvättid på fel tidpunkt... *morr*
Hoppas att det är bra på tv också.

Nu ska jag kika vidare på lite resmål. Förutom Lettland så känner jag att jag måste åka till något annat land i höst. Det lutar åt Sydeuropa eller Nordafrika. Någonstans där. Vet dock inte exakt var. Men det är det som jag ska försöka ta reda på nu. Hehe...
Tips på bra ställen tar jag gärna emot!
Dock pallar jag inte all-inclusive sol-och badresor där man ligger vid en pool och aldrig lämnar hotellområdet på två veckor. Så gärna ställen som både har bra klimat, kultur, vackra byggnader, skön shopping och goda drinkar i kvällsolen...och där jag inte får lappsjuka. Haha...

Lite lycka i form av kläder och skor

"Tvingade" pappa att skjutsa mig till macken så jag fick hämta ut paketet. Passade även på att köpa lite halstabletter och choklad. Känner mig fortfarande som ett whiskeypimplande spöke. Not nice... Hemma från jobbet idag med, med andra ord.

Hur som helst. I löööve linnerna och klänningen som jag beställde. Hur mjuka och sköna som helst! Dessutom var det vita linnet inte ens genomskinligt(som vita linnen oftast brukar vara) utan täckte riktigt bra. Ett stort + i kanten!
Även skorna var bra. Perfekta i storlek, och lika snygga i verkligheten som på bild. Great!

 



De sköna och billiga topparna i 100% bomull.



Ett par av skorna som jag beställde.
Mjuka i skinnet(utsidan är dock fejkskinn) och förhoppninsgvis sköna att gå i.

Exotiska örhängen

För ett tag sedan köpte jag de här ananasclipsen för en tia på second-hand. Jag använder inte clips, men för det priset kunde jag inte motstå dem, och tänker kanske göra om dem till ett halsband någon dag.
Igår köpte jag elefantörhängerna på Glitters rea. Jättesöta tycker jag!

Visst, jag har alltid gillat lite exotiska och orientaliska saker, men helt ovetandes har jag alltså börjat köpa på mig exotiska örhängen. Jo, köpte förresten ett par med kameler för ett tag sedan också, det hade jag helt glömt. Haha...
Nu får jag bara hoppas att det här blir en trend. Hehe...







Framme!

Mitt paket från La Redoute har tydligen landat på macken. Får försöka ta och hämta ut det imorrn om jag orkar, för nu orkar jag verkligen inte. Blir soffan som gäller resten av kvällen.

Och ja, jag bytte ut de guldiga skorna mot de beiga i sista sekund. Det känns ändå som rätt val...







So sick

Självklart blev jag sjuk! Sitter här med feber och halsont. I hate it! Hatar att förlora pengar på att inte vara på jobbet också. Men grejen är den att jag pallar verkligen inte att jobba och vara sjuk. Inte med det tempot som vi har nu. Så en eller två dagar hemma måste det tyvärr bli...

Det är så farligt att bo på A-torp...eller? Var ut en sväng med mamma igår kväll, och när jag kommer hem så får jag se att min mobil ligger utanför dörren. Har alltså tappat den där på vägen ut, och ingen har tagit den! Okej, det är inte direkt en ny mobil, men ändå. Den hade alltså legat där i några timmar. Alla på A-torp är verkligen kriminella...

Jag har fått inredningscravings igen. De kommer lite då och då. Problemet är bara att jag inte har något att inreda! Visst, det går alltid att flytta runt saker och sådär. Men det är inte samma sak. Vill inreda ett helt rum från grunden, men hela min lägenhet är relativt nyinredd. Det enda som inte är omgjort är trappen och "trapphuset". Det hinner jag dock inte med i nuläget... Men, men...nåt ska jag säkert komma på som behövs göras om. :P

Eftersom att jag är hemma från jobbet idag så ska jag passa på att göra lite saker på datorn som jag inte hunnit med tidigare. Kolla upp lite saker och sådär. Lagom "jobb" när man är sjuk liksom...



En hel del mat...

Jag håller på att bli sjuk. Gaahh!! Blödde näsblod igår och idag känner jag mig småhängig och har världens äckligaste smak i munnen. Det är tre starka tecken på att förkylningen från helvetet är på ingående. Usch! :S

Idag har jag varit duktig och diskat bort en veckan äckliga illaluktande disk. Blä! Hinner fan inte ens diska då jag jobbar, och sen har jag ingen motivation till nåt överhuvudtaget. I alla fall så firade jag mitt rena kök med att ta en lunchfika på Waynes. Var länge sen jag var där sist ju. Skäms nästan lite över det...haha. Hittade en ny favoritmacka med kyckling också. Mums!

Det blir även godsaker till middag. Närmare bestämt min egen variant på imam bayildi. Tror egentligen att det är en turkisk rätt, och jag kan väl inget "äkta" recept på den, men jag kör på min egen version och det är svingott! Lovar att lägga ut recept sen för den som är intresserad. Serverar auberginen med en god sallad på röda kidneybönor. Mina favoritbönor. Mums!


Sen ska jag däcka i soffan och försöka kurera mig resten av kvällen. Det kan behövas...


Den värsta av de värsta

Det här var den värsta av de värsta dagarna. Jag är helt jävla slutkörd! Både rent fysiskt och i skallen. Hela livet i ett kök, nej det blir det bara inte. För varje dag funderar jag mer och mer på att byta branch. Jag pallar inte! Har stått vid grillen konstant hela jävla dagen. Tycker synd om den som har förmiddag imorrn, för jag har knappt hunnit förbereda något alls... Själv är jag ledig imorrn i alla fall.

Fick nyss ett sms från J. Han kommer med en libanesisk överraskning till mig. Och nej, det är inget snuskigt, utan något så underbart som god mat! Libanon är faktiskt ett av mina favorit länder när det kommer till mat. De har helt underbar mat! Inte för att jag varit där, men jag har ätit mycket libanesikt ändå. Och någon dag vill jag som sagt resa dit. Tror att jag ska käka lite melon till förätt. Melon och cigg. Det behöver jag nu!


Ja, jag är en svenne! (Ibland...)

Det blev bara svenneaktiviteter light igår. Blev inget i Bergsbyn, så jag stannade i hooden istället(det känns alltid tryggast!). Men vi var jättesvenniga ändå, och vi ältade det hela tiden också. Haha... I alla fall så käkade vi tacos, såg på Sommarkrysset(det suger och är fan svennigare än Skansen!), snackade massa snusk och spelade spel. Svennigt värre mad andra ord! Men jag ägde fan när vi spelade. Grymt! Haha...

För att inte bli ultrasvennig så har jag bjudit hit J ikväll på lite vattenpipa. Det ska bli kul! Vi har alltid kul tillsammans! Ska försöka tvinga honom att diska också. Hehe... Eller ta med lite god mat från sin pappa. De goda libanesiska köttbullarna. Mm...

Men som sagt, först jobb. Igår blev det så jäkla jobbigt på eftermiddagen när extrapersonalen hade gått hem. Då först kom gästerna. Inte kul... :S

Maybe I'm addicted...

Oj så trött man kan vara! Men inte så konstigt kanske. Har inte ens sovit fem timmar i natt. *zzz*
The Dirt var så jävla bra att det fan inte gick lägga undan boken. Först när bokstäverna hoppade åt alla håll kunde jag göra det. Haha...

Dricker mitt morgonkaffe och lyssnar på Lazee för att försöka vakna. Känner verkligen hur kaffet sprider sig i ådrorna. Ni vet som när man dricker riktigt stark sprit och liksom känner hur man blir varm av att den sprider sig i kroppen. Så känns det med kaffet nu. Abstinens? Maybe. Kaffe är ett gift jag aldrig skulle kunna ge upp. Och på tal om gift, snart är det dags för morgonciggen. Men oroa er inte, röker oftast inte mer än två cigg per dag, en på morgonen och en på kvällen. Jag tror faktiskt att ett paket om dagen är lite värre. Sen är jag ju periodare, är i princip bara sommarhalvåret jag röker vanlig tobak överhuvudtaget.

Jobb som sagt. Tänk om helgen skulle kunna få vara lite lugnare. Jag tror inte att det blir så, men drömma måste man väl ändå få.

50 cent?

Nyss hemkommen från SATC-bion. En i sällskapet grät säkert mer än halva filmen. Det gjorde inte jag. Det är inte min grej, och ärligt, så jävla rörande tyckte jag inte att den var. Visst, den var bra, men jag saknar det gamla SATC. Det var för lite av det och för sentimentalt. Dock måste jag säga att jag verkligen älskade Carries walk-in-closet. Den hade jag gärna fått, vilken dag som helst. Och alla skor! JAG ÄLSKAR SKOR! Det är nog min största last i livet. Jag vill ha sånna där fina skohyllor i min klädkammare. Jag behöver sånna skohyllor!
Så ja, har ni inte sett filmen, se den! Men jag personligen hade nog lite för höga förväntningar.

Nu ska jag lyssna lite på Chris Brown och börja läsa The Dirt. Börjar redan 8.30 imorrn, så jag ska försöka sova lite också. Sova och kanske drömma lite om mitt senaste span...

Jo, förresten. Förutom skorna(se tidigare inlägg) gjorde jag ytterligare ett superfynd i Tornio. På ett varhus sålde de ut Lumene-smink för 50 cent styck. 50 cent! Det är liksom inte ens 5 spänn. Det är med andra ord gratis! Det var inget fel på det, utan det var bara utgående färger och så. Kom hem med två läppstift, två läppglans och ett puder. Anledningen till att det inte blev mer var att det inte fanns så värst många olika färger att välja mellan. Men alltså, förstå lyckan när man hittar så billig(och bra) make-up. Great!





SATC, ragg och mumsig sorbet

Ett hett tips. Eller kallt kanske jag hellre borde säga...
Kaktus/citronsorbet(tror att den heter så) med vattenmelonbitar. Underbart gott och läskande. Mums!
Passar utmärkt en varm sommardag.




Nu ska jag varva ner två minuter. Sen är det väl bara att byta kläder och fixa till sig lite. Inte så kul att vara ute bland folk och lukta matos och se allmänt äcklig ut. No, no...

By the way...träffade på mitt söta ragg idag. Eller ragg och ragg...ett förhoppningsvis blivande ragg kanske jag hellre borde kalla honom. Killen har bra hår, är trevlig och charmig. Vad mer kan man kräva? Haha... Dock har jag absolut ingen aning om hur gammal han är eller om han är upptagen. Det kan eventuellt vara ett problem. Hm...

Helgen

Jobbhelg. Kul? Nja, har varit med om roligare. Hoppas fan att de blir varmt ute så att det kanske blir liiite mindre folk. Hoppas kan man alltid, men om det sen blir så är en annan sak...

Hur som helst har jag inte tänkt att ha en tråkig helg ändå! Ikväll är det som sagt SATC-filmen med Bea och Linnéa som gäller. Ska bli kul! Jag går i princip aldrig på bio, kanske två-tre gånger per år, så det känns som att det är på tiden. Haha... Jag är mest rädd att jag ska somna dock...
Sen imorrn blir det kanske att åka ut till Bergsbyn efter jobbet. Grilla, bada(?), spela kubb och andra svenneaktiviteter. Antingen det eller stanna ute i hooden och umgås med lite trevligt folk. Snacka skit och kanske svepa en drink. Vi får se hur det blir. Något blir det i alla fall.
På söndagkväll hoppas jag att det blir fint väder. Då kanske man antingen kan åka och bada, eller sätta sig ute på nån gräsplätt och röka vattenpipa och ta sig ytterligare några drinkar. Är ledig på måndag you know. Vill hinna göra så mycket roliga saker som det bara går när jag ändå är ledig några timmar. Det är inte allt för ofta just nu så...


 

Köpte några flaskor av den här underbara drycken på Alko.
Kanske slinker en flaska ner i helgen...

Oskulder och heta överkroppar

Idag har jag tagit oskulden på den här sommaren. Det gör jag genom att bada utomhus i min "favorit sjö". Det var fan inte varmt i vattnet, men när man varit i en stund så blev det helt okej. Dessutom är det alltid kul att spana på halvnakna killar, snacka skit och råka blotta sig... Okej, kanske inte det sista men det var rätt så kul i alla fall. Haha...
Badet avslutades med klassikern, glassätning. Det är nästan ett måste efter ett dopp utomhus.

På tal om halvnakna killar. En grej jag verkligen gillar med sommaren är att det finns en hel del döläckra killar i bar överkropp som typ jobbar med vägarbete, måleri, gräsklippning mm. Idag såg jag en med grymma muskler och snygga tatueringar. Mm...sånt gillas! Sånna gånger är det jäkligt skönt att vara singel, man slipper det dåliga samvetet...
Dock finns det en nackdel med det här fenomenet, även de som inte har fullt lika snygg kropp(lindrigt uttryckt) klär också av sig. Men hey, jag antar att det är sånt som man får stå ut med... :S

Nu ska jag kolla på tv lite, röka och läsa. Sen är det sängen som gäller. Jobb imorrn you know. Hela helgen faktiskt. Men jag får glädja mig åt att det blir Sex and the city på bio på kvällen. Yeah! (Här är vi segast i världen...hehe)

Och sen måste ni bara lyssna på den här låten. Versionen med Adam Tensta är det som gäller. Love it! Här finns
ett litet smakprov. Och här får ni orginalversionen i brist på annat... :/ Men som sagt, den med Adam är mycket bättre. Lyssna!



Emilia de Poret - I can


I put some new shoes on...

Fyndade ett par 12 centimeters kilklackar på second hand uppe i Tornio igår.

Vet inte om de är världens mest bekväma skor eller om jag kommer att använda dem speciellt mycket. Men de var helt nya och kostade bara 4 €! Jag klagar inte...
Dessutom gillar jag kontrasten svart lack och korksula. Hett, men "lagom" hett.



Usch vad bleka benen ser ut på bilden... :S
Men jag skyller på att de är så torra. ;)


Ny frilla och solsken

Sorry för dålig uppdatering. Var borta hela dagen igår. Finland you know. Och sen när jag kom hem så funkade inte internet. *suck*
Men nu verkar det fungera i alla fall...

Har varit hos frissan nu på morgonen. Vet inte om jag blev nöjd. Kan inte bestämma mig. Tyckte att det blev lite för kort och lite för urtunnat. Varför ska de alltid tunna ur håret så mycket? Kan de inte acceptera att vissa har tjockt hår?
Anyway...det kanske känns bättre om ett tag. För jättekort blev det ju inte, och nu är det ju faktiskt en frisyr. MED mittbena. Yes!

Nu ska jag raka benen och slänga lite sopor. Sen beger jag mig till mammas place och solar resten av dagen. Tycker att det är mycket skönare att ligga på en gräsmatta än sitta på en balkong, därav valet av plats. Tar med mig några böcker, lite frukt, mp3n, bikinin och solbrillorna och sen ska jag bara ha det skööönt.

See you later!
(More to come...)

Shopping från La Redoute

Sådär, nu har jag äntligen skickat iväg en liten beställning från La Redoutes sommarrea. Det blev en rosa klänning, några bastoppar(ej på bild), ett par tanfärgade sandaler och ett par kilklackar i guld. Kan dock inte bestämma mig om jag ska ta de beiga kilklackarna istället. Det är samma modell som jag förstår det, men frågan är vilka jag kommer att ha mest nytta av? Egentligen har jag nog mer som passar till de i guld, fast samtidigt, när annars än på party kan man ha dem? Vilka skulle ni välja?

Hela kalaset gick på drygt en femhundring. Helt okej tycker jag...













If you need a fix

Kom hem från jobbet alldeles nyss. Trött som vanligt. Men idag var det i alla fall ganska lugnt. Lugnare kanske man ska säga. Skööönt. Och absolut ingenting gick fel. Brände mig inte ens. :)

Tänkte åka en sväng till stan nu i eftermiddag. Kika lite i affärer och sola solarium. Visst, det är sol ute nu, men jag hinner(och orkar) inte sola ute just nu, därför satsar jag på lite cancerstrålar istället. Kanske kikar jag på skor på stan också. Har jag tur så hittar jag nåt snyggt där så jag "slipper" beställa. Behöver kanske inga egentligen, men jag är grymt sugen på ett par heels. Blev ett par basketkängor förra veckan så...

Sen är det lite fix här hemma som gäller. Det är det alltid behov av, och jag vill slippa städa och greja nu på mina två lediga dagar. Så lat är jag!