♥ Kleerup ♥

kleerup_bildspel-3.jpg


Har varit på Trästocks i princip hela eftermiddagen/kvällen. Tvekade först om jag skulle orka stanna kvar och se
Kleerup då det blivit alldeles för lite sömn på senaste tiden, men, jag stannade i alla fall.
Det ångrar jag verkligen inte!

Jag är egentligen inte speciellt förtjust i instrumental musik, och brukar dessutom ha lite svårt för en hel del elektronisk musik. Jag blev helt såld på Kleerup!
Grym, grymmare, grymmast.
Liksom psykedeliskt, elektriskt och lite vemodigt på samma gång.
Det är musik som jag vill dansa och ta skumma substanser till. Samtidigt är det musik som jag mer än gärna skulle grovhångla till...eller ha sex till. Fast, lika gärna skulle jag vilja somna till den. Det låter kanske konstigt, men det är ett bra betyg i min värld. Helt klart. 

Jag kan inte rå för det, men jag tycker att Andreas är grymt het också! På ett skabbigt fulsnyggt sätt. Blek, stripigt ovårdat hår, ganska ful mustasch, lite för fylliga läppar, mörka ringar runt ögonen. Killen ser liksom ständigt bakfull ut. Men hey, en skabbig fulsnygg kille kan faktiskt vara minst lika het som en perfekt kille ala Cristiano Ronaldo. Kanske ännu hetare ibland...beroende på ens behov för stunden. Jag tror hur som helst att han får ligga en hel del... Jag gillar människor som får ligga mycket. Precis som att jag gillar människor som lever på kaffe och cigaretter. De är oftast bra människor. Bra människor som jag kommer bra överens med. (Vad det nu har med nåt att göra...)


kleerup


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback