Överskottsenergi, gener och lägenhetsvisning

Har rökt sista kvällcigaretten. Ja, jag vet...det blir bara fler och fler. Har till och med börjat synda på jobbet ibland. Kanske är det inte bra för hälsan, men hey...det var inte det jag ville komma till.
Hur som helst, sista ciggen är rökt och nu hamnade jag här framför lapen igen. Lider som vanligt av överskottsenergi. Varje kväll/natt blir det så. Oavsett hur trött jag var tidigare på aftonen, hur lite jag sov natten innan och hur hårt jag jobbat på dagen. Och idag har jag fan jobbat hårt. Restaurangbranchen är ingen dans på rosor, för den som nu trodde det.

Är grymt less på gnäll just nu. En viss person gnäller jämt. Ingenting är bra. Jag pallar inte sånt. Se positivt på nåt nån gång va?! Orkar inte leva ett fläckfritt liv och bara göra "som man ska" jämt. Jag tar faktiskt ibland egna initiativ och skapar genvägar där det behövs. Jag är ingen sån som följer onödiga regler till punkt och pricka. Så, lär er leva med det! Du behöver inte göra som jag, bara jag får göra det.

Jag ser fram emot slutet av veckan. På torsdag drar jag till Umeå. Lägenhetsvisning står på schemat. Har ju en talangfull bror som ska plugga konst där i höst, that's why. Kul för morsan att nån blev begåvad i alla fall. Haha...nä, han kanske fick den konstnärliga genen, men helt ärligt så är jag inte helt handikappad heller. Jag kanske inte kan måla tavlor och göra skulpturer, men lite händig och kreativ är jag ändå, ibland. För att få skryta lite då... ;)
Sen på fredag är det som sagt PDOL som gäller! Adam, Adam, Adam!!! Kommer att bli grymt! Alltid lika "kul" att vara nykter bland massa fyllon också. Nja, kanske inte. Men jag kommer förmodligen att må bäst på lördagen så någonting positivt är det i alla fall att vara chaffis.

Nu ska jag läsa. Har lagt The Dirt åtsidan ett tag, men nu är det dags igen. Grym bok!

Kommentarer
Postat av: EnbarEmelie

Usch, började som festcigg, blev kvällscigg och nu är det fanimig njutarcigg. Haha, skönt att någon mer än jag skyter om sina billiga plagg!

Postat av: Brederonja

Advice about How To Lose Weight Effectively and Safely-Different Weight Loss Diets-Choose the Diet that Suits You.

2009-10-23 @ 09:48:24
URL: http://brederonja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback