Tips: Ögonbrynsfärg

Jag har naturligt mörka ögonbryn. Brunsvarta. Men några hårstrån envisas med att vara ljusare. Därför brukar jag mer eller mindre regelbundet färga brynen.

Använder Depends kit med frans- och ögonbrynsfärg i nyansen svart. Den finns även i brun, brunsvart och blåsvart. Det går fort att göra och är väldigt enkelt. Allt man behöver göra är att bland ihop färgcremen med några droppar väteperoxid i en liten skål som följer med. Sedan applicerar man blandningen med en mascaraborste, som även den följer med. Låter det sitta ca 15-20 minuter och sen tvättar man bort det noga. Voila! Brynen är mer markerade och jämna.

En förpackning kostar under en hundring, och räcker väääldigt länge. Då brukar jag färga brynen ca en gång i månaden.

Brukar även färga fransarna ibland. Speciellt på sommaren, då man kanske inte alltid vill ha mascara. Det gör man på precis samma sätt, men jag låter färgen sitta i ca 30 minuter istället. Och jag struntar i att använda de där pappersgrejerna som följer med. Applicerar bara som vanlig mascara, fast inte ända riktigt längst in mot ögat. Har samma problem med fransarna, de är också naturligt mörka, men längst ut är de alltid ljusare. Men med lite färg så ser de genast längre och tjockare ut.



Depends frans- och ögonbrynsfärg är verkligen ett bra budgettips för den som inte vill/har råd att färga på salong. Men jag vill däremot varna för deras snabbfärgning. Det är helt klart värt att använda den vanliga, även om det tar ite längre tid. Tycker inte att snabbfärgningen funkar lika bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback