The Holiday...

Det blev bara att se The Holiday ikväll. Råkade nämligen slå över till 4:an och Golden League...och ja, där blev jag fast tills det slutade vid elva. Haha... Friidrott är rätt så underhållande faktiskt. Varierande. Sånt gillar jag!

Anyway...var var jag? Jo, just det...The Holiday. Har sett den förr, men jag glömmer för varje gång hur jäkla tjejig jag blir när jag ser den! Jag är absolut inte en person som gillar romantiska komedier och typiska tjejfilmer. Jag hatar Bridget Jones (till exempel... :P )! Nej, då ser jag mycket hellre på Gudfadern, Kill Bill, Trainspotting eller typ, ja, vad som helst som innehåller död, blod, kriminalitet och/eller droger.
Men, även jag kan bli enormt blödig ibland. The Holiday gör mig sån. Allt är liksom så gulligt, speciellt när de är hemma hos Graham(Jude) och hans barn. När de ligger där i tältet och tittar upp på "sjärnorna". Egentligen är hela filmen så äckligt sliskig, men ändå...jag kan inte rå för det.
Omväxling förnöjer. Och bland all kriminalitet och ond bråd död så behöver man kanske lite tjejfilmer ibland. Och inte minst, bland all kriminalitet och dosen av tjejfilmer så behöver man en stor potion av fjortisfilmer. Det är min andra favoritkategori...hehe.






(Jag tror att en av anledningarna till att jag gillar filmen är att det är just Jude Law som är med. Hade hans karaktär spelats av Hugh Grant så hade jag förmodligen spytt...)

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Älskar The Hoilday:) ha en mysig dag!;)

Postat av: Diana

det är bara bra med mig =)

2008-07-12 @ 18:47:50
URL: http://daja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback