En helt vanlig måndag

Hittade lite mer på affären(affärerna) än min lilla shoppinglista. Tur det! Haha. Brorsan skulle köpa en tv också, och då var jag såklart smakråd. Huvudsaken är att den är snygg, för jag menar, i princip alla nya tv:ar har ju bra bild om man köper dem på en vettig affär. Blev en Philips(tror jag...) med rundade hörn och en liten plexiram. Rundade hörn är viktigt. Tycker inte om de som har vassa hörn. Det är fult och vassa hörn har dålig chi.

Fick middag hos mamma sen. Hennes goda biff stroganoff med ris. Och nu när jag kom hem så åt jag lite dessert i form av kesella med frysta hallon. Kom på den fantastiska ideén att pimpa med ett smulat digestivekex(fullkorn) också. Då blev det ännu mer likt cheesecake. Mums!

Har fått min dos av Hollywoodfruarna för den här veckan och sängen hägrar. Imorrn ska vi nämligen en sväng upp till Luleå för att kika i butiker och växla pengar. Jag hatar att vi inte har Forex i den här stan! Tycker att Luleå är rätt så mysigt, betydligt trevligare än Umeå i alla fall!

Nä, sängen och lite korsord nu då.
Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback