Djuriskt

Igår var jag på stan med Matilda. Fika/middag på Waynes samt en snabb shoppingrunda. Skulle egentligen bara följa med henne och titta i några butiker, men tror ni att jag kom hem tomhänt för det? Knappast... Tre av fem saker som jag köpte hade någon form av djurmönster. Mogen nog att bära leopard? Tydligen. Haha. Så det blev en topp i leopard, ett par örhängen i orm och ett armband i något ombestämbart djurmönster. Det två tingen som inte hade djurmönster var två diadem. Men ett av dem var i en beige skinnimitation... Och för typ två veckor sen köpte jag en rävpäls. Haha.

Har jobbat första arbetsveckan nu. Gick bättre än förväntat, förutom att jag varit dödstrött varje kväll, inkluderat ikväll. Mycket folk har det varit också. Sjukt mycket folk idag. Men en okänd tjej sa att mina naglar var så fina. En komplimang från en främling kan göra mycket. (Även om det egentligen inte riktigt är "mina" naglar...) Självklart är det kul med komplimanger från dem man känner också, men det är ju inte lika ofta en totalt okänd människa ger en komplimanger.

Är ledig i helgen. Inte illa! Tänker börja den med att äta en riktigt god frukost imorrn. Har köpt hem massa god frukostmat som jag gillar. Mmm... Fast champagne och kex med Nutella skippade jag. Det åt jag till frukost i Italien och det var mums! Men, nu är jag i Sverige och tänkte kanske köra bil imorrn så det får bli en annan gång. Tänkte träffa Sanna imorrn också. Får se vad vi hittar på, men det är på tok för länge sen vi sågs så vi lär ju i alla fall ha en del att skvallra om.

På söndag ska jag hänga med mamma. Hon jobbar typ jämt nu, men jag har sagt att hon måste neka om de ringer på söndag för hon måste ju få vara ledig nån dag i alla fall. Och hon måste ju få umgås med mig! Hehe.

Förresten... Fick ett jättebra tips av tjejen som fixar mina naglar. Nu när det är rötmånad blir ju lägenheten invaderad av bananflugor så fort man har en stackars frukt eller matrest hemma. Häll vinäger i ett glas och droppa i lite diskmedel. Ställ det på ett passande ställe(förslagsvis diskbänken) och vips drunknar flugorna i glaset. Låter kanske lite äckligt, men det känns i alla fall betydligt trevligare än att ha dem i frukfatet. Blä!

Nu. Nånting annat!




Cavalli designar för Coca Cola. Det vore väl nåt?
Men jag antar att jag får nöja mig med mina från Missoni och Fendi.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback