Shopping och bakning

Det är farligt att ha med sig mamma på shoppingrunda. Hon är så jäkla bra på att se precis vad som passar. Färger, modeller mm. Hon ser om det är snyggt på redan när det hänger på galjen. Hon är också bra på att komma på användningsområden för allt. Fast det är ju rätt så skönt när nån annan rättfärdigar ens inköp åt en. Hihi. Mamma skulle bli världens bästa försäljare, så är det bara!

Men eftersom att jag får lön på torsdag så var jag tvungen att hejda mig lite... Kom bara hem med två bh:ar från Twilfit samt Triumph, ett linne från Mexx samt dekorationsstenar att ha i rabatten utanför ytterdörren. Bra grejer! (Även om jag har ungefär tusen bh:ar redan...)

Är rätt så sliten efter dagen. Den blev lång och intensiv. Trots det så fick jag för mig att baka alldeles nyss. Det händer typ...aldrig. Efter lite missförstånd mellan mig och matskedsmåttet så är kakan i ugnen i alla fall. Pitekaka blir det. Mums! (Hoppas jag...)


Har kikat på den och till och med provat den tidigare, men den gången köpte jag en annan. När jag tänkte köpa den typ två dagar senare var det bara en kvar, en 75A(it ain't gonna happen...). I Luleå fanns det också bara en kvar, men i min storlek! *happy*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback