And your lover is just another lover

Årets Trästocksdebut gjordes ikväll. Frös röven av mig till Moneybrother. Hade det inte varit för att Anders är så förbannat sexig så hade jag nog kastat in handduken efter andra låten. Inte för att det var dåligt, långt ifrån, utan för att jag verkligen avskyr kyla.

Passade också på att titta på emos(om ni undrar varför jag har solglasögon på mig när det är mörkt ute så beror det på att jag inte vill bli bländad av deras kritvita hud) och diskutera politik med en vänsterpartist. Frågade honom vad vänstern kunde göra för mig. Det visade sig att det inte var så mycket... Men jag gav honom faktiskt en komplimang. Sa att jag faktiskt tycker bättre om vänsterpartister än sossar. Jag kan hellre respektera någon som har en åsikt än någon som bara lullar med.





Peppar inför morgondagen. Tre flaskor skumpa ligger på kylning. Mums! Men ikväll blir det bara bubbel i form av Samarin. Har ont i magen. 

Funderar på om jag ska krypa ner i soffan och kolla på film, eller krypa ner i sängen och börja på nästa shopaholic-bok, En shopaholic får en syster. Jag vet, det är rätt så tragiskt att jag läser de där böckerna men jag tycker att Sophie Kinsella skriver rätt så underhållande. Läste ut Karriär & köksbesvär idag. En fristående bok som var riktigt rolig!
Men jag lovar, jag ska läsa Kafka eller Sartre sen...på originalspråk också. (Bara för att vara riktigt pretentiös...) Men ärligt, jag har faktiskt läst sånt som Doktor Glas, Röda rummet och Brott & straff också... Det är sant!

Nä, varma sängen och boken får det bli!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback