Ut med det gamla och in med det nya

Rensar skåp och lådor. Gör mig av med sånt som jag varken tycker om eller behöver. Det är en del... Jag är en hamster av naturen, det ligger i släkten. Jag skyller på att vi(inte jag då...)har upplevt krig och fattigdom. Vi sparar på allt för att "det kan vara bra att hitta". Men jag försöker tänka logiskt och inse att en del saker inte alls är bra att hitta. Som en gammal kaffebryggare som gubben som bodde här innan lämnade kvar, en elvisp som är direkt usel, en glasvas som jag aldrig använder för att den är så opraktiskt(och ful), ett otympligt träfat mm mm. En del ska kastas, en del ska jag försöka sälja på loppis och en del ska jag skänka till asylsökande.

Det är rätt så befriande att rensa ut gammal skit. Och det bästa av allt är att då kan man köpa nya grejer utan att få dåligt samvete. Bra va?

I höst planerar jag att göra om min klädkammare och då blir det i så fall att rensa ut en hel del kläder, skor och väskor. Är lite nervös inför det faktiskt...


Kommentarer
Postat av: Matilda

Låter härligt att få göra sig av med en massa "skräp" :P Börjar längta efter att flyttpacka på riktigt nu, och rensa massor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback