Old habits die hard?

Jag har släppt allt.

Slutade röka till midsommar förra året. Rökte en cigarett på nyårsafton. Rökte inget mer föränn i början av sommaren och då blev det bara väldigt sporadiskt. Nu röker jag varje dag.

Började äta nyttigt och motionera någon gång just efter nyår. Det gick skitbra. Tills jag åkte utomlands. La dolce vita i Italien och söta drinkar och sliskiga bakverk i Estland. Kom hem. Bättrade mig lite. Sen började semestern. Nu är det glass, fika och onyttig mat mest varje dag.

I samma veva som jag blev nyttig bestämde jag mig för att i princip sluta dricka. Drack typ ett till två glas vin i månaden. Blev aldrig onykter. Sen kom de drygt två veckorna utomlands. Drack vin och drinkar varje dag, men aldrig så att jag blev full. Kom hem. Helt plötsligt blev det massor av fester och jag drack alla helger under den månaden och blev mer eller mindre full varje gång. Nu har jag semester och då dricker jag minst ett glas vin i princip varje dag.

Mitt sunda leverna åkte rakt ner i soporna. Jag vet att jag varken är beroende av cigaretter, socker eller alkohol. För jag vet att det blir så här varje semester(minus cigaretterna ifjol då). Jag vet att det är så för mina kollegor också. Men det är rätt så sjukt att bara för att man är ledig så ska livet vara en fest. Tänk så hemskt det skulle vara om man blev arbetslös... Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback