Torsdag, 15:onde och löningsdag

Av någon anledning var jag inte supertrött imorse. Okej, jag höll på att försova mig...men så trött var jag ändå inte. Dock var det svinkallt ute. -20. Minst. Det är det jag verkligen hatar med att bo i Sverige. Vintern, kylan och snön. Blä! Jobbdagen gick i alla fall väldigt fort. Den bara svishade förbi i 190. Och då hade jag inte ens mycket kunder, eller annat att göra. Städade på lite konstiga ställen och glodde på folk. Det typ. Men sen går alltid förmiddagarna mycket fortfare också. Gruvar mig för att jobba eftermiddag igen...

Gjorde en sak idag som jag inte har gjort på väldigt länge. Sjukt länge faktiskt. Det kändes bra, men ändå lite hemskt. Väldigt blandade känslor sådär. Hoppas bara att jag inte ångrar mig, men det tror jag inte. Eller?

Nu ska jag plocka bort lite julsaker. Började igår kväll och tänkte fortsätta nu. Men det får ta lite tid. Faktiskt. Orkar inte stressa just nu. Men samtidigt vill jag så gärna pyssla och fixa här hemma. Göra det "vår"fint och plantera om blommor. Inte för att det är vår riktigt än, men jag äs bara så less på vintern!
Har även lovat att skjutsa + hämta pappa på hockeyn. Så ja, det är väl det jag ska sysselsätta mig med ikväll då.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback