More music

Berättade jag att jag tokfyndade igår? Det gjorde jag i alla fall. På Åhléns av alla ställen.

Förutom ett linne för ynka 15 spänn(som jag faktiskt hade kollat in före rean), så hittade jag tre plattor för 29:- styck! Ett dubbelalbum med Depeche Mode och ett annat dubbelalbum med Infinite Mass, närmare bestämt deras best of. Det sistnämnda är jag dock rädd att jag redan har i mina ägor, men jag är inte säker. Haha... Och bäst av allt, jag hittade en grym platta med The Neptunes! Pharrell är lite av en husgud och den här plattan borde ha varit dyrare, så jag är väldigt nöjd!





Idag är det jobb som gäller. Känner mig inte direkt peppad till 100% om vi säger så. Vaknade med migrän(ovanligt? Nä.) och nu är jag mer drogad än levande. Golvet känns som skummgummi och allt snurrar, dessutom är magen inte glad efter bubblet igår. Men hey, jag lever...så jag ska inte klaga. Det går säkert bra ändå.

Efter jobbet ska jag förbi och träffa hundflickan som jag ska vara "dagmatte" åt de kommande dagarna. Jag har hört att hon är hur snäll som helst, så vi får väl hoppas på det. Hehe... Men som sagt, jag älskar i princip alla djur så det kommer nog att bli jättebra! Ska faktiskt bli riktigt skönt att gå ut promenader och så. Och funkar det bra den här gången så kanske det blir fler. Som tur var bor hon ju bara i huset brevid så det är ju nära och bra.

Nu ska jag dega lite i soffan innan det är dags att göra sig i ordning.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback