90-tals pojkar. Okej eller inte?

Det är lite läskigt med människor som är födda på 90-talet. De är liksom födda under ett annat årtionde. De minns förmodligen inte Haddaway eller när grungen var som störst. Berlinmuren fanns inte längre och de har under hela sitt liv haft massor med tv-kanaler att välja på. När jag föddes (-86) så fanns det faktiskt bara två kanaler. (Jo, det är sant. Först -87 kom trean...)
90-talister är lite läskiga, mest för att jag känner mig så förbannat gammal då de som är födda -90 faktiskt är myndiga. Hur gammal tycker inte de att jag är liksom? Hjälp!

Anyway. AIK har satsat stort på juniorer i år. Sex stycken är yngre än mig, och hela tre av dem är 90-talister. (Vad har jag åtsadkommit i mitt liv?!) 
En av dem är rätt så söt. David Rundblad. Eller han är egentligen för söt. Jag skulle vara enormt stolt om jag fick en lika söt son. Men egentligen vill jag bara dreggla lite när jag ser honom. Han brukar vara in och handla på jobbet ibland, och då får jag alltid massa snuskiga fantasier. Visst, han är 18...men han är liksom så söt att jag känner mig som en snuskig gammal kärring. Fast man kan ju aldrig veta. De som ser söta, snälla och blyga ut kanske är helt tvärt om...om ni förstår vad jag menar.
Nej, nu får det nog bli en kall dusch för min del. Får skylla på pms eller nåt att jag blir så horny på lammkött. Fy på mig!



David Rundblad



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback