Stress, internetproblem och Sthlm

Äntligen har någon granne varit snäll (igen)och inte lösenordsskyddat sitt trådlösa. I like it! Förstår bara inte vad det är för fel på mitt...

Anyway. Har ingen som helst tidsuppfattning, men annars håller det i alla fall på att ljusna lite. Känns inte riktigt lika tungt längre. Vad det handlar om vill jag inte gå in på. Det är personligt och ingenting som påverkar bloggen egentligen. Det som har påverkat är som sagt bristen på internet.

Ikväll har jag varit på julfika hos en bekant. Blev mycket skvaller och ännu mer fika. Har rent ont i magen nu. Haha... Rätt åt mig kanske! Imorrn blir det dock ännu mer glögg. Jag gillar glögg, men det kanske inte min mage riktigt gör? Och på tal om sånt. Min hud är helt cp igen. Finnar och blemmor som ploppar upp här och där. Hate it! Jag är ju för inte 14 längre, så vad vill ni mig era finnjävlar?! Ingenting verkar vilja hjälpa. Men jag skyller på pyskisk stress. Det måste bero på det.

Förresten. Idag har jag bokat en resa till Stockholm. Känns skönt att komma iväg, om än bara en kort tripp. Har egentligen inte råd, men det skiter jag faktiskt i. Jag behöver det verkligen. I början på januari bär det iväg.

Men, nu måste jag sova. Jobbar förmiddag imorrn och sen är jag bortbjuden på kvällen. Snajsigt.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback