Onsdag

Idag snöar det igen! Varför? Vill gud straffa mig eller nåt?! Tydligen... Det är väl lätt för dem som inte behöver vara ute eller gå till jobbet att säga att det är så mysigt och trevligt med snö. Men när de vägrar ploga och man ska plumsa hela vägen till jobbet, då är det fan inte kul med snö!

Sover fortfarande dåligt. Vrider och vänder mig. Drömmer massor. Vaknar hela tiden. Är orolig.
Förstår inte varför. Eller kanske innerst inne, men jag är rätt så bra på att trycka undan saker. Eller jag var det i alla fall, men tydligen inte längre. Känner mig som världens blödigaste ibland, fast jag tror att vissa andra skulle se mig som kall. 
Hur som helst, nu har jag återigen en längtan att resa bort. Jag tror att det är en del i det hela. Jag behöver en liten tripp(ja, tripp som i resa alltså) då och då. Annars blir jag så här. Rastlös och ängslig. Före jul blir det ju ingenting sånt, men sen kanske? I januari eller februari kanske? 

Idag ska i alla fall jobba. Tre eftermiddagar + hela lördagen står på schemat. Nice. Eller så inte. Men jag behöver sysselsätta mig, så det är väl bra ändå antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback