Middag med turkisk/libanesisk/orientalisk-meny

Middagen blev riktigt bra!
Till och med min pappa, som i vanliga fall lever på korv, bacon och annan okryddad svennemat gillade det mesta. Fick med sig en matlåda till jobbet också. Undra vad hans arbetskamrater ska tro...haha.
Och han fick lära sig att mat som inte innehåller griskött också går att äta. Det var på tiden!

Själv tyckte jag att jag kryddat maten för lite, men de tyckte inte de andra, så det dög tydligen. Good, good.
Och efterrätten, som är en personlig favorit som jag kommit på själv var en riktig hit! God och faktiskt riktigt nyttig. Hur ofta är efterrätter det?
Blodapelsiner och persikor med lime och pistagenötter som serveras med en klick turkisk yoghurt. Ingen turkisk rätt egentligen, men det funkar ändå till en sån meny.

Min kamera är cp just nu, så det gick tyvärr inte att fota.
Men menyn bestod av följande:
Tabboule, imam bayildi, hummus, fetaost, strimlad lök, tomater, pitabröd, kebab, bönsallad, pastrami, arabisk potatissallad, apelsinsallad och kardemummakaffe.
Tror att det var allt. Lät inte helt fel va?



Kommentarer
Postat av: Alexanderbettina

Very interesting site, beautiful design, thank.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback