Tyck synd om mig!

Mensvärken från helvetet har kommit på besök. Passande då jag hade planer för helgen? Not! Stackars mig...haha. 

Får väl tycka synd om mig med dagens sjunde stora kopp kaffe, nersjunken i soffan framför nåt dåligt tv-program. Det brukar funka. Det är liksom min tycka-synd-om-mig-drog.

Börjar tänka på ett visst företag. Alla manliga säljare för det företaget verkar ha solat solarium en(?) gång för mycket, fixat håret några minuter för länge, pimpat öronen med lite för stora diamanter, övat på sin sängkammarblick lite mer än andra och gymmat all annan ledig tid. Det här företaget var och käkade på mitt jobb idag. Och ärligt, inte mig emot, för nog finns det en del snygga hantverkare där, men de är liksom mer råa och då kan det vara skönt med lite utseendefixerade killar som motvikt. Haha... Och säljare med säljknep, de är de verkligen. I det läget kunde de ha fått mig att göra i princip vad om helst. Haha...

Och på tal om solarium. Måste ta en sväng dit senare i veckan. Min sjuka blekhet måste botas! Men konstigt nog ser jag faktiskt inte lika blek ut med nytonat hår. Annars brukar man ju oftast se blekare ut med mörkare hår. Hm...skumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback