Tråkiga blogg-Sverige gör mig less

Jag är less på Beach 2008. Snoriga äckliga barn på bild. Vitlaserad pärlspont. Latte. Fula chinos med dålig passform. Svartvit inredning. Sånna där fula jävla tjocka modeglasögon. Timbaland-låtar. I detalj beskrivna bajsblöjor. Nyttiga luncher. Tråkiga dagens outfit.

Jag bryr mig inte om hur många drinkar du drack på innestället nr 1 igår. Vad du har på dig för tråkiga kläder idag. Var man fikar på Stureplan. Om dina jävla barn har snorat eller bajsat ner sig. Hur många kilo du måste gå ner för att ta på dig en bikini. Senaste "fyndet" på Gina, som alla andra redan har. Eller vad du shoppade på IKEA, det har också alla andra redan.

Jag är jävligt less på alla trista svennebloggar helt enkelt(men min egen inräknad). Är det ingen som har andra åsikter, en egen klädstil eller som vågar inreda med färg hemma? Är hela Sverige ner-dekat av koffeinfria lattes, tråkig partymusik, IKEA och fula "inne"-kläder?
Det känns så i alla fall.
Tråk. Tråk. Tråk.

Men ge mig gärna tips på roliga bloggar. Det uppskattas!

Och istället för att satsa på "Beach 2008" så satsar jag på "Hobbyneger 2008". Genvägar är mycket bättre. Men jag är fortfarande lika tråkig för det.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Snygg bakgrund du har! =) Haha aa ibland blir man bara så less på allt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback