Alla hjärtans dag

Det här med alla hjärtans dag alltså. Jag tror egentligen aldrig att jag har lyckats pricka in att fira det. Jag har typ alltid varit singel just den här tiden på året. Så även i år.

Men jag är inte bitter för det. Jag kan inte riktigt förstå storheten i sådana här "högtider". Man kan väl hylla kärleken och sina nära och kära vilken dag som helst på året, eller? Ni tänker säkert att det är för att jag är singel jag säger så. Ja, kanske...men jag tror faktiskt inte att jag hade brytt mig så mycket ändå.

Fast egentligen kanske jag har "firat" lite ändå. Dagen började väl vid midnatt, och jag hade en jättemysig kväll, natt och morgon. Inte pluttinuttigt-alla-hjärtans-dags-mysigt, men ändå. Närhet och värme. Sånt är viktigt. Sen umgicks jag ju med Bea och gänget idag. Även det var trevligt trots mina bristande friliftslivskunskaper. Jag tyckte att det var exotiskt, de andra skarattade. Och nu ikväll så har jag sett på Melodifestivalen med la familia. De som betyder mest.

Kanske är det sånna saker man ska göra sånna här dagar? Umgås med de som betyder något, utan att det behöver vara sönderplanerade och krystade akiviteter. Eller så känner jag bara så här för att det här dygnet har bestått av alkoholångor, cigarettrök och en seg dagen-efter-feeling. Men hey, jag gillar't! (Och jag förstår inte riktigt vad det här inlägget skulle ge men...)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback