Tankar en torsdag

Jag blir galen på min badkarsfront! Nu har jag fått den rakt i foten två gånger på två dagar! Snart är jag väl helt blåslagen på grund av den där jävla fronten. Nej, det måste bli ett nytt badkar. Verkligen! Jag pallar inte!

Helt ledig idag. Fast ändå inte. Måste pimpa här hemma lite. Disken är redan avklarad, men det ligger hår och damm överallt på golven. Badrummet skulle nog också behöva sig en liten uppfräshning... Sen tänkte jag handla lite mat också. Det finns bara krossade tomater, bönor och alkohol i kylen. Inte helt fel det heller, men lite trist i längden kanske.

Imorrn hoppas jag på en ny het dejt. Vi har pratat om det i alla fall. Funderar på att kanske bjuda på mat. Om jag vågar. Tänk om han tycker att jag lagar äcklig mat? Det skulle ju inte direkt vara någon hit. Men äh, det blir säkert bra ändå. Får prata med honom och höra vad han tror och tycker.

Lyssnar mer på Winnerbäck, och tänker faktiskt på mitt ex M. Mitt favorit ex, om man kan säga så. Vad jag menar med det är att vi fortfarande är vänner och det finns inte längre några hard feelings. Jag saknar honom inte som pojkvän, men jag kommer alltid att tycka om honom som person. Hur som helst finns det många minnen. Vi har umgåtts sen jag var typ 12 och gjorde en hel del knäppa grejer. En lång period under mina tidiga tonår så umgicks vi nästan jämt. Tjuvrökte på hans balkong, drack folköl, var på galna fester, lyssnade på gamla lp-plattor, analyserade låttexter och pratade sönder hela nätter.


"Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
Du var sjutton, jag var sexton och
jag skolkade från allt
Jag ville bara vara med dig
Jag ville bara vara med dig"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback