Där haschångorna ligger täta (eller, festen som gud glömde)

Jag brukar inte vara den som är fördömande, moraliserande och fördomsfull...men igår fick jag faktiskt min släng av moralkärringssjukan.

Har haft en ex-helg. Dvs umgåtts en hel del med M. Riktigt nice faktiskt. :) Han är en fin människa.

Igår kväll kom han i alla fall förbi och hörde om jag inte skulle med på fest. Eftersom att jag ändå skulle vara chaffis så tänkte jag, va fan, vi drar till Hamn en sväng.
Har vart där på fest några gånger tidigare. Skumma människor, men också en del trevliga människor. Var t.o.m. där jag träffade toyboy. Hur som helst är det Ms kompisar, och han måste ju få hänga med dem ibland. Right?

När vi kom dit stank det spya i hela trapphuset. Inte så konstigt, för längre upp i trappan satt en tjej och ömsom spydde och ömsom fnittrade. Det kunde lika gärna ha varit jag, om hon inte såg så förbannat väck ut.
När vi kommit in i hallen möts vi av en annan lukt. Haschångorna låg täta. Ni vet så där så att det nästan sticker i näsan. Blir välkomnade av toyboys brorsa, som inte bara har rökt på om vi säger så.
Inne i lägenheten är det kaos. Folk som bråkar, nån som har däckat på vardagsrumsgolvet, några som har sex på toan med öppen dörr, fjortistjejer som får sin första tablettfylla, en kille som hotar med att hoppa från balkongen... You fucking name it!

Tänker bara på att vi måste fan dra. M får inte vara här. Det kan aldrig vara bra.
Jag tror att han förstår det också, för han säger att han bara ska gå in och hälsa på lite folk han känner och att vi kan dra sen om jag vill.

Träffar J och hans bror och snackar lite med dem medan M letar folk han känner. Helst plötsligt kommer en tjej fram till mig och skriker "jävla turkhora". Va? Jag? Ja, tydligen syftade hon på mig. Tur att jag var nykter, för annars tror jag att hon hade fått en smäll. Men jag förklarade för henne att jag varken var turk eller hora. "Jo, du är visst en turkfitta" säger hon då. Ignorerar henne och letar redan på M. Vi börjar gå ut mot trapphuset igen, men tjejen ger sig inte. Hon springer efter oss och fortsätter skrika åt mig. Då bli M förbannad. Han tvärstannar och säger till tjejen att hon kan komma tillbaka när hon är nykter och inte hög som ett hus, och att jag kommer att anmäla henne för hets mot folkgrupp annars. (Haha...men jag är ju inte ens turk. :P )

Vi åker i alla fall ganska så fort.

Vet ni en sak? Jag är jäkligt stolt över M. Hade det varit för att år sedan hade han stannat där och festat hela natten, men nu var det nästan så att han ville dra först. Duktigt M!

Och nog för att jag har varit på en del skumma ghetto-fester i mitt liv, men det kändes som att stannar jag på den där, så skulle den spåra ur värre än någon annan.



image527


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback