Fira fredagskvällen med ett polisförhör och lite morfin

Har suttit i det segaste polisförhöret via telefon ikväll. Alltså ursäkta mig, men den polisen var verkligen trög, och det verkade på hans sätt att förhöra mig att det var jag som var anklagad, men så var inte fallet. Har blivit förhörd förut, men de brukar inte vara sådär frågvisa och sega när det bara gäller ett vanligt snatteri.
Nej, rätt less blev jag...


Är så jäkla sugen på en god drink, men vet ni vad? Jag tror inte att det är någon vidare god idé då jag har knaprat något morfinliknande preparat ikväll för nacken. Kan ju i och för sig bli jävligt kul också, men orka ta chansen?


Jobb imorrn med. Leka chef igen.
Jag leker chef bra. Det har jag bestämt. :P
Dock är inte mina chefsbefogenheter speciellt avancerade, jag får inte ens bestämma nåt. Haha...Life sucks sometimes!


Men ostkrokar får jag i alla fall äta, och jag har den smarrigaste påsen ikväll. Sånna små som smälter i munnen. Alltså inte sånna där små, hårda och smaklösa...utan mer som de var förr. Jag hävdar bestämt att ostkrokarna var bättre förr! ;P


image492

Skulle hellre vara här ute och mysa ikväll...

Kommentarer
Postat av: sara

hoppas ontet försvinner snart.
vad är det för tabletter du tagit/tar?

Postat av: sara

ha absolut inte dåligt samvete.. i och för sig brukar jag med ha det.. det finns alltid de som ahr det värre än en själv. men man måste få tycka synd om sig själv ibland, det är ju inte kul att ha ont.
rek att inte dricka ngn alkohol till de morfinliknande tabletterna. tror att det är tramadol/tradolan eller ngn liknande. och tyvärr så kan hjärtat sluta slå i sömnen efter att man druckit alkohol.. vet det pga att mamma suttit många nätter och kollat min andning efter att man varit ute och partat och haft ont, så hon trott att jag tagit dem ändå..

2007-08-10 @ 22:26:52
URL: http://saya.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback