En heeet kropp

Såg lite av How to Lose a Guy in 10 Days ikväll. Har sett den förr också, men eftersom att mitt minne är crap när det kommer till filmer så såg jag lite av den igen.

Hur som helst, han har riiiiktigt het kropp han den där
McConaughey. Har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om hans utseende i övrigt, men kroppen är helt klart mums! ;)

Och sen är han helt klart snyggare i lite skägg...men inte när han ser ut som han käkat en hund.


image687

Pretty damn perfect!

image688

Kommentarer
Postat av: Sophia

ooh la laaa säger jag bara!

Postat av: Hanna

den filmen är bra (:

2007-12-08 @ 22:43:17
URL: http://alltomhanna.blogg.se
Postat av: OH LALA LIA

mums :D

2007-12-08 @ 22:50:49
URL: http://llia.blogg.se
Postat av: Dennis

Det är inte ofta. Men då och då när en kändis är på tapeten så känner man igen sig. Hursomhelst. För att ge er en killes perspektiv på det här med skägg så tycker jag att det är lika onödigt som de där klisterlapparna på äpplen och päron. Det är äckligt att stryka sig över halsen/hakan och känna nåt som flimrar mot fingrarna. Dock är endagsstubben underskattad. :)

2007-12-08 @ 22:54:06
URL: http://disrael.blogg.se
Postat av: Dennis

Svårt att svara på. Det är väl en kombination. De som sparar gör det nog just för att de hoppas att tjejer ska tycka det är snyggt. Vet inte ifall man ska jämföra det med smink för tjejer. Det är många tjejer som gör sig snygga med det men ändå vill man ha den som ser bäst ut utan.
Vidare sen så är det ju olika från person till person. Har man en skäggväxt som Johnny Depp så lider man nog ingen nöd på uppskattning även ifall man inte träffat hyvlen de senaste dagarna. Det där med hångel kan jag förstå, men jag tror du skulle välja killen på bilden före mig trots att jag alltid är kal. ;)

2007-12-09 @ 00:01:39
URL: http://disrael.blogg.se
Postat av: Dennis

Det är ju sant, men eftersom jag är mogen och storsint så erkänner jag mina övermän vad gäller utseende. Plus att jag inte har rakat mig sedan i torsdags så jag har nog ätit en ganska korthårig hund.

2007-12-09 @ 19:19:51
URL: http://disrael.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback