När man får riktig julångest...

Har varit hos pappa och sett hockey efter jobbet. Luleå-AIK. AIK vann! :) Bra, för jag hatar Luleå och AIK kan behöva alla poäng de kan få nu. Och framför allt vill jag inte bli av med Per-Anton... ;(


När jag kom hem hade jag fått ett julkort från mormor och även ett skumt paket fanns i lådan. Öppnade paketet och hittade ett till paket inuti. Ett litet fint guldigt paket. Ingen avsändare. Eftersom att jag håller så hårt på tradtioner(?) så öppnade jag inte det, utan har bara klämmt och känt lite. Ringde toy direkt också, eftersom att det kändes som att det var från honom. Först nekade han, men sen gav han med sig. Men jag fick inte öppna det föränn på julafton...
Hjälp! Jag har ingen julklapp till honom, men nu måste jag ju ändå köpa nåt och skicka. Men för hur mycket? Har ingen aning... Dessutom vet jag inte om jag vill ha nån klapp av honom. Tänk om han ser det som att vi är seriösa då? För det är vi inte.
Men det var en väldigt gullig gest, och jag uppskattar det ändå.
Fast innehåller känns lite läskigt. Jag vet inte om jag vågar öppna det. ;S

Fick en julklapp från företaget också. Den ska heller inte öppnad föränn på julafton, även fast jag redan vet vad det är. Kockknivar... (och presenten var inte från restaurangen)

Köpte en morgonrock till mig själv i julklapp idag, men sen fick jag veta att mamma köpt samma sak. Damn! Hoppas att hennes är finare, för jag hatar att lämna igen julklappar jag fått av andra. Men den hon hade köpt var rosa och den jag köpt ljusblå, så det lutar ju ändå åt hennes... :)


Kommentarer
Postat av: Teresa

om du liksom vill poängtera att ni inte är seriösa så kan du ju låta bli att köpa en julklapp till honom. göra som på tv när damerna får dyra smycken av karlarna och i gengäld får karlarna något extra gött i kammaren... :)

Postat av: L8

Det funkar ju i och för sig. Men man kan ju ge sina vänner julklappar också. Hoppas jag... :S

2007-12-19 @ 09:35:10
URL: http://kamphund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback