Nyårsafton

Eller nyårsaftonsmorgon kanske?

Snart åker jag till jobbet. För vissa måste ju jobba så att alla sista-minuten-shoppa-en-nyårsklänning-jävlar kan få sin vilja igenom. Men det är ju bara fyra timmar så.

Däremot är jag mer förkyld idag. Crap!
Jag vill inte vara sjuk, och jag har verkligen inte tid att vara sjuk.
Men det blir inget firande för mig ikväll, det har jag bestämt nu. Antingen ligger jag hemma i soffan och ser SVTs årliga juldramasatsning, i år i form av August med Jonas Karlsson som Strindberg. En svintråkig nyårsafton? Det kanske ni tycker, men deras minidramaserier kan vara ganska bra, även fast jag tror att det blir svårt att göra något i klass med Gustav den tredje äktenskap. För det var bra!
Gör jag inte det så kanske jag umgås med mamma. Hon ska ändå upp och jobba imorrn, så det blir inget firande för henne heller.

Men vet ni, det känns inte så hemskt att inte fira nyår. Jag har aldrig varit ett stort fan av nyår(eller midsommar, påsk osv...)
Och dessutom blir det ju att fira nyår med J i början på januari, var det tionde kanske? Det muslimska nyåret med andra ord. Har inte en jävla aning om vad det innebär, men det blir säkert bra. :P

Ja, sen ska jag väl också skriva en sån här tacky "nyårskrönika" som sammanfattar året som gått och förhoppningarna inför nästa.
Men det kommer sen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback