Maybe I´m addicted...

Har fallit för trycket och blivit lite småförälskad i bloggar. Därför kan jag ju inte vara sämre själv. :P Patetiskt kanske, men nu med ny dator och allt så ska man väl använda den också?

Just nu är det vintersport som gäller. VM i Åre är i full gång. Jag som tidigare varit totalt ointresserad av allt som har med slalom att göra hänger konstigt nog med...lite i alla fall. :P Fast helt ärligt, jag tror att det finns två andra anledningar än själva sporten.
Den första(och största) anledningen heter
Bode Miller, "festkungen". Som de flesta säkert redan vet(eller åtminstone har förstått) så älskar jag badboys inom sportens värld. Ju fler skandaler, desto bättre. För ärligt, idrott i sig kan vara rätt så tråkig. Välkammad, regelrätt idrott alltså. Lite skandaler behövs för att hålla sporter vid liv, tycker jag. :P
Den andra anledningen heter Jens Byggmark. Superhet just nu, men det är inte främst det jag gillar med honom. Jag gillar att han är precis tvärt emot Anja Pärson. Han gnäller inte, skyller inte ifrån sig och är inte en surfitta helt enkelt. Han är istället glad, ärlig och ger sig själv både cred och kritik. Medieträning? O, nej...och det är så jävla befriande! :) (Dessutom är ju grabben lite sådär fulsöt också...vilket aldrig är en nackdel... ;) )

Jag måste också göra lite reklam för tidsfördrivet nr: 1 just nu; Alpine Skier på Expressen.se. Så jävla kul och beroendeframkallande spel. Eller så är det bara jag som är extremt lättroad. :P


Bode Miller


Imorgon är en annan dag. Och för mig innebär det en massa "jobb". 
¤ Färgning av utväxt
¤ Inramning av tavlor
¤ Dammsugning + dammtorkning
¤ Inköp av musmatta
¤ Hockey på tv

Jobbigt, jobbigt... ;)


Nu återgår jag till mitt spelande. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Eirikjohanna

Wonderful site. Please continue this great public service.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback