Det äckligaste som finns

Jag avskyr kryp.
Spindlar, sniglar, tusenfotingar, fjärilar, laver... You name it! Jag bara ryser... :S
Skrek och sprang som en idiot senast idag då jag råkade hamna under ett "spökträd". Så jävla vidrigt! Kalla kårar över hela kroppen... Känns som att de kryper runt i håret och...nej, fy! :S

Min största bedrift och mitt bästa försök att komma över min rädsla var när jag faktiskt "klappade" en fågelspindel på Skansen. Det var inte så farligt, den var mjuk och så pass stor att man ju nästan vet var man har den.
Men spindlar med långa smala ben och så skit. Fy fan!

Hur som helst, det jag ville komma till var att jag har kommit fram till ett ännu vidrigare "djur". I samma klass som tusenfotingar faktiskt.
Zappade mellan kanaler ikväll och hamnade på MTV och Wild Boys. Där var de i Mexiko och dök bland livsfarliga bläckfiskar som kunde bli stora som människor och med käkar som knivar .
Inte nog med att jag är smått rädd för djupt vatten, men bläckfiskar måste vara det äckligaste djuret. Sugkoppar på långa slemmiga armar, vidrig mun och dessutom sprutar de bläck.
Att människor frivilligt stoppar de där i munnen och dessutom tycker om det. Fy fan! Jag skulle aldrig i hela mitt liv äta en sugkopp, that's it! Då äter jag fan heller...ja, nästan vad som helst.


Nu lägger jag in en bild också...fast jag nästan inte vågar. ;S
(Och jag känner att middagen sakta åker längre upp i halsen...)


image453

Den är fan inte ens söt!

Kommentarer
Postat av: Fabianleila

I am really impressed!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback