Jag är en ytlig bitch!

Fick den här kommentaren ikväll(självklart från en anonym):

"du är ju konstig!
du skriver om hur djupa böcker du läser och hur kulturell musik du lyssnar på mm mm. Sen skriver du helt plötsligt om vilka snygga väskor du köper och vilka skor du drömmer om och hur "heta" vissa mainstream killar är och hur mycket du gillar schlager.
det går inte ihop! Om du ä'r ytlig försök inte vara något annat då och då, då det passar."


Känns inte som att jag ens har någon lust att kommentera det, men i alla fall. Är det så här ni känner så vill jag klargöra en del saker.

Jag har aldrig kategoriserat min blogg. Den handlar om mitt liv och mina intressen helt enkelt. Är du inte intresserad av att läsa, fine, men ens varför bry sig då? Jag har inte lovat någonting eller har några förpliktelser till någon. Läs eller låt bli!

Ja, jag skriver både om det som händer i världen, musik, kläder, shopping, mina idoler, sport, män, inredning osv. Helt enkelt vad jag gör i mitt liv och vad som inresserar mig.
Jag har scizofrena intressen, jag vet. Jag älskar låttexter med mening, samtidigt som jag älskar fenomenet Melodifestival. Jag älskar små söta välvårdade "mainstream"-killar, lika mycket som jag gillar tänkande, intelligenta män som brinner för sin sak (och hatar mainstream-killarna).

Jag älskar allt det som inte går ihop. Jag älskar kontraster.
Som jag tror att jag skrivit en gång tidigare, jag är lika ytlig som jag är djup.
Det sammanfattar det hela tycker jag...

Jag skulle ha ett extremt tråkigt liv om allt bara handlade om shopping, skor och hockey. Men jag skulle också ha ett lika tråkigt liv om allt handlade om politiska debatter, djupa diskussioner och tunga böcker.
Jag behöver båda sidorna och det har jag insett "med åren".
Man behöver inte alltid välja sida. Utan välj istället den sidan som gör att du själv mår bäst. Din egen sida.


Nöjd med svaret?
Eller var det för ytligt(eller djupt)...

Kommentarer
Postat av: Amundane

Perfect site with convenient navigation. The design also pleases. Thanks!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback