Tell me what you don't like about yourself...

Åååhhh vilken Nip/Tuck-abstinens den här artikeln gav mig.
Jag ÄLSKAR den serien! Helt klart en av de bästa serierna som någonsin gjorts. :)
Konstigt att den sänds på SVT då. Alltså inget dumt, men SVT brukar är kanske inte kända för att sända suveräna tv-serier. Eller?

När börjar Nip/tuck om?
Börjar det om? :S


Det här gör mig självklart nyfiken. Skulle ni kunna tänka er att plastikoperera er?
Och i så fall, vad?

Jag ska vara ärlig. Som det känns nu skulle jag kunna tänka mig lite ingrepp i framtiden. Typ botox, restylane, lite fettsugning, åtstramning, kemisk peeling eller så.
Jag vet att jag kommer att få rynkor, och jag vet precis var de kommer att sitta. Ser det på mina äldre släktingar. Självklart så kan man knappast var helt slät när man är åttio, men att slippa de värsta rynkorna när man är 35, är det för mycket att begära nu när de går att få bort?

Och seriöst, vad är egentligen skillnaden mellan att fixa tänderna eller ta bort dubbelhakan?

Jag är dock lite skeptisk till att tillföra allt för mycket i kroppen. Dvs. implantat av olika slag. Okej sånt som försvinner med tiden, men typ silikon? Nja, inte riktigt min grej(inte för att jag behöver det heller :P). Men att ta bort saker. Är det värre än att ta bort blindtarmen eller halsmandlarna?

Ärligt, hur "äkta" är du egentligen?
Har du naturlig hårfärg? Aldrig använt lösnaglar? Aldrig använt push-up? Aldrig rakat benen eller plockat ögonbrynen? Använder du smink? Nagellack? Listan kan göras lång...

Jag kan erkänna, anledningen till att jag har haft tandställning var rent utseendemässig. Jag hade inte bettfel eller jättesneda tänder. Men jag hatade mina tänder och mitt leende. Efter massor av tjat fick jag tillslut räls. Visst, det var besvärliga 1,5 år. Det lossnade grejer, gjorde stundtals ont...och alla dessa tandläkarbesök. Men det var helt klart värt det. Fixade också en framtand där ca en fjärdedel hade slagits ut. Nu vågar jag le. Och vore mina tänder bara lite vitare och hade lite jämnare kanter så skulle jag alltid le. ;D


Ytlig? Jag kan inte ljuga. Jag är lika ytlig som jag är djup.




image80

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback