Vi förfasar oss

I Sverige förfasar vi oss över allt som alla andra väljer att göra. För i Sverige är vi så perfekta.
Men vem bestämmer egentligen vad som är rätt eller fel?
Bestämmer vi i Sverige vad som är rätt i Danmark? Eller i något annat land? Kan dessa länder då bestämma vad som är rätt i Sverige? Ska det vara rättvist så borde det ju vara så...eller?

Jag HATAR moralkärringar mer än något annat. Speciellt moralkärringar som lägger sig i sånt som de inte har ett piss med att göra.


Så snälla, gör inte Sverige till ett nytt moralkärrningsland alá USA. Vi är på väg dit, och det gör mig jävligt rädd. USA leker världspoliser och lägger sig i ALLT, av mänskliga-rättigheter-skäl...enligt dem själva. Det är inte för några mänskliga rättigheter, det är av rent ekonomiska skäl. Och vadå mänskliga rättigheter? Ska ett land som fortfarande har dödsstraff ens få uttala sig om sådan saker... (titta vem som blev en moralkärring nu. ;P)

Men Sverige kan aldrig bli som USA, för vi gör inte saker av ekonomiska skäl, vi gör saker av rena moralkärringsprinciper. Men, det är fortfarande skrämmande som fan...

Kommentarer
Postat av: Tiniussolveig

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback