Blodmjöl och annat mumsigt

Så fick jag äntligen min mat. En välfylld(i min värld) kyl, ett inbjudande fruktfat, ett fullproppat skafferi och 300 spänn fattigare. Så kan det gå.

Kunde inte sluta tänka på de underbara "köttbullarna" från igår, så jag gjorde lite fake-kebab till middag. En av mina nya favorit-snabb-rätter. Det tar typ tio minuter att laga, är mättande och framförallt riktigt gott! Skulle jag berätta för J så skulle han förmodligen döda mig. Kebab gjort på fläskkött = dödsstraff...typ. Men nu är det ju fake-kebab och inte riktig. Aiiight? Och hellre griskebab än den man köper i affären som innehåller blodmjöl och skit. Usch!
Dock saknade jag det absolut fantastiska pitabrödet som käkades i Rinkeby. Sånna där danska man värmer i ugnen är inte samma sak. :/

Imorrn är det jobb, och sen middag hos pappa och Ewa i deras nya radhus. Bra hoppas jag.
Men jag känner mig inte peppad för jobb. Febern vägrar att ge med sig. :/ Blir att knapra ipren i sinne och missbruka halstabletter och nässpray. Junkie...

Nej, nu ska jag pyssla på lite, fortsätta med att läsa Koranen och sen sova. Längtar efter min säng...


Kommentarer
Postat av: Ivernicoline

hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback