Bort från skiten

Idag är ingen bra dag. Fast ändå lite bra.

Jag drömde skumma drömmar i natt. Det är något jag har börjat göra ofta.
I natt drömde jag om gamla kärlekar. Personer som betyder mycket, eller har betytt mycket men som jag i princip aldrig ens ser idag. En var det jobbigaste att drömma om. Damn, man I miss you!
Men jag borde inte sakna nån...

Sen måste jag jobba ikväll också. Jag hade inte ställt upp något tidigare i veckan. Men hey, jag har haft mina skäl. Skulle jag ha ringt toyboy när han satt på bussen hit och sagt, hey, jag ska och jobba, du får klara dig själv de få timmarna du är här? Och skulle jag bara ha struntat i att hämta min bror och låtit honom vara mitt ute i skogen halva natten? Tror inte det.
Vet att det är viktigt att ställa upp, men vem ställde upp när jag hade nackspärr?

Dessutom håller jag på att bli sjuk. Har skitont i huvudet och är förkyld.
Men nu får jag inte bli sjuk, för jag jobbar fredag och lördag. Och vem skulle ställa upp då?

Ja, och så har jag snackat med förmedlingen. Hon var inte särskilt nöjd då jag sa att jag inte hade sökt så mycket(läs: inga) jobb på sistone. Hotade med att ta bort min a-kassa. Hon hade minsann över 800 träffar. Det hadehon säkert också, men jag dör om jag måste jobba på en korvkiosk i Gällivare. Dessutom fattar jag inte vad de snackar för skit, jag har ju redan jobb. Och jobbar alltid mer än halvtid.
Crap!


Ja, ja...det bra då. Chefen ringde, jag hade fått för lite i lön. Thank God! Tyckte att det såg lite ut på lönebeskedet, och det var ju inte så konstigt då det fattades tre-fyra dagar, lite ob och bonus.
Skönt! En sak mindre att oroa sig för...


Jag längtar till Stockholm, bort från skiten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback