Vad jag går igång på

Okej, jag kom på en rolig grej. Jag gillar ju att fixa hemma som jag skrev i förra inlägget, och jag gå igång på konstiga saker när det kommer till inredning.


Här är några av sakerna jag verkligen går igång på: (Jag känner mig som Ernst..haha)

Orientaliska mattor
Känslan av en riktigt välgjord handknuten matta i ett vackert mönster i underbara färger, behöver jag säga mer? Det finns förmodligen inget vackrare, och att investera i en äkta matta är en investering för livet. Däremot äger jag bara en än, men fler ska det bli!

Tapeter
Jag kan titta på tapeter i flera timmar. Målade väggar i alla ära, men tapeter är något mer. Olika kvaliteter, strukturer och mönster. Jag är som en unge i en godisaffär.

Textilier
Okej, här kommer en hat-kärlek utöver det vanliga. Jag gillar verkligen inte tygaffärer. Blir trött och less direkt. Däremot älskar jag vackra tyger. Det kan vara allt från handdukar, gardiner, filtar, grytlappar till vackra tyger som jag bara köper för att de är så vackra. Min specialitet är designade tryckta tyger i härliga färger och snygga mönster.

Slitna möbler
Jag älskar att måla och klä om möbler. Att göra någonting hela annorlunda av dem, gärna med kontraster. Gillar min gamla antikvita trästol som jag har klätt om sitsen med ett svart och guldigt ormskinnstyg. Sånna saker gillar jag, kontraster.

image547



Som sagt, det var några av alla sakerna. Vad jag däremot inte går igång på är att vara på IKEA. Jag kan gå igenom hela varuhuset på en kvart, utan problem. Masstillverkning och hem som ser likadana ut är osexigt.

Kommentarer
Postat av: Gustavmolly

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback