Okej, byt ut man mot jag då...

Ibland händer det. Man träffar på killar som man verkligen inte tål.

Man stör sig på deras livsstil. Deras klädstil. Deras sätt att prata. Deras intressen. Deras självgoda leende. Deras sätt mot andra människor. Deras svar på frågor. Deras sätt att gå. Deras åsikter i viktiga ämnen.
Man stör sig på det mesta med personen helt enkelt.

Men, trots det, så finns det en jävla dragningskraft där. Hur mycket man än kämpar emot så vill man bara ha dem. Slita av dem kläderna, direkt där på plats, och ge dem en rejäl omgång...

Och det värsta av allt är att det är i just sånna tillfällen man verkligen inte kan hejda sig själv. Det är då dragningskraften är som starkast.
Kanske är det som med badboys, man vill ha dem bara för att man vet att de är dåliga för en egentligen, för att det blir mer spännande så.

Det kanske är de här killarna som man har det mest hämningslösa och passionerade sexet med, men that's it, sen kan de dra, för de "duger" inte till så mycket mer. Och det är då man behöver en snäll och omtänksam kille istället. En som frågar hur ens dag har varit och ger en fotmassage, och som man kan skratta åt de mest trivila sakerna med.

Vad jag vill komma fram till är att man ibland behöver träffa på en riktigt dryg, egocentrisk och självgod men ruskigt het grabb, för att kunna uppskatta de snälla killarna. 

Någon som håller med?


Kommentarer
Postat av: Syverfiona

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback