Förfest...utan fest

Det gick bra att jobba. Men det var ju bara inskolning idag och sen ska jag ju jobba själv en hel del. Fast jag tror ändå att det ska gå bra. Det jag är mest rädd för är att inte ha någon kollega att surra med. Typiskt mig. Haha...

Efter jobbet stack jag på förfest. Tog en drink och en shot, babblade på om allt möjligt, rökte för mycket och spelade tv-spel. Eller, jag såg på när killarna spelade. Lika bra det...haha. Det var ett klart överskott på killar om vi säger så. Inte mig emot, jag trivs bra bland grabbar. Men när de andra drog på krogen så drog jag hem. Ska jobba imorrn, och dessutom är jag trött. Riktigt jävla fett trött. Och dessutom är förfesterna för det mesta alltid roliga än själva krogvistelsen. Okej, efterfesterna kan också vara grymma om de innefattar rätt folk...men förfesterna är ändå det bästa tycker jag.

Nej, nu längtar jag bara efter min sköna säng och skön musik. Kör fortfarande Tensta och Kleerup på repeat. Varannan låt typ...eller nåt liknande. Finns det nåt skönare än att gå och lägga sig i ett mörkt rum och ta på sig hörlurar med skön musik? Kanske gör det det... Men förutom live så låter musiken aldrig lika bra som då. Den går liksom direkt in i hjärnan.




Adam Tensta - Dopeboy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback