Badboys kommer tydligen i olika skepnader

Att jag har en tendens att dras till badboys är inte direkt en hemlighet. Jag tror att de flesta tjejer någongång har sånna tendenser. Det ligger i vår natur.
Men ibland blir till och med jag chockad när det kommer till mitt "val av män". Det händer att jag hamnar i perioder när jag dras till sånna som i vanliga fall mest skulle äckla mig.

Nu är jag inne i en sån period. Tvålfagra välkammade pojkar går helt bort. Istället dras jag till lite sliskigt sluskiga badboys. Sliskigt sluskiga? Det låter konstigt, men det är faktiskt det bästa sättet att beskriva dem på. I vanliga fall dras jag mest till lite bohemiska badboys. Det är mina favoritkategori. Men de här killarna på sistone har varit något annat. Något värre. Jag ska ge er två exempel.

Exempel 1: Under Deep Purple-konserten förra fredagen hamnar jag brevid en kille. Eller kille och kille, han var säkert 35. Minst. Han kan ha varit 40 också... Rakad skalle, lagom muskulös, lagom tighta jeans...som ja, avslöjade lagom mycket...om vi säger så. En typisk fd hårdrockare som har blivit för gammal för att ha långt hår och head-banga, utan istället går på konsert med sina gifta polare(nej, han hade ingen ring i alla fall...) och har sittplats istället fär att stå längst framme vid scenen. Han dricker någon öl för mycket och stöter lite för mycket på den yngre tjejen brevid(läs: mig). I vanliga fall hade jag nog blivit äcklad, tyckt att han var patetisk och ignorerat honom, men inte den här gången. Istället dras jag till den där killen som verkligen inte är min typ...i vanliga fall. Det är konstigt och skrämmande, men sant.

Exempel 2: I baren på båten hem från Riga sitter ett par baltiska långtradarchaffisar. Inte gamla äckliga med ölmage och ovårdat långt skägg, utan lite yngre(kanske 30-35) och ganska vältränade. De drack öl(fast de skulle köra morgonen efter...), spanade på tjejer och var allmänt grabbiga. En av dem såg ut som en rysk torped med sin breda nacke, rakade skalle, tighta t-shirt och genomträngande blick. Även den här gången blev jag förvånad, för jag kunde bara inte låta bli att titta och precis som med han på konserten så drogs jag till honom, fastän han verkligen inte var min typ.

Herregud! Jag som brukar var besatt av killars hår! Mörkt tjockt hår brukar snarare vara ett måste än ett önskemål, och så dras jag helt plötsligt till de här sliskiga killarna med rakade skallar! I don't get it! Tidigare har det varit få med rakade skallar som har smitit igenom. Då ska det ha haft något väldigt speciellt. Och nu är det alltså två på en vecka! Jag hoppas vid gud att den här perioden går över fort.

Och på tal om sexiga sluskar. Såg en kille som var hög som en skyskrapa med tovigt hår och gammal träningsoverallsjacka i Riga som jag tyckte var het. Då är det fan illa. Killen var bergis hemlös också. Det skulle fan inte förvåna mig... Haha!

Jag hoppas att jag återfår min vanliga smak snart. För som det är nu så blir jag ju rädd för mig själv. Nej, ge mig en riktigt skön lagom bohemisk, men ändå välvårdad, badboy med bra hår istället...så kanske jag kommer på rätt spår igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback