Ett svart ribbat linne tack!

Alltså, jag har seriösa issues när det kommer till vad jag ska ha på mig på lördag. Egentligen skulle jag vilja ha på med ett par svarta stuprör, ett enkelt snyggt lite tunnt svart ribbat linne, skyhöga klackar och guldigt bling. Det skulle vara grymt snygg.
Finns dock ett stort problem. Mina svarta stuprör har en stor reva på baksidan av ena låret, och känns inte alls snygga. Orka hitta ett par brallor imorrn? Not...

Ett annat alternativ är en ganska enkel mjuk svart lagom kort klänning. Tänk typ ett långt ribbat linne. Till det ett par lite lätt genomskinliga strumpbyxor(också i svart) och såklart ett par snygga klackar. Guldigt bling även här.
En sån klänning skulle kanske vara lättare att hitta?

Det tredje alternativet är något som jag faktiskt äger. Nämligen en svart figursydd klänning i ett snyggt leopardmönstrat tyg. Alltså den är helsvart, men det är liksom invävt ett leopardmönster i den. Den slutar ovanför knäna typ och har en slits upp på ena låret. Dessutom är det sånna här metallgrejer som det är i en korsett. Axelbanden är avtagbara, så jag tänkte ta av dem och ha ett svart tunnt ribbat linne(återigen detta linne...) under, svarta strumbyxor och klackar. Självklart guldbling även till denna outfit.

Som ni märker tänker jag satsa på svart och guld. It's the shit!  Det funkar alltid liksom.

Men, men...vi får se vad jag hittar imorrn...
Annars blir det nog det tredje.
Kan det funka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback