Käka äckel korv och kn*lla

Mardrömmarna förföljer mig verkligen. Drömmer oftast konstiga och läskiga drömmar nu mera. Finns det något som ligger i bakhuvudet och gnager, eller vad beror det på?

I natt t.ex. så drömde jag att massa nazister och ghettoblattar(hur går det ihop?) hade tagit massa folk som gisslan, även mig då. Vi var typ i nån gympasal och hade debatt(kanske för att jag sett det på SVT på kvällen) och nazisterna sköt ihjäl människorna som sa "fel" saker.
Sen försvann alla och det vara bara jag och nån mer från våran "grupp" + en nazi som var kvar. Jag försökte vinna sympatier hos honom och ha värsta fetaste argumenten. Sa t.ex. att min gammelmorfar hade blivit dödad i andra världskriget, vilket i och för sig är sant, men varför skulle en nazi gilla mig för det?
Sjuk dröm anyway...och inte blev det bättre av att jag drömde att jag var tvungen attt äta massor av spräckt varmkorv(hatar korv) och göra diverse dirty stuff med en gammal killkompis. Haha...måste berätta det för honom. ;)

Men jag sov i alla fall kanske sju timmar i natt. Grattis till mig!

Jobbar eftermiddag idag, så jag är kanske hemma vid 19.00. Tänkte köra lite soft hemmaspa, se på svenne-tv aka. Let´s dance eller nåt sånt och bara softa. Kanske skulle M komma hit senare också. Länge sen vi sågs ju.

Är ledig hela helgen. Lovat att vara fyllechaffis imorrn natt. Rätt så soft ändå. Gillar att köra bil på natten. Annars vet jag inte. Vi får se.


Kommentarer
Postat av: Dominicfanny

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback