She from the country, think she like me cuz I'm from New York

J hade aldrig sett Grabben i graven brevid, så han tvingade mig att se den ikväll. Andra tycker kanske att det är en gullig film, och visst, det är gulligt med kärlek över gränser och jag fattar ju budskapet liksom.
Men jag blir mest jävligt skraj när jag ser den. Får lappsjuka och tänker hela tiden på hur illa han måste lukta. No offense mot bönder alltså, men är man i en lagård hela dagarna och det inte går att duscha om man inte värmer vattnet en timme innan så borde man lukta illa.
Jag blir också skraj för jag vet inte vad jag skulle göra om jag hamnade i samma situation. Typ att killen jag faller för har en helt annan livsstil (friluftsmänniska, renlevnadsmänniska, bonde, renskötare, troende eller liknande) eller bor på nåt konstigt ställe där jag förmodligen inte skulle trivas. Missförstå mig inte, det gör inget om vi har olika intressen och jag skiter blankt i vad han har för jobb, men livsstil, det är en annan sak.

Hur som helst, vi analyserade det inte så mycket utan satsade istället på att försöka glömma det, med hjälp av...50 cent! En klar
motsats till allt vad bönder och landet heter. Ibland behövs sånt.



Istället för en bonde?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback